JoannaS
Wodzu
Wodzu

12 cze 2011, 09:17

geheimnis, sorki ze sie tak wtrace w wasz watek :-)
Ale chcialam Ci napisac pewna krotka historie .
Otoz moja kolezanka wiekowo duzo starsza ode mnie , zaraz po zdaniu prawka tzn odebraniu go jakis miesiac moze max 2 miesiace byla swiadkiem dosc groznego wypadku i tak ją to ruszyło ze przez 2-3 dni nie mozna bylo sie z nia dogadac bo non stop płakała i oczywiscie przestała jezdzic. dopiero po 10 latach zaczela myslec o powrocie bo bylo jej ciezko bez auta i poszla na kurs doszkalajacy . bała sie wsiasc wiec wykupila chyba z 10 godzin albo i wiecej. Sama jej to doradzilam bo ona nie wiedziala ze tak mozna :-) i ostatnio ja spotkalam pod kauflandem na parkingu i swietnie jezdzi. nie boi sie juz :-)
Takze moze wykup sobie kilka godzin zebys odswiezyla swoje umiejetnosci :-) Trzymam kciuki zebys wrocila do prowadzenia autka :ico_sorki:

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 cze 2011, 20:50

Dzięki dziewczyny za radę,sama już o tym myślałam nawet.Tylko jeśli faktycznie wybrałabym się na takie jazdy to potem musiałabym jeżdzić by faktycznie miało to sens,a ja raczej takiej możliwości mieć nie będę,bo mąż codziennie jezdzi autem do pracy.moje prawko jest potrzebne na imprezach,spotkaniach u znajomych gdy mój mąż chętnie by się napił piwka,a tak to mi nie przypomina o tym aucie.Ale ja sama dla siebie chyba jednak będę musiała się przełamać.Czasem potrzebuje małą zawieść gdzies do lekarza i zamiast pojechać autem (mąż by nie ucierpiał jakby raz pojechal autobusem do roboty) a ja nie musiałabym wydawać kasiory na taksówki.

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 cze 2011, 13:18

Myślę że z przekonaniem męża żebym to ja prowadziła nie będzie problemu.On wie że może nadejść taki moment że będę musiała wsiaść do auta i gdzieś pojechać,więc tak czy siak trzeba będzie się troszkę podszkolić i nabrać pewności za kółkiem.

Tak zmieniając troszkę temat,dziś byłam z małą u alergologa,bo do tej pory dokuczała jej alergia na mleko.Na szczęście mała może już bez obaw pić normalne mleko modyfikowane,a nie jakieś gorzkie wynalazki dla alergików.No i dodatkowo miała jeszcze EKG bo w czwartek będzie kontrolne ECHO serca,bo jakieś szmery jej wykryli poł roku temu i płyn w osierdziu po przebytym zapaleniu płuc (najprawdopodobniej przez to).EKG kiepsko poszło,bo się mała darła niemiłosiernie.Strasznie jej przeszkadzały klamry na rączkach i nóżkach.Mam nadzieję że w czwartek lepiej przebiegnie wizyta u lekarza.
W tamtą stronę pojechałam oczywiscie taksówką -koszt 35zł :ico_szoking: z Janowa do Kopernika.Z powrotem już zapakowałyśmy się w autobus i z przesiadkami jakoś dojechałyśmy.Wózka nie miałam,tylko na rękach małą trzymałam więc nawet mi miejsca ktoś ustąpił :ico_brawa_01: Taki troszkę szok,bo wnieść wózka do atuobusu jeszcze nikt mi nie pomógł,więc miła odmiana z tym ustąpieniem miejsca.A teraz wózek z małą to jest troszkę ciężar bo ponad 20kg,ale spoko.Już się przyzwyczaiłam że jak wsiadam z wózkiem to każdy nagle wzrok odwraca.

