gosia888
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 paź 2007, 12:50

dzieki Lucy,
apropo numerow telefonu to moze ktoras chce moj? Co prawda polski ale smsa zawsze mozna wyslac jakbyscie sie bardzo martwily moją nieobecnoscia a wtedy wam odpisze. Znaczy Jasnie Pani ma jesli nie wyrzucila :-D

lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

22 paź 2007, 12:51

maly zaczyna marudzic ,wiec fotki beda pozniej,bo musze na fotosika wrzucic :-D
jasnie pani t nie da zlego slowa powiedziec na swoja rodzine,wiec kolko sie zamyka ...jak mu zwracam uwage to ma glupie teksty :ico_zly: tez sie wieczorem posprzeczalismy i nie wiem czy sie do niego odezwe...przez jego rodzinke,to mam i jego dosc ...bo jakby im zwrocil uwage to nie bylo by takiej sytuacji...ja juz mam dosyc tego ,ze mimo,iz sa w Pl a my tutaj zagladaja na praktycznie do garnka :ico_haha_01: :ico_haha_01: ja ostatnio sobie pomyslalam,ze juz mi wszystko jedno i jak sie z nimi pokloce ,to bedzie mi nawet na reke

[ Dodano: 2007-10-22, 12:52 ]
Gosia ja poprosze o numerek,bo bardzo tesknilam :ico_wstydzioch:

[ Dodano: 2007-10-22, 12:53 ]
Zubelek ja czytalam posta o plaszczyku,ale nie widzialam takiego,wiec nie odpisalam

[ Dodano: 2007-10-22, 12:54 ]
ok,ja uciekam,bo musze oliverka ubrac

ilonakk9
Seryjna gaduła
Seryjna gaduła

22 paź 2007, 13:05

[size=150]Tomusiu Wszystkiego najlepszego z okazji Twoich 2-ich urodzinek,duzo radosci,usmiechu na twarzy kazdego dnia i pomyslow co liku,zeby rodzice sie nie nudzilli :-D !!!Moc buziaczkow i usciskow dla przystojniaczka zyczy Vinee z rodzicami!!![/size] :ico_tort: :ico_urodzinki: :ico_zdrowko: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big:
Gosiu jak tez poprosze o numer telefonu!!!Ja tak myslalam,ze pewnie masz pracy mnostwo,bo pisalas na ostatnio!!!dobrze,ze juz troche luzu!!! :-D to i na TT bedziesz wiecej!!!Koniecznie sie jutro masz pojawic z fotkami z urodzin :-D :ico_haha_01:
Zubelek plaszczyk naprawde swietny i za super cene :ico_brawa_01: wklej pozniej fotki Zuzi w nowym zakupie!!!ja nie bardzo zagladam na allegro,czasami jak mam czas,a jak juz to z reguly na mniejsze dzieciaczki.. :-)
Lucy super,ze chrzciny sie udaly i ze kuzyn okazal sie w porzadku!!!Fotki wklejac jak bedziesz miala czas pozniej!!!
A teraz juz lece,bo idziemy na miasto..napisze pozniej wiecej obiecuje!!!

gosia888
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 paź 2007, 13:19

Telefon wyslany na priv.
Lucy nie przejmuj sie rodzinką meza, mnie tez P rodzinka denerwuje. Z tą roznica ze ja mam ich blizej. Na szczescie Pawłowi sie da wytlumaczyc i sam wie jaką ma siostrzyczke.

lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

22 paź 2007, 13:32

Gosia dzieki za tel....kurde,moj jakis zaslepiony jest....T ojciec umarl jak on mial 20 lat i czasami mysle,ze moze on sie czuje troche jak glowa rodziny i dlatego tak :ico_noniewiem: jakos probuje go tlumaczyc...wiem,ze ,,tesciowa,, od zawsze byla o mnie zazdrosna...moja przyjaciolka kiedys pojechala ze mna do T,a wtedy sie rozstalismy,wiec to byla kolezenska wizyta :ico_oczko: a t mama jak mnue zobaczyla ,to jak wryta,no mowie Wam jaka mine miala :ico_haha_01: i wtedy Gosia mi powiedziala,ze ona mnie napewno nie lubi :ico_haha_01: ale przy mnie taka dobra zgrywa ...myslalam nawet,ze mi sie zdaje,ale po telefonie do mojej mamy wiem napewno...i jaki tupet w ogole :ico_puknij: do mojego taty tez kiedys dzwonila,ale on nie da na mnuie slowa powiedziec i ja ochrzanil :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 paź 2007, 13:34

