Cos mnie wywalilo z tego forum! Znowu cos szwankuje!
Wiez co Malolato, my to wszystkie mamy super fryzurke po porodzie! Normalka! A twoje malenstwo, to juz kawal chlopa! A jaki sliczny!
Kochane Mamusie mam dla was niespodziankę...jak wam sie podoba?
- ur. 22 czerwca 2007r. - ur. 29 czerwca 2007r. - ur. 26 czerwca 2007r. - ur. 9 lipca 2007r. - ur. 13 lipca 2007r. - ur. 14 lipca 2007r. - ur. 18 lipca 2007r. - ur. 23 lipca 2007r. - ur. 24 lipca 2007r.
Ostatnio zmieniony 28 lip 2007, 20:41 przez Viola, łącznie zmieniany 9 razy.
witam, byłam odcięta od neta i komputerka przez dwa dni
Viola piekne!!!!!!!!!!!!!!!!!
Malolata Kubus piękny , jego mama widać czuje się dobrze......
U nas jakoś leci, Natalia kończy dzis (za 24 minuty ) 4 tygodnie więc częstujcie się
Hej dziewczynki!!!
Małolata, superowy jest Twój Kubus. Zdjecia Oj, juz nie moge sie doczekac kiedy zobacze swojego lokatora. Ciekawosc mnie zżera
A z tych tabelek mi wyszło ze powinnam urodzic w okolicach 21.08 A wczoraj byłam u gina i powiedział, zebym przez weekend nie szalała, to do poniedziałku wytrzymam.
Ale się wczoraj wszystkie urwały! A ja witam weekendowo! ale pusto tutaj!
Ja zabieram się za porządki póki mój synek śpi, przynajmniej robi takie wrażenie... Hej, panie w ciąży meldują się tutaj, czy może nocka przyniosła jakieś zmiany w statystyce????
A wiecie co, dziś u sąsiadów wesele i koło domu przewędruje orszak! nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby nie to ze pani młoda z Shang - Haju (pojęcia nie mam jak to się pisze!), będzie na co popatrzeć!
Witajcie u mnie nadal cisza....noc przeszła spokojnie...czekamy dalej
Basiu no rzeczywiście taki slub rzadko się zdarza....
a jak Jasio? zniknęły mu już wszystkie krosteczki??
Jaś cmoka przy piersi... ta wysypka sie utrzymuje, ale to jakies 10 % tego co było, więc do przeżycia. Lekarz powiedział ze to moze trwac nawet 2, 3 tygodnie...