ziolo007 napisał/a:
a do czego sluzy ta pompka? Bo pierwszy raz o niej slysze
ja tez nie wiem o co chodzi
zastanawiam sie tylko jaki laktator kupic
No chodzi mi o laktator, tak potocznie mowie pompka, bo to jest pompka do sciagania mleczka

W kazdym badz razie na pewno musze kupic. Niby tez planuje karmic piersia, ale jednak wole sie zabezpieczyc.
ja tez chyba nie biore tego do szpitala, zreszta jak cos bedzie mi potrzebne to maz dowiezie bo w domu bedzie wiec z tym nie ma problemu, zreszta nie mysle jeszcze o pakowaniu, poczekam co powiedza polozne bo ja nie mam bladego pojecia co sie zabiera bo to w kazdym szpitalu inaczej
Dokladnie
Dziewczyny ja to teraz wogole nie bede w stanie wrocic do pracy, z dwojka to juz jest gorzej, a wogole nie mam tutaj rodziny, a nie chce oddawac dzieci do zadnej niani, bo nie ufam, a o przedszkolu nie mysle bo sadze, ze dzidiza bedzie za mala:ico_oczko:
[ Dodano: 2009-03-23, 01:59 ]
Nikomu obcemu nie powierzylabym opieki nad Oliwierkiem.
Ja tez wole wychowywac swoje dzieci sama, mama to jednak jest mama.
[ Dodano: 2009-03-23, 02:02 ]
U mnie z synem bylo tak, ze spedzil pierwszy tydzien swojego zycia w szpitalu, no i jak wrocil do domku to nie umial pic z piersi bo w szpitalu nauczyl sie pic z butelki, no i nie umielismy sie juz z synkiem na ten temat dogadac

, wiec skonczylo sie na pol rocznym odciaganiu pokarmu i wlewania do butelki i tak pil, zreszta ja mialalm duzo wiec tez zamrazalam, jak dostalam miesiaczke po pol roku to mleczko sie skonczylo.