Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

20 lis 2008, 17:54

my po obiadku. dziś resztkowy był. Mariusz jadł fasolkę po bretońsku (znalazłam w zamrażalniku), a ja resztkę frytek (też z zamrażalnika), a Ala zjadła trochę tego i trochę tego

jagodka24, zdjęcia śliczne

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 lis 2008, 18:18

i nie slodzicie mi prawda??????
jak dla mnie to buty ok bo brązowe i przede wszystkim porządne a duzego wyboru nie bylo

a my zjedlismy resztek pomidorowej a ze ja zupami sie nie najadam to wlasnie sobie robie spagetti z papióra
mniam

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

20 lis 2008, 18:55

Jagodka,buciki faktycznie lepiej sie prezentuja w brazie,mi osobiscie sie podobaja ...ciekawe jakie ja kupie :ico_noniewiem: no i mebelki widze ze juz uzywane na calego :-D rysunki i malunki,a balas sie ze nie siegnie na krzeselko,i jak ladnie wchodzi?

u nas A. jakis chory,slabo sie czuje i mysle ze on podlapal ten wius od Nikolaska :ico_noniewiem:

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 lis 2008, 18:59

MIla dzis wogole nie spała po południu, przypuszczam ze do godz padnie :-) a ma dzis tyle energii ze nie wiem skad jej sie to bierze :ico_noniewiem:

znalazła sobie nowa zabawe, siada na nocnik za swoim małym stoliczkiem i co chwile wstaje i podpatruje na tv, albo pinkoli na pianinku lub załacza muze i sie buja i spiewa, a wszystko to bardzo komicznie na tym nocniku wyglada :ico_haha_01:

a co do tej rozmowy to zapytałam ile osob zaprosili, to powiedziała mi ze 5, wiec juz mam podwojnego stresa, skoro juz dosc daleko zaszłam to juz bym chciała to wygrac :ico_wstydzioch: :ico_oczko:
no ale jakby nie wyszlo to własnie na staz sie bede wybierac takie mam plany, ale ja od razu najpierw sobie stazu sama poszukam a potem sie zgłosze do PUP, bo u nas maja taki zwyczaj ze wpieprza cie tam gdzie potrzebuja niekoniecznie zgodnie z twoimi planami i nie mozesz odmowic bo cie wypisza i a juz innego stazu ci nie zaproponuja jak odmowisz tego co ci chcieli dac, paranoja ale u nas tak praktykuja :ico_olaboga:

glizdunia mowisz ze na Policji fajnie..moze i fajnie, ale u nas nie ma zadnych szans na przyjecie (no chyba ze masz wysoko postawionego kogos w Policji), jednych stazystow wykwalifikuja i musza im podziekowac kosztem kolejnych, wiec dla mnie to byłby bezsensownie stracony czas bez perspektyw na zatrudnienie...

a co do kg to ja waze jeszcze 3 mniej niz przed ciaza :-D

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

20 lis 2008, 19:01

jagodka24, jasne że Ci slodzimy :-D butki super. Ja póki co mam nadzieję że w tych kozaczkach przechodzimy zimę.

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

20 lis 2008, 19:05

Lady,5 osob to bedzie sie dzialo ale mysle ze masz duze szanse,tak z oczu Ci patrzy dobrze i fajnie bys wygladala za biureczkiem w ladnej kiecuszce :ico_oczko: :ico_brawa_01:
a wiesz ta dziewczyna co na poilcji staz miala to bez znajomosci i jej nie zalezalo zeby tam zostac koniecznie,nastawila sie na staz konkretnie bo kaske chciala a i tak planowala cos dalej tak wiec byla zadowolona z nowego doswiadczenia :-)

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 lis 2008, 20:39

glizdunia no byłby ze mnie urzędas jak sie patrzy :ico_haha_01: no i normalnie zas zauwazyłam ze w stresie mnie głupielec chwyta :ico_olaboga: :-)

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 lis 2008, 21:00

ladybird23, bedize dobrze
pmysl ze ci wcale nie zalezy to wtedy podejdziesz bardziej na luzie

ja lubie chodzic na rozmowy bo czuje sie wtedy jak na scenie
jakbym grała jakaś role
a to uwiebiam
nie wiem czy wam kiedys mówiłam ale zdawałam nawet do łódżkiej filmówki

i przesłuchiwał mnie jan machulski który wlasnie dzisiaj zmarł
przesympatyczny czlowiek, bardzo ciepły i miły

[ Dodano: 2008-11-20, 20:04 ]
ja tam bym chciala w policji i to jak
ale kurde z moją kondycją to sie w zyciu nie dostane

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 lis 2008, 21:14

jagoda o tym Machulskim to nam nie wspominałaś :ico_nienie: :ico_oczko:

Do Policji startowała w tym roku koleżanka ze studiów, miała same 5 na dyplonie, zrobiła magisterkę też z 5 ale oblała właśnie test sprawnościowy , rzucanie piłką lekarską i coś jeszcze ... Jest drobniejsza ode mnie i o dobrą głowę niższa ... Bardzo inteligentna dziewczyna, leworęczna :ico_oczko: Ale zapowiedziała, że będzie jeszcze próbować.

Mój D. po powrocie z pracy przymilał się, całował ale tak do końca to nie jesteśmy pogodzeni ... Powiedziałam mu, że ma do mnie się tak nie odnosić i ma nie bić Wiktora :ico_nienie: Niby przyjął do wiadomości ... Teraz już chyba poszedł spać.

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 lis 2008, 21:21

wiesz nie wspominalam bo to wlasciwie epizod w moim zyciu
ale kocham teatr i film i jakbym mi ktos teraz zaproponowal jakas role nawet malutką to zdecydowałabym sie bez wachania

uwielbiam grac i kocham scene

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”