przed chwila tak mi podczas zabawy palca w nos wsadzila ze krew mi leciala
Ło matko

no to załatwiła mamusię.
Oj to fakt trzeba na wszystko uważać i myśleć za wszystkich :D nasza Zuzia z kolei uwielbia tarmosić wszystkich za włosy, aż się trzęsie jak w pobliżu jakieś się pojawią. I co złapie to jej. Najbardziej muszę uważać na OLiwkę, bo ona myśli, że Zuzia jej dokucza, więc jak się bawią razem, ostrożności nigdy za wiele
U nas dzisiaj brzydka pogoda, aż nic się nie chce. Poodpoczywamy za to ile wlezie :D mam nadzieję, że i Zuzia chętniej będzie spała w taki deszcz. Ostatnio ciągle na rączkach albo prowadzić ją za rączki wszędzie to jej pasuje.
Wczoraj był dzień sportu w przedszkolu Oliwki, więc wyruszyliśmy całą rodzinką żeby jej kibicować, najśmieszniejsza była jak zamiast szybko biec, trzymała sobie naklejki na bluzeczce (takie uśmiechnięte buźki - nagrody), potem stwierdziła, że nie chciała żeby jej spadły
Było dużo zabawy i śmiechu a na koniec pyszne lody

dzień zaliczony do udanych
[ Dodano: 16-07-2011, 11:46 ]
wystawili fakturę na Stasia i wysłali na jego nazwisko pocztą poleconą, a pani na poczcie nie chciała tego listu wydać mojemu mężowi.
Oj czasem wszyscy chcą być tacy mądrzy, bo przecież nie mogą nic wydać innej osobie, oj a o ile milej by było gdyby najpierw wysłuchali do końca o o co chodzi, a potem po prostu załatwili to po co przyszliśmy. Ale nieeee.....

mam nadzieję, że w końcu dograją tę sytuację - trzymam kciuki.