Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 paź 2007, 11:32

Dominisia, i Izunia, my na badania tez jeszcze nie poszliśmy, bo trzeba 5 dni wstrzemięźliwości seksualnej, a ja akurat jak miałam @ to byłam w Norwegii i tam miałam 5 dni bez seksu, ale jak wróciliśmy do Polski to znowu się kochamy i jakoś nie możemy znaleźć tych 5 dni bez seksu, ale jak dostanę następną @, to wtedy na pewno przetrzymam te 5 dni

Tak Dominisia wklej te zdjęcia, ale uprzedzam, ze moja twarz jest tak zajechana po podróży i miałam mały wypadek z bramką, a do Norge to nie wiem kiedy teraz zawitam, prędzej ty do Polski, chodź nigdy nic nie wiadomo

Izunia, a jak tam u was z pracą w Norge ?? działacie coś??

Awatar użytkownika
siunia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 paź 2007, 12:12

Witam

No wczoraj byłam u ginekologa, zrobił usg, wszystko ok, dzidzia malusia, nastepna wizyte mam za 2 tyg. Zadnych badan narazie nie zlecil dopiero przy nastepnej wizycie beda, bo i nawet karte ciazy jeszcze nie mam zalozonej. Wszystko za 2 tyg.

Właśnie tata wyszedł z Milanem na dwór więc mam czas na tt. Mąż pojechał :ico_placzek: , na szczescie tylko 2 miesiace jakos damy radę

[ Dodano: 2007-10-10, 12:46 ]
zdjęcia z wesela wam pokoaże

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Młodzi ze swoim dzieckiem

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Ja z młodym

Obrazek

z tu z młodą

Obrazek

no i ja młoda i drużbantka

Obrazek
Ostatnio zmieniony 27 lut 2008, 14:49 przez siunia, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Izunia
Wodzu
Wodzu

10 paź 2007, 13:03

Czemu nudne wesele było? Towarzystwo sztywne???

A dlaczego 2 miesiące będziesz w polsce???

Awatar użytkownika
Dominisia
Jestem najmądrzejszy na forum!

10 paź 2007, 13:21

Obrazek
Obrazek

Prosze :-D
Siunia super ze wszystko ok! A tak wogole to zabralas Manence sukienke czy sie mi zdaje?? :-D
A czy to bylo wesele tej kolezanki co rodzila w Norwegii i jechala z takim Malym bomblem do Polski?? Bo kojarze jak kiedys opowiadalas ze ta kolezanka co urodzila tu corcie ma wesele w pazdzierniku...

Manenka jak dla mnie (i nie tylko :-D ) to wygladalas i wygladasz super!! I tak wogole to facet jest w stanie wytrzymac 5 dni bez seksu zeby sobie nic nie zrobic?? :-D Kurcze chyba ciezko, co??

Awatar użytkownika
siunia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 paź 2007, 15:42

Dominisia, hihi, wszystko sie zgadza, sukienka Marleny, a ci co brali slub to ci sami co urodziło im sie te dziecko małe. co pokazywałam zdjęcia.
Ostatnio zmieniony 27 lut 2008, 14:49 przez siunia, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Izunia
Wodzu
Wodzu

10 paź 2007, 16:02

siunia, no to będziesz tęsknić :ico_pocieszyciel:

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 paź 2007, 19:48

Dominisia, masz racje odkąd wiemy, ze mamy sie 5 dni nie kochać, to jakoś nam częściej się che, ale już sobie obmyśliłam plan, że jak dostanę @ to 5 dni nie będziemy się kochać bo 5 dni mam @ i wytrzymamy :-D

A zdjęcia super, myślałam, że będą gorsze, a jak tam Jasiu?? rośnie, śpi spokojnie po nocach?? nie płacze?? pozdrów od nas Kryśka( swojego super męża), bardzo nam wszystkim przypadła do gustu, tak jak i ty, i nasi faceci go polubili i ciągle wszystkim opowiadają jego dowcipy :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
Dominisia

11 paź 2007, 13:15

siunia pisze:Dominisia, hihi, wszystko sie zgadza

Kurcze ale mam pamiec, normalnie jestem dumna z siebie :-D

manenka pisze:ciągle wszystkim opowiadają jego dowcipy
o rety :-D Jak Krzysiek zaczal opowiadac te zboczone kawaly, to ja tak sobie myslalam "Co oni sobie o nas pomysla :-D " hehehehe
Bo u nas to on jest ten szalony, ja to zawsze troche sztywna bylam, przy Krzysku sie troszke rozkrecilam, ale jeszcze nie tak na maksa :-) Moze jeden wariat w rodzinie wystarczy, ktos w koncu musi byc powazny :ico_haha_01:
A Jasiu super, w nocy spi ekstra, dwie pobudki na jedzonko, w ciagu dnia smieje sie do sufitu, prawie wogole nie plakusia. Gdyby nie to ze trzeba go nakarmic, przebrac i umyc to bym nie wiedziala ze mam dziecko :-)

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 paź 2007, 18:37

Dominisia, no super, tylko ci pozazdrościć takiego Jasia :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
siunia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 paź 2007, 23:15

Sorki że tak was zaniedbuje, ale jakoś nie mogę się tu jeszcze odnaleźć do tego zaczełam kurs na prawko i muszę dużo zakuwać bo mam zrobić je w szybkim tempie. Narazie nawet dobrze mi idzie. Jutro jakiś luzniejszy dzien moze uda mi sie wpis jakiś na bloga zrobić. Bo nazbierało się troche tego.

Dominisia, ty sie nie przejmuj tymi kawałami bo my luzacy i lubimy słuchać :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D . Buziaki dla Jasia.

Wróć do „Pozostałe”