100000 lat dla Tomasza ( a nie tomka, bo wiek zobowiazuje :-D )
Znaczy Jasnie Pani ma jesli nie wyrzucila

pewnie, ze mam, ale o ciebie sie nie martwie :ico_oczko: , bo meldujesz sie od czasu do czasu, a w weekendy zwykle ci enie ma, ale z ta kaska to zastanawiajace... :ico_noniewiem: ja nie dostalam raportow, bo nie mam tej funkcji... zadzwonie do niej pozniej, bo pewne i tak teraz w pracy jest....
lucy23 pisze:asnie pani t nie da zlego slowa powiedziec na swoja rodzine,wiec kolko sie zamyka

ale na ciebie da powiedziec zle slowa :ico_zly: :ico_zly: och, ja bym go wyprostowala :ico_zly: w tylek powinien cie calowac, ze tak dobra dla niego jestes, bo ze mna by nie mial tak lekko :ico_zly: :ico_zly:

kurde poluje na angielskim ebayu na jakas fajna chuste, ale nie ma tam firmowek :ico_noniewiem: a tyle kobiet z dziecmi zamotanymi tam widzialam ... to gdzie one je kupuja?? bo sobie wymslilam, ze w PL to na chuste nie mam kasiorki, ale na angielskim koncie leza pieniazki i transfer dam rade zrobic :-D :-D a tu jak na zlosc nic ajnego do kupienia, tylko te baby bag'i bleeee. ja chce normalna prostakoatna szmate.... bo od tej mojej samorobki to mnie czasem plecy bola, bo material nienajlepszy i slabo "pracuje"...

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

22 paź 2007, 13:38

:ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
dla Tomusia :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: sto lat :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Felicity no nareszcie jestes :ico_brawa_01: no na razie widzimy USG ale pewnie juz niedługo bedziesz nam pokazywała maluszka :ico_brawa_01:
Lucy nie daj sie teściowej, ja przez moją dzis nie spałam cała noc tak mnie zdenerwowała :ico_placzek: musiałąm relanium wziąźć :ico_olaboga:
Beatka jeszcze nie napisała, pewnie sie męczy bidulka :ico_placzek:

gosia888
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 paź 2007, 13:43

lucy23 pisze:od zawsze byla o mnie zazdrosna

no wlasnie tak to juz jest z matkami synkow, ze konkurują z zonami. Kiedys lezalam w szpitalu z taką babką. Miala dwojke dzieci syna i corke. O corce niewiele mowila ale o synu jaki on wspanialy przystojny, zdjecia mi pokazywala jego i powiedziala ze jego zona mu jego zabrala. I taka podla baba i caly czas na nią nadawala. Taki typ. Nie przejmuj sie tylko jakies teksty walnij.
Ja do tesciowej przez 4 miesiace sie nie odzywalam. Dopiero na Tomka urodzinach sie zobaczylysmy bo stwierdzilam ze dosc obrazania. A wlasnie przez jej dlugi jezor. Powiedziala Pawlowi a Pawel mi powtorzyl. Przy pierwszej okazji jej to wypomnialam. Mysle ze juz nie bedzie gadala do pawla.

[ Dodano: 2007-10-22 ]
martuchafrost pisze:Beatka jeszcze nie napisała, pewnie sie męczy

a tak mialam nadzieje ze urodzi na Tomka urodziny :-D Biedaczka nie chcialabym byc w jej skorze teraz

Jasnie Pani super ta sukienka wyszla, mysle ze sporo chetnych bedziesz miala bo naprawde sliczna.

Ilonka gratulacje dla Bablu za prace !!! Czyli co w koncu sie nie przeprowadzacie?

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

22 paź 2007, 14:32

Gosiu ja mysle ze Beatka dzis urodzi bo od wczoraj jest na oddziale i miałą wywoływany wiec trzymajmy kciuki :ico_brawa_01:
gosia888 pisze:nie chcialabym byc w jej skorze teraz

ja tez nie :ico_szoking:

Awatar użytkownika
Emilka_M
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

22 paź 2007, 14:43

Hej kochane :ico_haha_01:
[b]gosia888[b], :ico_tort: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_tort: :ico_buziaczki_big: wszystkiego co najlepsze dla Tomusia z okazji ukonczenia 2 roczku :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ale ten czas leci :ico_szoking:
Kurde ja po drzemce Nati spal od 10 d0 1.30 :ico_szoking: juz sama poszlam zajrzec kolejny raz i pewnie go wybudzilam :ico_wstydzioch: ale i tak musialabym go obudzic bo po ALe trza zaraz isc :ico_noniewiem:

Wróć do „Pozostałe”