Awatar użytkownika
siunia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 cze 2008, 21:52

Małgorzatka, a ja i na buzi gruba, ale teraz w samych sukienkach smigam bo mi najwygodniej, bo czasem to mi nawet majtki przeszkadzaja, bo dzidzia pcha sie na dole

Małgorzatka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 cze 2008, 21:57

No nic, ja lece, może cos ta dziesiejsza noc przyniesie...... :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: O ja głupa, po co ja czekam iczekam :ico_puknij:

lulu_
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

01 cze 2008, 22:23

Hej!!!
Wreszcie przyjemny chłodek :-D Muszę się chyba przestawić na tryb nocny :ico_oczko:
Dziś prawie nie wychodziłam z kuchni - z mojego taty to niezły łasuch :ico_olaboga: Ledwo zdążyłam pozmywać po jednym daniu, to już o coś nowego prosił :ico_puknij:
Bierze Was coś? Jakieś skurczyki albo coś
U mnie nic nie zapowiada szybkiego porodu. Moja ginka jest pewna, że przenoszę. Mam nadzieję, że zdążę w czerwcu się rozdwoić :ico_sorki:
Teraz trzymam za Was kciuki :ico_brawa_01:

siunia, ładnie wyszłaś na zdjęciach. Daleko jeszcze do rozmiaru "wielorybiego" :ico_oczko:

Awatar użytkownika
murdemille
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

01 cze 2008, 23:20

siunia a jak to czujesz ze to juz tuz tuz? :ico_haha_02:

moj m. wrocil o 22 zrobil mi niespodzianke :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ide sie nim nacieszyc! :ico_brawa_01: :-D

Awatar użytkownika
siunia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 cze 2008, 00:18

janoszka, a normalnie dziecko cisnie mi dol ( gdzie wczesniej tego nie bylo) , jakies pobudki, czy zasypianie ze skurczami ( gdzie tez wczesniej tego nie bylo), olbrzymie spuchniete stopy, czasem nawet przy pobudce rece ( tego tez wczesniej nie bylo), dzidzia spokojna, a jak sie juz poruszy to strasznie mocno jak by mnie miala tam zaraz rozerwac .
dla mnie to takie sygnalki, w sumie pewnie max 2 tyg i urodze. wiec jak dla mnie to juz tuz tuz.
siunia, ładnie wyszłaś na zdjęciach.
dzikuje, ale pewnie sama rozumiesz jak sie jest chudym cale zycie a tu raptem tyle kg do przodu wiec czlowiek czuje sie jak wieloryb, normalnie az juz nie chce mi sie na wage stawac :ico_oczko:

Ja sobie obejrzalam final BB, milano dopiero niedawno poszedl spac, .
a i ja moze zaraz pojde, choc sie nie chce. Zawsze dzidzia szalala od 23 do 1, a dzis spokojniutka :-)

milej nocki zycze.

Awatar użytkownika
spinka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 cze 2008, 07:38

Cześć!

Siunia ja już straciłam nadzieję na poród w terminie a co dopiero przed - no chyba że dziś - tp byłoby przed :-D

Jadę zaraz na badania morfologię muszę zrobić, bo coś gin mówił ostatnio, że wyniki mi się popsuły, wiec sprawdzimy na jutrzejszej terminowej wizycie :ico_oczko: A może już nie :ico_brawa_01: :ico_haha_01: w co wątpię i to szczerze.

Pozdrawiam wszystkie serdecznie, będę później!

Siunia a gdzie Twój suwaczek???

Lulu_ to chyba dobrze, że Twojemu tacie dopisuje apetyt :-)

A co do gorących nocy, to ja dzisiaj włączałam wentylator, mój A pod kołdrą a ja mokra :ico_szoking: Nie wiem co jest, nie wspomnę o tym, że od jakiegoś tygodnia zapomniałam co to znaczy przykryć się czymś w nocy, w sumie troszkę się obawiam tego wentylatora, ale jak się gotuję to jakoś obawy odchodzą :ico_oczko:

Małgorzatka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 cze 2008, 08:57

Hej

Jestem nadal ... :-D
a normalnie dziecko cisnie mi dol
A to takie pchanie w dół to ja juz mam od ok. 34 tc i właśnie temu tak szybko mam to rozwarcie, fakt faktem, że każda kobieta inaczej ma i jednej popuści i będzie rdzić inna nie... mnie też tak pcha i pcha ... ale hm ..jakoś nie widze rezultatów.

