[ Dodano: 2008-12-08, 13:03 ]
ja rozpuszcalna czarna bez cukrua ja piję bez mleczka. Zwyklą czarna i to w dodatku sypaną bo rozpuszczalna mi nie podchodzi

[ Dodano: 2008-12-08, 13:04 ]
Anuszka Ty nauczylas Olka pic mleko z butelki w nocy, tak??
ja rozpuszcalna czarna bez cukrua ja piję bez mleczka. Zwyklą czarna i to w dodatku sypaną bo rozpuszczalna mi nie podchodzi
najpierw za dnia, na poczatku w nocy cyc byl niezastapiony. Dopiero na samym koncu oduczylam go cyca w nnocy.Anuszka Ty nauczylas Olka pic mleko z butelki w nocy, tak??
a ja rozpuszczalana z mlekiemja rozpuszcalna czarna bez cukru
bez cukru to ja sie nie napiję. 2 lyzeczki aż sype :)ja rozpuszcalna czarna bez cukru
a jak to zrobiaś bo mi wasnie został tylko cyc w nocy tj o 5 rano;)Dopiero na samym koncu oduczylam go cyca w nnocy.
moja się strasznie buntowała jak tylko zobaczyla butlę to byl ryk ale jakoś dałysmy radęa Olo sie nie buntowal w dzien jak dostal butle?? bo nie pamietam
o to chyba tylko z Anuszką się kawy napiję, bo mam tak samo. Ale ja tylko od święta delikatną rozpuszczalną pijama ja rozpuszczalana z mlekiem![]()
dziekujeale slicznie zuzuia wyglada
ja tezno ja jestem trochę bardziej wygodna
no naprawdę jest ywgadana!!!!!!! gratulujeA teraz uwaga - Tosia mówi "oć"Byłam w kuchni i ona przyszła za mną, a jak przyszłam do pokoju i zaczęlam do niej wołać "Tosia chodź do mamy" to ona pędziła po czterech i powtarzała "oć, oć"
I teraz jak wieszałam pranie w łazience to wołała z pokoju "oć"
Kurcze - moje dziecię robi się komunikatywne
z takich normalnych słów mówi już "ato" (auto - nauczyliśmy ją), "daj" "tata" "co" "baba" "dada" "be" (że coś jest bebe i nie wolno, np. jak podchodzi do wiadra z pieluchami i pytam "co to" to odpowie "be"). A jak przyjdzie do kuchni to wyciąga z koszyka stary chleb (odkładamy dla rodziców do kur) i mówi "am"Normalnie masakra.
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość