kilolek, mój Tymek waży teraz ponad 8 kilo ale już od ponad miesiąca używamy pampersów 4. One wcale nie są większe od 3 tylko są dłuższe i myślę że to lepiej bo w razie luźnej kupki to tak szybko tyłem nie wypłynie.
Ja bardzo przepraszam że tak mało piszę ale wiecie kończyłam pisać pracę. W sobotę zawiozłam ją na uczelnię no obrona w piątek także dziewczyny trzymajcie kciuki bo mam bardzo mało czasu na naukę.
Ja oczywiście nie dostałam żadnej paczki ale napisałam do Hippa meila i odpisali że przyślą mi paczkę więc czekam
Po obronie powrzucam zdjęcia Tymusia. Jest naprawdę kochany. Niestety nie przesypia nocy. Staram się jeszcze go karmić piersią ale niestety przez stres i brak czasu mam coraz mniej pokarmu co mnie martwi bo chciałam go karmić jak najdłużej. Spróbuję po obronie częściej go dostawiać może się coś ruszy. My już wcinamy obiadki i deserki. Małemu najbardziej smakuje dynia z ziemniakami a z deserków morele i jabłuszka. Jemy tylko HIPPA.
Tymonek chodzi spać o 20. Następne jedzenie ma tak około 23-24 i potem różnie 3-4 biorę go do łóżka do cyca i tak do rana. Jeszcze nie udało nam się przespać nocy na jednym karmieniu. No i jeszcze synek się nie przekręca z plecków na brzuszek. Ale nogi to już wcina namiętnie. jakiś tydzień temu odkrył że ma nogi i ciągnie je jak możę i ściąga skarpetki i rajstopki