u nas pogoda do bani,ale powiem Wam,ze ja czasem lubie jak pada i jest ciemno
oczywiscie nie co dzien,tylko czasami he he no i wlasnie dzis mi sie podoba,ze tak jest,bo tak fajnie sie w domku siedzi bez wyrzutow he he a pozniej jest fajne powietrze ,to mozna na chwile wyjsc z malym a tak to sobie poczytam i filmiki poogladam
a Oliverek ma super humorek,wiec nic tylko sie cieszyc
[ Dodano: 2007-10-16, 14:17 ]Ilonka do nas wlasnie przyjezdza T kuzyn w piatek i on tez jest lekarzem,ale dalej sie doksztalca,ale z tego co wiem ,to on bedzie w laboratoriium chyba pracowal....a mnie to tez ciekawi,bo to fajny zawod,tylko minus dla zonki ,bo trzeba duzo pracowac....no i bardzo duzo nauki,to chyba najtrudniejsze studia,ale ile potem satysfakcji ....
w sumie lekarz,to do konca zycia musi sie uczyc ,ale dobrze,ze Bablu jest na miejscu i nie musi bez Was wyjezdzac,to tez duzy plus
[ Dodano: 2007-10-16, 14:45 ]dziewczyny ja na sekundke ,bo jestem taka podekscytowana,ze szok...przez przypadek zobaczylam,ze Oliverkowi przebil sie pierwszy zabek na dole
tak niepostrzezenie ,nie mial czerwonych dziaselek ,tylko go swedzialy i wkladal raczki i wszystko i slinil sie straszliwie....ale nie wiedzialam,ze to juz,bo marudzil tyle co zwykle