Witajcie wieczorkiem
Wszystkiego najlepszego dla Ninusi. Duzo zdrówka dla kochanej
Chcialam w dzien cos napisac, ale nie zdazylam , bo Filka dorwal sie do szafki z maka, kasza i roznymi takimi, no i chyba sie domyslacie co zrobil, a co mnie pozniej czekalo
czulam sie jak kopciuszek jakis
normalnie szok, jaki on bystry. moja "przyszla szwagierka" mowi ze ma za duzo gigabajtow
MamaJulci, fajnie ze juz jestes i bedziesz z nami, bardzo sie ciesze
Malgosiu gratuluje, najwazniejsze ze zaliczylas
ja wogole nie wiem co w szkole sie dzieje. Chyba mówilam , nie pamietam, ze zapisalam sie do szkoly do Piotrkowa Tryb. , takie studium zaoczne, na administracyjno-prawny, (nie wiem po co to mi, ale mniejsze z tym), no to nawet nie wiem jakie wyklady, bo zostalam przyjeta pod koniec semestru, bylam na jednym wykladzie, to babka mi zlecila zadania zrobic w domu i jej wyslac no i zaliczy, a co z pozostalymi, to nie wiem, bo nie moglam zostac, bo z malego nie bylo z kim zostawic
No dobra, moje dziecie spi, to musze cos porobic.
Aha, najwazniejsza wiadomosc, z mamusia juz lepiej , wyp[isali ze szpitala, z noga tez lepiej tylko czasami puchnie jej. lekarze nic nie znalezli, ale w tam tym kraju tak jest, dopoki nie da sie do lapy, to lekarze byle jak badaja, no wlasnie i chce jechac, ja zabrac do Polski, uwierzcie tu o wiele lepiej.