Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 lis 2008, 10:44

Sto lat, sto lat......... oczywiście dla naszej KUleczki, niech Każdy Twój dzień zaczyna sie uśmiechem!!!! :ico_zdrowko: :ico_tort: :ico_zdrowko: :ico_prezent:

No ja na allegro to też sprzedaję więc jak sprzedam to i kupię, bilans jest na 0, bo u nas też nie najlepiej z kasą, wiadomo z jednej pensji. Teraz poluję właśnie na coś ładnego dla Karola na wigilię, bo po sklepach nie mam jak biegać, z Karolem to za duży problem, zwłaszcza, że u nas większośc sklepów z ciuszkami dla dzieci jest połączona i z zabawkami, no i wiecie, nie chcę tych cyrków :-D

U mnie pada, szaro i ponuro, siedzimy więc w domu do 16.00, potem odprowadze Karola do dziadka i ide na tą wywiadówkę, będzie jakaś rozrywka :ico_oczko:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

20 lis 2008, 10:54

ja tam na allegro wchodze spokojnie bo konta tam nie mam nawet :ico_haha_01:
bylam w przychodni i wizyta na poniedzialek rano,bo te do mojej lekarki mialam na piatek a to dluuugo dla mnie....psychicznie juz jestem w kiepskiej kondycji wiec chyba warto wszystko przyspieszyc :ico_noniewiem:

May jak wysiadla z auta to chciala pobyc na dworze troche bo kilka dni juz nie byla wcale i zaczela plakac lzami tak mi sie przykro zrobilo ale ja nie mam sily zeby z nia lazic,ale jak A. wstanie to pojdziemy razem na spacerek :ico_sorki:
mowil cos ze bardzo realne ze dostanie te robote na dniowce...

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

20 lis 2008, 11:05

witam się i ja
Ala spała dziś do 8, ale co sie dziwić, jak zasnęła o 22. Teraz układa się na pierwszą drzemkę.

KUlka, sto lat sto lat niech żyje żyje nam :-D

zborra, nauczono mnie że to teatru, opery czy operetki trzeba się elegancko ubrać i tego nauczę też Alę. SV w niektórych sprawach nigdy nie mija.

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 lis 2008, 11:13

ewcik ale to chyba naturalna sprawa ze do teatru trzeba wygladac galowo, zbora sie temu dziwiła?? :ico_noniewiem:

A wstał ale z zakupami poczekamy az Mila z drzemki wstanie bo nie chce jej meczyc..

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

20 lis 2008, 11:16

Ewcik,a powiedz duzo ludzi bylo??i chyba bierzesz sie za udzialy w innych konursach tez co?wykorzystaj dobra passe :-D

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 lis 2008, 11:19

ale naskrobalyscie :ico_olaboga:

Glizdunia mi się wydaję, że mimo mniejszej gotówki lepiej jest pracować za dnia - inaczej organizm reaguje. No i najważniejsze byście byli wszyscy zdrowi

ja konto na allegro mam, ale maniakiem nie jestem. nie mam kasy na to. kupuje gdy muszę.

Ewcik, fajnie, że wieczór się udał. Ja do teatru nie chodzę. ostatni raz to chyba podobnie jak dziewczyny byłam z klasą w podstawówce... aczkolwiek nie powiem, z chęcią bym się wybrała na coś fajnego. ale niestety czasu i kasy brak

Karola a dlaczego usunęli Ci konto??

Kulcia sto lat

zelazko dla Kingi na Mikołaja wymienione :-D działa :-D tylko wibruje i tak trochę huczy więc młoda będzie się bała, bo odkurzacza, miksera itp się boi.

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 lis 2008, 11:24

kamila ale ja tez odstawilam tabsy wiec dlatego nie wiem kiedy powinnam dostac bo zapomnialam napisac
no i kurde mam stracha jak cholera
wiecie ze chcialam ale jak to juz sie stanie to bede przerażona wiem o tym

gosienko jutro jedziemy do lodzi na tą rozmowe ciekawe jak bedzie

moj atez uwielbia na dworze ale dzisiaj chyba wiatr by mi ją porwal

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

20 lis 2008, 11:24

Doris,a moze Kinia sie przestanie bac tego typu dzwiekow jak dostanie swoj wlasny sprzet :ico_noniewiem:

no wlasnie Karolina o co chodzi z tym kontem?widze ze usuniete ale tak nic Ci wczesniej nie napisali? :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-11-20, 10:26 ]
Jagodka,jutro Ty masz rozmowe tak a w czwartek mezus?bedziemy kciuki trzymac!!!

[ Dodano: 2008-11-20, 10:29 ]
Jagodka,przepraszam Cie bardzo ale ja wszystko pomylilam :ico_olaboga: :ico_wstydzioch: ja myslalam ze Ty masz rozmowe w srode a maz w czwartek a to przeciez juz dzis jest czwartek i z tego wynika ze Ty wczoraj mialas ja miec :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 lis 2008, 11:48

jagoda jeśli odstawiłaś tabsy to spokojnie okres może ci się spóżniać, nawet dość sporo ....

A wiecie, że przed chwilą mówili w tvn o moim mieście :ico_haha_01:

Zamówiłam dwie pary tych rajtuzek, dogadałm się z sąsiadką, która tez zamówiła dwie pary i podzielimy się kosztami przesyłki :ico_haha_01:

Daria czyli w poniedziałek idziesz do lekarza, ale internisty czy ginekologa ?

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

20 lis 2008, 11:50

GLIZDUNIA, ludzi była prawie cała widownia, a bilety wcale nie tanie bo po 32zl. W konkursach raczej nie biorę udziału. Słucham wrocławskiego radio traffic i tam czasami rozdają wejściówki. Na festiwal famityPro wysłałam smsa i dostałam wejściówkę a wczoraj do teatru napisałam do nich na gg i też dostałam. Słucham dalej a nóż że znów coś się dostanie :D
ladybird23, zbora napisała
a do teatru to już chyba nie trzeba tak oficjalnie...minęły te czasy.....................
. Do teatru może nie trzeba na galowo, ale elegancko na pewno. Nie wyobrażam sobie iść ubraną tak jak na co dzień chodzę. Garsonka w ciemnym kolorze, ciemniejsza sukienka albo mała czarna jest na miejscu, a dla faceta spodnie na kancik i koszula albo gajerek.

My na allegro konto mamy, ale dla Ali rzeczy nie kupuję. Wolę pomacać przed kupieniem. Czasami oglądam rzeczy. Kupiłam kilka rzeczy zanim się Alicja urodziła typu laktator, sterylizator, termometr. Od tamtej pory nic nie kupiliśmy. :-) chociaż mozliwe że kupimy klocki bo w sklepie trudno dostać takie jak chcemy, a na allegro gdzieś widziałam.

[ Dodano: 2008-11-20, 10:52 ]
kamizela, a dobrze chociaż mówili ?

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”