Awatar użytkownika
Lady
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

15 cze 2011, 10:52

hej laski czy mnie jeszcze ktoś pamięta
dla przypomnienia , jestem z Aleksandrowa , ale pracuję w Łodzi na Aleksandrowskiej , i pomieszkuję na Limance , jak coś to zapraszam na kawusię :ico_oczko:

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 cze 2011, 17:51

Lady, hej to pracujesz gdzies kolo mnie bo ja mieszkam na rojnej rog traktorowej

a co do prawka to marzy mi sie bo maz czesto wyjezdza za granice albo caly czas jest w pracy bo ma swoja firme i ciezko nie raz mu sie wyrwac a jezdzic tymi autobusami to masakra z wozkiem, przewaznie nikt nie wstanie aby pomoc z wozkiem albo sa one tak napchane ze ciezko sie dostac

Awatar użytkownika
Lady
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

16 cze 2011, 11:55

Lady, hej to pracujesz gdzies kolo mnie bo ja mieszkam na rojnej rog traktorowej
no to jedno skrzyżowanie dalej pracuję na BP , przy medycynie pracy
Co u Ciebie?
a tak jako tako , zalatana zabiegana itp, itd .... nic ciekawego :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Lady
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

17 cze 2011, 06:40

A jak sie miewają Twoje dzieciaczki? :-) Pewnie już żyją wakacjami :-)
oj tak pełna fascynacja
Piotrek jedzie na pierwsze jego kolonie i sie nie może doczekać
Olcia za mała i sie nie dostała , ale zapisałam ją na pół kolonie i też sie doczekać ie może :ico_oczko:

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 cze 2011, 13:29

Gabi, a jak u ciebie? widac juz brzuszek?

ja mam juz szkole zaliczona, i teraz tylko prawko i bede mega szczesliwa.
dzis bylam po zwot pieniedzy za stol bo juz 4 razy reklamowalismy a teraz oddali nam kase wiec musze rozejrzec sie za nowym ale teraz bym chciala z prawdziwego drewna

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 cze 2011, 09:18

Witam
Trochę zaczyna być widać, w żadne przedciążowe jeansy już się nie dopinam :ico_oczko:
:ico_szoking: No to ładnie,ale w drugiej ciąży to chyba brzuszek szybciej się pokazuje :ico_noniewiem:
wisnia3006 napisał/a:
ja mam juz szkole zaliczona

Super :-)
Gratuluję :ico_brawa_01:
Piotrek jedzie na pierwsze jego kolonie i sie nie może doczekać
Olcia za mała i sie nie dostała , ale zapisałam ją na pół kolonie i też sie doczekać ie może :ico_oczko:
To z pewnością dzieci bardzo przejęte.Ale fajnie że mają wakacje zorganizowane,nie będą się nudzić :ico_brawa_01:

Dziewczyny,mam do was pytanie o ten spis powszechny ludności.Czy wy się spisywałyście przez neta?czy dzwonił do was ankieter czy był rachmistrz,czy w ogóle nikt się nie pojawił?
Ja sie przyznam szczerze że ze mnie straszna gapa i się o całym tym spisie dowiedziałam kilka dni temu :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: Wstyd troszkę.Podejrzewam że do mnie ktoś zapuka,bo od 2 lat jestem "na swoim".

Z takich nowinek,to się pochwalę że od 2 dni moja Natuśka śpi bez smoka.Schowałam do szuflady i córcia przechodzi w na wyższy etap życia bez smoka.Ku mojemu zaskoczeniu radzi sobie rewelacyjnie. :ico_szoking: Niewiele mi marudziła.Smok służył jej tylko w nocy,więc nie była chyba do niego za bardzo przywiązana. :ico_sorki:

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 cze 2011, 12:34

Gabi, na ryneczku na c jest
mam do was pytanie o ten spis powszechny ludności
u mnie byla mloda dziewczyna ale to miesiac temu i zadawala takie glupie pytania za szok. Wczesniej slyszalam ze jest to nieobowiazkowe ale sasiadka mi powiedziala ze kazdy musi to zrobic

Wróć do „Pozostałe”