lidziasc, mi sie podoba ten treeco bo ma te skrecane kolka a one strasznie sie przydaja i ulatwiaja jazde. Ja np strasznie sie rozerwalam przy porodzie, a wozek kupilam taki tradycyjny i bardzo ciezko bylo mi skrecac nie mowiac juz o bolach wrrr, a potem to juz tylko nieprzyjemnie tak ciagle naciskac na wozek zeby skrecic. No i lubie design tego pierwszego. Cena tez przystepna!!!
gozdzik no trzeba brac pod uwage ze wczesniej warzylam 47 kilo

wiec chudzinka bylam straszna. Blond wloski mam i ja tylko farbowane

Maz szatyn ale tez farbuje na czarno. Wiec jak tak sobie idziemy to nieraz padaja pytania dlaczego ona taka blondyneczka hihihi ja bylam dokladnie taka sama blondyneczka jak Julcia jak bylam mala, nawet ciut bardziej taka albinoska

ale z wiekiem zrobily sie takie bardziej zlotawe i wtedy zaczelam juz farbowac wloski no bo kolorek wogole do mnie nie pasowal.
wczorajsza nocka przez to siedzenie przed komputerem mialam straszne bole i prawie wogole nie spalam wrrr
krwawienie babeczki wczoraj krwawilam i dzis tez ale juz mniej , w sumie niewiem bo w sobote bylam w szpitalu i mi wszystko zbadali, wszystko zamkniete, wiec nie wprost mi uwierzyc ze to cos powaznego, powiedzieli mi ze moze sie zdarzyc ze niektore babki jak maja taka spulchniona pochwe to latwo im o krwawienie, ale ja w sumie ostatnie mialam w 3 miesiacu ciazy. Wy tez tak macie takie krwawienia czasem?? A brzuszek malo sie mi dzis stawia tylko duzo mialam tych menstruacyjnych bolow, ale te tez w sumie wyjasnilismy ze to promieniowanie z tylu mojej miednicy, bo w szpitalu na ctg bylo widac ze nie ma skurczy a ja mam bole. Wiec juz sama nie wiem. dzis ide na przygotowania do porodu wiec spytam polozna co i jak.