Awatar użytkownika
Madleine
Trzy tysiące lat minęło...

17 gru 2011, 13:31

a mi do tego powiadomienia nie przychodzą :ico_zly:

Awatar użytkownika
Beatka78
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

17 gru 2011, 13:41

martam bardzo dziekuje ci za tego posta, czekalam na niego
najblizsza wizyte mam z polozna 4 stycznia
w szpitalu juz nie mam wizyty przed terminem tylko dopiero w 41tc
myslalam isc do GP w poniedzialak z tym listem od ginki
bo zastanawiam sie czy jak pojade do szpitala z tym listem to czy oni mnie przyjma
bo nie mam tam wizyty umowionej
a tak to moze w GP mi wypisza list od nich zeby mnie sprawdzili
ale metlik mam :ico_olaboga:

martam21
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

17 gru 2011, 17:09

Beatka78, bardzo dobry pomysl, zeby isc do GP...im wiecej bedziesz miala specjalistów po swojej stronie tym lepiej...co prawda on moze Ci powiedziec, ze nie za bardzo zna sie na rzeczy i decyzje pozostaje w gestii szpitala ale spróbowac warto...
no i jak bedziesz miala skierowanie do szpitala od GP to tez zawsze latwiej uprzec sie zeby ktosc cie chcial tam zobaczyc...ALe tez mozesz jechac i na przylad powiedziec, ze masz wysokie cisnienie, itp, i o tym liscie od polskiej ginki im wspomniec...
Mi wczoraj GP powiedzial, ze jesli cokolwiek bedzie mi sie wydawalo dziwne, podejrzane w zachowaniu Malej to mam od razu jechac do szpitala...
Nie denerwuj sie, Beatka, trzeba im pewnie mocno pomarudzic i nie dac sie zbyc....

Awatar użytkownika
aniafs
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

17 gru 2011, 19:41

Gabi, masz termin na 24?? Ja tez tak miała z Bartuniem, urodziłam 20 i na Wigilie juz bylismy w domku w komplecie :ico_sorki: :ico_sorki: wytrwałości na finiszu dla Was dziewczyny :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
aniafs
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

17 gru 2011, 20:31

aniafs, tak, w samą Wigilię
to jak Lilianka postanowi być punktualna to będzie najpiękniejszy prezent pod choinkę :ico_oczko:
Tez bym tak chciała
pamiętam...ja stękałam a mój mąż pomagał pielegniarkom choinkę rozkładać na korytarzu :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Beatka78
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

17 gru 2011, 20:32

Gabi tylko ze tu w Uk jak ktos mial pierwsza cesarke to drugi porod ma zwykle do wyboru jak chce rodzic,
mam tu dwie kolezanki co mialy dwie cc wlasnie z wyboru
a u mnie byly dwa SN i teraz tez chca zeby tak bylo, ale nastawilam sie na to bojowo i sprobuje wywalczyc co moje, choc bardzo bym chciala naturalnie rodzic
ale przedchwila dzownilam znow do mojego lekarza do PL ktory robil mi ta plastyke i kategorycznie powiedzial ze nie powinnam naturalnie rodzic bo znow mi sie dno pochwy obnizy i cala operacja bedzie na marne

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 gru 2011, 20:47

Dzisiaj coś pusto u nas na wątku ...
Upiekłam pierniczki jutro ozdobię. Chocolate crinkles jutro upiekę, masa schłododzona w lodówce ale nie chce mi się stać nad piekarnikiem.
Dostałam reklamówkę ciuszków dziewczynkowych w rozmiarze 56 :-) ucieszyłam się bo nie miałam kompletnie żadnych w tym rozmiarze. No i mały kombinezonik też tam był więc super :-)

Ciągle czuję taki dyskomfort w brzuchu :ico_noniewiem: nie wiem czy polecę do wc zaraz czy też nie. Na szczęście tylko rano i do tej pory nic.

A wy jak tam, pewnie oddałyście się zakupom świątecznym hehe

martam21
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

17 gru 2011, 21:24

Beatka78, masz racje...po pierwszej cc zwykle masz mozliwosc wyboru, niby namawiaja na VBAC ale decyzja nalezy do Ciebie...
Moim zdaniem musisz im dokladnie powiedzeic, co mialas robione i ze Twój polski lekarz (a nawet dwóch) widza, ze sa bardzo powazne przeciwwskazania do SN. I, jesli jeden lekarz nie przyzna ci racji, to pros o konsultatnta....
Upiekłam pierniczki jutro ozdobię. Chocolate crinkles jutro upiekę, masa schłododzona w lodówce ale nie chce mi się stać nad piekarnikiem.
mnie to jutro czeka...dzisiaj mialam w planach ale przyjechala moja fryzjerka i juz jest za późno....a jutro na spokojnie z filipem sie pobabrzemy:))) na dodatek po osiedlu ma jeździc po poludniu Sw. Mikolaj wiec atmosfera odpowiednio-swiateczna będzie:)))

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

17 gru 2011, 22:03

Cześć dziewczynki :-)

My dzisiaj z Emiśką śpimy u rodziców bo P. poszedł poszaleć z kolegami (hihi ostatni raz bo mu powiedziałam że od 36tc siedzi ze mną murem w domu :-D )
Rano P mi okna umył, potem pojechaliśmy do rodziny i tak nam zleciało :ico_oczko:

Beatka78, trzymam mocno kciuki żebyś wywalczyła cc
Chocolate crinkles jutro upiekę
ja muszę dorobić jeszcze z jednej porcji bo wczoraj przed tv zjedliśmy z P całe pudełko :ico_oczko:
Gabi zdrówka dla Emi. Moja też ze mną do końca roku siedzi a potem nie wiem co będzie dalej bo pojawia się u nas ospa i szkarlatyna :ico_olaboga:

Więcej nie pamiętam :ico_sorki:

Ide się położyć bo wczoraj przez wiatr niewiele pospałam, więc może uda mi się dzisiaj nadrobić

Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 gru 2011, 23:21

Mad., mam takie pytanko czy ten kocyk który zamówiłaś doszedł już jak tak to napisz coś o nim bo tez chce taki zamówić ale jestem ciekawa jaki jest np w dotyku czy tez jest świetny czy tylko super wygląda :-D

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”