Malgorzatka, ML, lulu wspolczuje wam takich problemow na samym poczatku roku. mam nadzieje ze wszystko sie dobrze skonczy:
lulu ze Twoja mama wyzdrowieje i ze Ty bedziesz miala sie jak podlaczyc do netu na ukrainie i bedziemy Cie wspierac psychicznie trzymaj sie
Malgorzatka rzeba byc dobrej mysli. moze nie bedzie tak zle i daruja wam odsetki i kare. trzeba byc dobrej mysli. szczegolnie w Twoim stanie nie powinnas sie denerwowac
ML wspolczuje bardzo kolezance straty dziecka, Tobie i Twojemu mezowi smierci dziadka no i choroby mamy. a z reszta na pewno sie szybko ulozy
Hekkate nie tylko Magdzinka o Tobie pamieta odzywaj sie czesciej :) no i pokaz jakies fotki sylwestrowe. Tymek jak mial 3 miesiace wazyl 5100
mama Kasia gratulacje dla Alusi za chodzenie i zabka
Eva duzo zdrowka dla Dominisia
kaszki ja kupilam ostatni makaron gwiazdki, gotuje na berdzo miekko i dodaje do zupki. nie trzeba z nim nic robic
a my ostatnio ostro zabkujemy. Tymkowi wychodza gorne trojki i strasznie przy tym cierpi i do tego jest maruda. ale coz trzeba to przezyc
jutro maz mnie zabiera do kina! dziecko sprzedajemy babci i jedziemy sie odprezyc. tylko ciezko dobry film wybrac. ale liczy sie oderwanie od codziennosci