Asiu te truskaweczki to non stop bym jadła....a jak sobie o nich pomyślę....oh
nie wiem co mi się tak porobiło ...na żadne inne owoce nie mam tak ochoty jak na te truskaweczki...
No to dobrze Violu bo truskaweczki sa zdrowe.Ale jak pisalam wczesniej Milenka wyjdzie w zielone groszki
A mnie po porodzie wzielo na jablka.Wysysam z nich caly miazsz i soczek pycha.Mogla bym jesc tonami i banany.Hmmmmmmmmmmm.Jak widac z listy ruszylo sie naprawde co?Ciesze sie i juz niedlugo bedziemy mogly sie przeniesc na nowy watek
Justynko bo na początku to maluszki tak przysypiają...mój Marcel też tak przysypiał i ja go wtedy delikatnie głaskałam po policzku (połozna tak polecała) i dalej cmokał cycusia...
[ Dodano: 2007-07-26, 15:37 ]
No to dobrze Violu bo truskaweczki sa zdrowe
tylko szkoda, że juz ich nie ma , tzn. świeżych nie ma.
Na naszej liście zostało 3 chłopców i moja Milenka coś czuję, że będę ostatnia...żeby zaktualizować listę... wszystkie dzieci przenosiłam....
Ach Violu nawet nie pytaj polozna przychodzi codziennie do mnie i otwiera mi ta rane i czysci wyciskajac rope i krew Ochyda i bol jak przy kolejnym porodzie.No ale wczoraj powiedziala ze nie jest zle albo mnie pociesza tylko bo ja to stara panikara z ta rana.Poprostu sie boje ale chyba mam prawo. Ale tak ogolnie to super No i waga spada -13kg tez mnie pociesza
To dobrze Asiu, że wszystko się goi. ja napewno po porodzie będę miała bóle przez pierwsze dni ...bo przy kolejnym porodzie jak macica się kurczy to boli...bardzo jak na @. Z Marcelem juz miałam boleści...szczególnie jak go karmiłam piersią...ale co tam wytrzymam....żeby tylko już było po.
DZIEWCZYNY A CO JEST DOBRE NA BOLACE BRODAWKI BO U MNIE BOLA JAK CHOLERCIA JAK MALA JE BO NA POCZATKU NIE BARDZO NAM TO WYCHODZILO MALA NIEUMIALA DOBRZE CHWYCIC
No u mnie Violu tez bylo z tym brzusiem!!! Gorsze niz porod (w moim przypadku!!! hihihi!!!) bo to trwa sporo dni, no ale teraz juz mam po wszystkim!!!
Weronisia wyglada na grzeczniutka dzidzie i jaka sliczniutka!!! Beda chlopcy mieli w czym wybierac!
Ciezko sie jedna reka pisze! mala na cycu mi wisi!!! ladnie sobie ciamka!!! a jakie smieszne dzwieki wydaje!!!
Powodzonka zycze naszym ostatnim brzuchatkom!!!