Anja224
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

31 lip 2012, 21:49

Hej

Piszę rzadko bo jakoś też nie umiem wszystkiego ogarnąć tracę już siły:( w dodatek coś mi dolega chyba znów "wątroba" Julia straszna marudna non stop tylko na ręce a jak takiego klocka nosić nie waży przeciez już 3 kg hehe
Marlanka fajnie że zakupki się udały
u mnie jest podobnie wole jak mam troche pieniążków z urodzin czy coś kupić Juli i wtedy mamy razem z tego wielką radochę a powiem Wam że do siebie to czasem znajde coś w ciucholandzie zresztą wiekszość rzeczy co Jula ma tez są z tego niektóre jak nowe.
Ok ja uciekam pozdrawiam:)

Awatar użytkownika
Martalka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 lip 2012, 23:01

ooo, ja lubię ciucholandy :)
Tutaj nie ma takich fajnych jak polskie szmateksy.

Ja większość kupuję dzieciom, ale zawsze było tak jak pisze Tibby, kasy było szkoda na siebie, bo był prosty wybór- mój ciuszek lub dziecka buty, sezonowe zmiany ciuchów...
Teraz stać mnie na więcej, to i łatwiej o sobie pomyśleć.
Jeśli żeby mieć czas latać po sklepach ;)

Awatar użytkownika
karo-22
Zrobiłem Magistra z forum!

31 lip 2012, 23:22

Nicola, to fajnie, niedługo sobie odpoczniecie tylko we dwójkę :-) Związek też trzeba pielęgnować i znaleźć od czasu do czasu chwilkę tylko dla siebie, więc jak macie okazję, to korzystajcie :-D

My też niebawem odpoczniemy trochę. 11 sierpnia wybieramy się nad morze. Dziś właśnie zarezerwowałam dla nas miejsce, znalazłam ośrodek w dobrej cenie, mamy pokój z łazienką, ze śniadaniami i obiadami dwudaniowymi. Także nie martwię się o jedzenie, a kolacyjkę albo tam na miejscu dokupimy, albo gdzieś indziej, albo sami coś wymyślimy. Dwa najważniejsze posiłki mamy zapewnione :ico_oczko:
I już się doczekać nie możemy! :ico_haha_02:

Nikoś też parę nowych rzeczy dostał, na urodzinki kilka na prawdę fajnych ciuszków i wczoraj od dziadków, którzy wrócili z wakacji w Chorwacji. I spluwę na wodę i teraz ciągle chce na dworze ładować i zalewać mjówy :-D

Ja się ciągle nie mogę nadziwić jakie mam już duże i mądre dziecko. Ile mówi i w ogóle...
Dziś byliśmy u babci na obiedzie, w naszym domu na parterze. Siedzieliśmy w kuchni, a Mały wyszedł na korytarz i zamknął drzwi, a potem oczywiście chciał je otworzyć, ale nie dał rady. Więc mówi "Mama otwórz drzwi, nie mogę sięgnąć, za malutki jestem" :ico_szoking:
Potem przysiadł się do stołu, patrzy na nas i mówi:"Co tam rodzice? Co robicie?" :ico_haha_01:
No i nas cały czas powala takimi tekstami :-)

[ Dodano: 31-07-2012, 23:29 ]
Aha, coś było o spaniu...
Więc mój Nikoś jeszcze śpi w dzień, nie zawsze, ale prawie zawsze, najczęściej w godzinach 15-17. Jeśli śpi w dzień, to potem usypia na noc ok 22. Bo przecież do 21 jesteśmy na dworze, a jeszcze kąpiel, kolacja itp. A śpi różnie, co najmniej do 8, najczęściej do 9, dziś wstał 9.45 :-) Co mnie cieszy, bo nie musimy wstawać z rana z powodu pracy, więc możemy pospać dłużej.
Jak nie śpi w dzień to pada wcześniej wieczorem i właśnie wtedy potrafi knurzyć do 10.

