Awatar użytkownika
zirca
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

16 cze 2008, 13:48

slonko2008, ja też mam nocnego Bejbika :ico_oczko: ale niby jakiego miałabym mieć, kiedy my oboje z Mężulcem chodzimy spać najwcześniej o 1? :ico_oczko:

Awatar użytkownika
wiola85
Jestem mózgiem tego forum!

16 cze 2008, 16:16

Czesc mamuski :ico_haha_01:
A tak patrzac na dyskusje ktora tu sie toczyla to nie bede sie wypowiadac, bo takie sprawy mnie odrazaja, mam na mysli te dziewczyne na solarium, czy to co pisała Zirca. Jest to naprawde smutne ale niestety prawdziwe :ico_placzek:
Ja sama mam taka znajoma, ktora prawdopodobnie jest w ciazy, oczywiscie nie planowanej i bardzo sie stara jej nie donosic. A mianowicie w taki sposób, ze chodzi tez na solarium jak głupia, pije bardzo duzo, robi wszystko zeby stracic to dziecko. A najsmieszniejsze jest to ze nie jest to zadna małolata tylko dziewczyna po dwudziestce, slub od dawna maja zaplanowany na sierpien tego roku, wiec nie powinna miec zadnych problemow. No widocznie tego nie chce, musze jeszcze dodac ze juz jedno poronienie zaliczyła i teraz tak sobie mysle czy to nie było specjalnie :ico_zly: poprostu złosc na sama mysl mnie bierze. :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: \
A ja jak sie dowiedziałam o ciazy to nie odrazu udało mi sie wejsc w zdrowy tryb zycia. Oczywiscie zero alkoholu ale musze sie przyznac ze paliłam papierosy, nie duzo ale codziennie. Jednak budulcem do rzucenia byl pobyt w szpitalu, tam wiadomo nie mozna palic i tydzien odwyku dobrze mi zrobił, jak wrociłam do domu to nawet nie próbowałam juz siegac po papierosa, i tak jest az do dnia dzisiejszego :-D
Mam tylko jedno pragnienie zeby juz po porodzie do tego swinstwa nie wrocic, ale roznie to bywa, zwłaszcza ze duzo znajomych pali, mój maz niestety tez :ico_placzek:
mmarta81 śliczny brzuszek :-D

Mam cos dla was 21 tydzien :ico_haha_01:
Obrazek

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 cze 2008, 17:03

wiola85, super brzusio :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 cze 2008, 18:15

Mam cos dla was 21 tydzien
SUPER brzusio Wiola :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: brawa brawa i jeszcze raz brawa :ico_brawa_01:
mmarta81 śliczny brzuszek
:ico_sorki: dziekuje bardzo :-D
st w ciazy, oczywiscie nie planowanej i bardzo sie stara jej nie donosic.
wiecie cotacy ludzie sa bez serca kurde nie chce to po co sie nie zabezpieczla :ico_zly: a jak juz jest w ciazt to idiotka wlasne dziecko zabija :ico_nienie: nie rozumiem tego :ico_olaboga: jak tak bardzo nie chce tego dziecka to niech je odda ludzom ktorzy stworza mu dom i rodzine i beda je kochac :ico_zly: ale nie...ocywiscie tego nie zrobi bo co rodzina powie...a jak poroni to wszyscy jej beda wspolczuc...a co na to jej przyszly maz???? :ico_noniewiem: musi byc tez niespelna rozumu :ico_sorki:
Mam tylko jedno pragnienie zeby juz po porodzie do tego swinstwa nie wrocic, ale roznie to bywa, zwłaszcza ze duzo znajomych pali, mój maz niestety tez
no kurcze moj maz przestal\ palic zaraz jak sie dowiedzial ze ja jestem w ciazy :ico_sorki: ale ja nie wiem czy po urodzeniu nie bede palic :ico_noniewiem: niestety...nawet nie wiem czy jak sie karmi piersia to mozna palic??? :ico_noniewiem: pewnie nie :ico_nienie:

Awatar użytkownika
mikkado1
Niemowlak forumowy
Niemowlak forumowy

16 cze 2008, 18:37

wiola ta twoja znajoma jest chyba naprawdę stuknięta, bo jak już kiedyś dojrzeje do macierzyństwa to wtedy może mieć problem z donoszeniem i będzie sobie pluła w brodę że była taka głupia.
jak nie chcesz wracać do palenia to musisz najpierw namówić mężulka żeby on przestał, bo wiadomo że we dwójkę łatwiej, potem to już będzie z górki :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 cze 2008, 21:05

Ja tez mam nadzieje,ze nie wróce do palenia moj facet pali choc sie ograniczyl z ponad paczki dziennie do 10 papierosów, ale mnie czasem tak korci by zapalic :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
wiola85

16 cze 2008, 21:08

No dziewczyny to jest poprostu okropne co ona robi. Denerwuje mnie to na sama mysl, lecz niestety nie przemówie jej do rozumu. Tak jak mowicie jak kiedys dorosnie do macierzynstwa a wtedy pojawi sie problem z zajsciem w ciaze to bedzie sobie w brode pluła ze była taka głupia. Ale jak to mowia madry polak po szkodzie.
mmarta81 jak tak patrze na to twoje zdjecie to bardzo mi kogs przypominasz :-) i dzisiaj dowiedziałam sie kogo :-) Sylwia Gruchała, florecistka :-D a skojarzyłąm dlatego ze widziałam wlasnie przed chwila teledysk grupy Feel a ona wlasnie tam goscinnie wystepuje :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 cze 2008, 21:36

Denerwuje mnie to na sama mysl, lecz niestety nie przemówie jej do rozumu.
no niestety nie zawsze sie ma wplyw na innych chociazby sie chialo :ico_noniewiem:
Sylwia Gruchała, florecistka
:ico_haha_01: ja nawet nie wiedzialam kto to jeste :-D ale juz sobie ja na necie obcykalam :ico_sorki: :ico_haha_01: fajnie tak kogos przypominac -wogole to ja mam pospolita twarz bo mi ciagle ktos mowi ze mu kogos przypominam :ico_noniewiem:
ale mnie czasem tak korci by zapalic
mnie tez i to bardzo a jak juz mi sie bardzo chce to zapale :ico_wstydzioch: a potem mam caly dzien wyrzuty sumienie :ico_puknij: ...bo to przez to ze duzo moich znajomych pollo w ciazy i nawet sie nie ograniczalo a dzieci zdrowe :ico_sorki:

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 cze 2008, 21:47

Też mam kumpele która palila w ciazy wogle sie nieograniczajac i dzidzius zdrowiutki i ladnie sie rozwija, teraz znow jest w ciazy juz na końcówce za jakies trzy tygodnie rodzi i dalej pali :ico_szoking:

[ Dodano: 2008-06-16, 21:48 ]
a wogle teraz jak tak o tym pisze to palic mi sie chce jak cholera :ico_zly:, no ale nic to jakos dam rade :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 cze 2008, 22:04

a wogle teraz jak tak o tym pisze to palic mi sie chce jak cholera , no ale nic to jakos dam rade
mi tez :ico_noniewiem: mam jeszcze jednego L&M z Polski na szafce w kuchni schowanego :ico_wstydzioch: ale pewnie sie przyda jak tesciowa przyjedzie wiec zostawiem na czarna godzine :ico_haha_01:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”