Moja mama wizeła małego na polko na pociąg zobaczyć, a ja jem śniadanko i posprzątam i lece na spacerek ..tylko upał fest, pewnie nie wytrzymam spacerowac :ico_noniewiem:
Jadę zaraz na badania morfologię muszę zrobić, bo coś gin mówił ostatnio, że wyniki mi się popsuły
Mi też kazał, ale ja już to zlewam i stwierdziałm, że nie wobie żadnych badań więcej :ico_noniewiem: ty;e kasy co ja wydałam już na te badania to hoho.. olewam to, nich się dziele co się chce!
wiec sprawdzimy na jutrzejszej terminowej wizycie :ico_oczko: A może już nie
Jacie, Wy jeszcze macie te wizyty terminowe ???????????? Hm, czyli tylko chyba mój lekarz po 37 tc juz nie robi... przy Wojtusui tez tak było!

Awatar użytkownika
murdemille

02 cze 2008, 09:39

witajcie, ja nadal 2 w 1 :ico_sorki:

bylam od rana oddac krew i mocz i zobaczymy co mi tam jutro gin na ostatniej wizycie powie, moze juz jakies rozwarcie,moze szyjka sie skurczyla czy cos :-D
zrobiłam mężowi śniadanko i teraz siedzimy na balkonie, normalnie można nago taki upał :ico_szoking: :ico_sorki:
ale ja się zaraz chowam do środka, może małe pranko, spacerek póki nie ma jeszcze takiego skwaru i drzemka :ico_brawa_01:

a gdzie reszta dziewczynek?

Awatar użytkownika
NOWA
Trzy tysiące lat minęło...

02 cze 2008, 09:43

Hej witam:ico_ciezarowka: my też 2 w 1

Weszłam z nadzieją, że coś się u którejś zmieniło, a tu widzę nic :-)
U mnie nic nowego poza tym co było :ico_noniewiem:

Właśnie zajadam śniadanko i rozmyślam, kiedy ta moja córa zdecyduje sie wyjśc :-) ,mojemu m. się nie spieszy, nawet chce, żeby jeszcze zaczekała, bo w pracy ma straszny młyn (mówi, że tak ze 2,3 dni i moze wychodzic). Oj żeby tak się dało, to oczekiwanie robi się nieciekawe :ico_noniewiem:

Słoneczko od rana smaży, póki co nie odczuwam jakoś źle tych upałów, nocka super, pobudka dopiero o 5 :ico_brawa_01: i samopoczucie też ok :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-06-02, 09:50 ]
Ja tez chyba małe pranko zrobię, czekam jeszcze na resztę ciuszków, które maja przyjśc, zerbało mi sie pare rzeczy dla dzidzi :-)

Własnie dzwoniła tesciowa, z zaproszeniem na obiad, takze dziś totalny luz :-)

Awatar użytkownika
Tuska

02 cze 2008, 10:03

kolejny wieloryb sie melduje :ico_oczko: noc nawet niezla, co prawda o 5 sie obudzilam na dobre, ale poczytalam ksiazke godzinke i jeszcze mi sie udalo zdrzemnac.. to byl nasz ostatni weekend we dwoje :ico_szoking: rany nie dociera to do mnie chyba.. to juz pojutrze! chyba faktycznie bede pierwsza bo widze ze zadnej sie nie spieszy :ico_ciezarowka:

wczoraj bylismy w sklepie, ogladalam sandalki i japonki, ale jak widzialam moje grube paluchy w nich to nic nie kupilam :ico_noniewiem: kupie po porodzie jak opuchlizna zejdzie.. potem byla wyzerka w mc donaldzie (pewnie ostatnia :ico_placzek: ) ze znajomymi.. i kolezanka mnie odwiedzila, calkiem mila niedziela, tylko ten upal jak zwykle unieruchomil mnie w domu do 18 :ico_zly:

dzis to samo.. polezalam na hustawce na balkonie, ale juz ucieklam i nie wracam bo sie ugotowac mozna. lenistwa ciag dalszy, jutro pewnie tez tak bedzie wiec juz nie poszaleje :ico_oczko:

trzymajcie sie kulki :-D

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”