muszę się pochwalić - dzisiaj Asia nareszcie ruszyła do przodu na czworakach, ale za to nie staje wcale - inna sprawa to że nie ma się za co podciągać w naszym pokoju, a w łóżeczku czasu nie spędza
eve - gratulacje dla Jagi za pierwsze samodzielne kroczki
- u nas to na pewno w przyszłym roku nastąpi
a jeśli chodzi o tiktak to ja jestem uzależniona i dlatego tu wytrwale jestem ale tylko dzięki temu, że są okresy w mojej pracy kiedy mam na to czas
arvona Joasia ma lalę ale traktuje ją jak powietrze i w ogóle nie chce się nią bawić - jedynie jak zapytam gdzie jest lala to wie gdzie i koniec hihi
Asi ulubioną zabawką jest drewniana żaba z elementów na sznurku z klipsem do zapinania - i myślę, że coś podobnego znów jej kupię ale co jeszcze to narazie nie wiem
co może ją ucieszyć za 1,5 miesiąca
Od jutra zaczyna się u nas remont instalacji elektrycznej
nienawidzę tego pyłu, który już oczami wyobraźni wszędzie widzę. Niestety musimy to wymienić bo okazało się ,że w prawie każdej puszce są popalone przewody i od ponad tygodnia nie mogłam używać pralki, piekarnika i czajnika
A i jeszcze muszę się pochwalić jaką mi mąż zrobił niespodziankę
zabrał mnie i Joasię do Wedla na gorącą czekoladę, potem wyszedł na chwilę i wrócił z bukietem róż i jeszcze dał mi pierścionek z brylancikiem z wygrawerowanym napisem "dziękuję za Joasię" i z datą jej urodzin. Hihi a dopiero teraz , bo tak długo czekał aż pierścionek będzie gotowy, no i wcześniej ja bałam się jeść takie ilości czekolady ze wzgl. na ew. uczulenie. No ale zdążył jeszcze w tym roku, a róż dostałam 9 tyle ile miesięcy nosiłam Joasię w brzuszku i tyle ile mała ma teraz