Hej!
u mnie tez pada i wieje od wczoraj już...brrrrrrrr.......
KUlka!!! sto lat, sto lat!!! spełnienia marzeń!
No allegromaniaczki! ja właśnie odebrałam golfik z nexta kupiony za całe 15zł! a wygląda idealnie, jak nóweczka!!! hurra!
Jagódka podziwiam za ten spokój...ale ja też bym chyba czekała i odwlekała ten test...bo wiadomo, że jego wynik już nie jest do odwrócenia
Glizdunia no widzisz...było już w miarę,a teraz znów zżera Cię stres...trzymaj się kochana!!!
Kamizela brawo za spanie! no to masz kolejną spokojną nockę na koncie!
Ewciku,
Lady no wiecie...ja wiem, że mnie macie za wredną i czepialską babę...ale przecież nie napisałam nic złośliwie...

po prostu z moich wiadomości to właśnie nie musi być strój jak na wielką galę. Oczywiście Twoja mała czarna była na miejscu. M ubiór też...chodziło mi o to, że ten gajer to już nie taki konieczny...że nie trzeba być jak uczeń na akademii, a wystarczy fajna koszula i nawet porządne ciemne dżinsy...no ale widzę, że nie powinnam komentować pewnych rzeczy, bo zawsze wywołam zamieszanie. ok, więc przyjmuję do wiadomości i ograniczę się jedynie do samych pochwalnych opinii na temat dzieci i już.
moja śpi...albo prawie śpi...coś marudna dziś jest i ciągle chciała do łóżeczka...może pogoda, a może wstała dziś dupką do góry...trudno.
ja mogę sobie chwilę posiedzieć, bo za godzinkę do pracy...ale może zrobię porządek w zdjęciach, bo chcę tak co dzien po mału coś zrobić,a nie potem zarzucić się robotą przed świętami. Najpierw sprzątam sypialnię, przerzuciłam już dokumenty, wyrzuciłam co trzeba, dziś zdjęcia, a J swoje papierzyska przejrzy...a potem Hani pokój, choć ciuszki już ma posegregowane, zostały zabawki...
no ok, lecę trochę poczytać i spadam.
miłego dnia