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 sie 2012, 07:44

Witajcie z rana :ico_kawa:
Za oknem piekne słoneczko tak wiec bedzie dzis upalnie :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:
Dzieciaczki oczywiście wstały po 6 tak wiec juz troszkę mam domek ogarnięty hihihi zaraz biorę sie za odkurzanie bo niech tam sąsiedzi jeszcze pośpią do tej 8 :ico_oczko:
Wczoraj Julci wyciągnęłam druga jedyneczke heheheh
Co do ubranek to niestety ja prawie wcale sobie nie kupuje mam sporo rzeczy jeszcze za panny :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: i ciągle w nich chodze
z jednej wypłaty kredyt na mieszkanie i ogólnie zycie zwyczajnie nie starcza
a dzieci niestety rosną bardzo szybko
Tibby ja tez mam jeden stanik i to chyba juz trzeci rok ale naprawdę po nim nie widać ze jest tak eksploatowany - fajny materiał

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

01 sie 2012, 08:31

to widzę, że wszystkie mamy tak samo :ico_haha_01: życie najzwyczajniej weryfikuje nasze plany. :ico_haha_01:

U nas pobudka o 7:30 :ico_noniewiem: a wczoraj o 8:20, więc dziś dość sporo snu mi Tobik zabrał. A gdzie tu wytrzymać od 16 do 1:15 w nocy w pracy... :ico_noniewiem:

jeszcze muszę się wybrać do sklepu... coś na obiad wymyślić, ale jakoś mi się nie chce iść. mam lenia. i pragnę urlopu. :ico_sorki: ale jeszcze półtora tygodnia :ico_sorki:

Awatar użytkownika
karo-22

01 sie 2012, 08:57

Nicola, Kochana zobacz co dla Ciebie znalazłam :ico_oczko:
link usunięty przez moderatora

[ Dodano: 01-08-2012, 09:00 ]

Jakby wiedzieli, że spodziewasz się kotków :ico_oczko:
Ostatnio zmieniony 02 sie 2012, 12:23 przez karo-22, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

01 sie 2012, 10:08

karo-22, podeślij te linki na PW do nicoli bo moderatorki zaraz usuną linki i nici :ico_noniewiem:
a swoją drogą drapak nr 1 super. wysoki jest, bo moi sąsiedzi mają taki (UWAGA!!!) na BALKONIE! :ico_olaboga:

NICOLA_1985

01 sie 2012, 10:09

hej
karo kochana jesteś, że mi znalazłaś takie fajne rzeczy, oglądałam różności na allegro i zweryfikowałam moje plany z tym co powie o tym hodowca (p. Monika) ten drapak to musi być prosty długi drąg do drapania i co najwyzej jedno siedzisko na górze, głownie chodzi o ten drapak, to nie są sfinksy więc one nie skaczą po półkach i nie mają potrzeby wspinania się na różne wysokości, jeśli kupię taki drapak z domkami to będzie tylko stał i miejsce zabierał, bo koty nie będą z tego korzystać , legowisko bardzo fajne, podoba mi się :-) a żwirek będę kupowała najprawdopodobniej silikonowy choć jeszcze i tak jestem na etapie oglądania, czytania opinii itp
pokarze S. dzisiaj te linki od Ciebie to może już coś zamówimy :-)

mój Krystian wstał dzisiaj przed 5 chyba.. nie wiem nawet dokładnie bo mi sie tak oczy kleiły , że nie umiałam ich otworzyć... moje dziecko oszalało... :ico_olaboga: :ico_oczko:

karo podaj mi link do tego hotelu w ktorym bedziecie nad morzem, gdzie dokładnie jedziecie??? mój S. coś tez mnie namawia, żebyśmy jednak nad morze pojechali ale my jedziemy 21.08 i wracamy 26.08 bo 27.08 mamy wesele jego brata

musze trochę posprzątać, pranie wywiesić, dobrze , że mam obiadek :-) leczo :ico_brawa_01: jak S. wstanie to jedziemy na basen z dzieciakami bo jest fajna pogoda, szkoda w domu siedzieć , przy okazji zobaczę co ten mój tata w domu sam robi bo nawet nie mam do niego nr telefonu, żeby zadzwonić a jakoś na skypie go nie widzę żeby był

Awatar użytkownika
karo-22

01 sie 2012, 10:11

tibby, wiem, że usuwają. A może nie zdążą :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

01 sie 2012, 10:11

a jeśli chodzi o ten żwirek, to ja nie lubię tego rodzaju żwirku. kupowałam żwirek do kuwety do mojej fretki i ten był najgorszy. najbardziej śmierdział. wolałam ten piaskowy.

o ten:
Obrazek

i kupowałam firmę: BENEK

Obrazek

Wróć do „Przedszkolaczki”