witajcie
na razie jest mi troche ciężko, tym bardziej, że moja córcia nie daje mi sie w dzień wyspać i ciągle mnie budzi, dziś udało mi się w pracy w nocy zdrzemnąć na godzinę, a w domku to dopiero o 11 na 2 godzinki i potem z 1,5 oj będzie dziś ciężko
madziorka bardzo cię przepraszam z tego zmęczenia zamiast
małolatka napisałam
madziorka
powiem wam, że wprowadzam powolutku dużo zmian, bo muszę przywrócić dyscyplinę, którą mój tata trochę odpuścił, zacznę powolutku, coby za dużego szoku nie przeżyli, ale konsekwentnie wprowadzę swoje zmiany pomimo oporów taty, no cóż wydaje mi się, że w niektórych sprawach trochę odpuścił i to zupełnie niesłusznie, ale ja spróbuję to naprawić
madziorka bardzo ładne zdjęcia
moniw smakowicie wyglądał ten torcik, a co najważniejsze najukochańsza osoba zrobiła go dla Grzesia
justynko dla Veroniczki ogromne buziaczki i wszystkiego naj... piękny torcik :ico_prezent: :ico_buziaczki_big:
anulaf fajnie, że jesteś, co u ciebie, czy już masz dla nas dobre wieści?
[ Dodano: 2008-07-23, 18:50 ]
nie wiem jak wasze dzieciaki, ale mój Tadzik to dziś wariował, był taki niespokojny i bez przerwy kwękał, nie dawał się uśpić, a jak się już udawało, to spał króciutko
może przez tą pogodę... mam nadzieję
a my byliśmy dziś z Wiki drugi raz u dentysty i ponieważ lekarstwo w zeszłym tygodniu jej wypadło, więc lekarka zdecydowała się spróbować borować i normalnie w szoku byłam, bo Wiki dzielnie to zniosła (choć gorzej niż ostatnio) i zamiast lakowania będą jednak plombki, więc będzie spokój, a nie latanie bez przerwy na to lakowanie
pomijam aspekt, że padałam na nos jak wracałyśmy od tego dentysty, bo to było rano, a ja nie spałam
no zmykam, bo muszę jeszcze przygotować trochę rzeczy na nockę, a chciałabym się jeszcze z godzinkę zdrzemnąć przed wyjściem (chodzę na 22 a wychodzę o 6, potem oczywiście bieżące sprawy w firmie)