Awatar użytkownika
Viola
Trzy tysiące lat minęło...

01 sie 2007, 14:56

..tylko na mnie nic nie dziala..ani mycie okien ani sex ani spacery dlugie ani chodzenie po schodach..
Sylwia na mnie też... :ico_placzek: :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Sylwia
Beze mnie to forum nie istnieje!
Beze mnie to forum nie istnieje!

01 sie 2007, 14:56

ja zmykam sie zbierac na badanko kapu kapu i malu malu trzeba zrobic

[ Dodano: 2007-08-01, 14:57 ]
violu juz niedlugo damy rade moze obie w obote urodizmy :) nie martw sie trzymajmy za siebie kciukaski..... buziaki MILENKA WYCHODZ Z MAMUSI !!!

basik334
Umiem skakać na skakance po całym forum

01 sie 2007, 17:20

O...wreszcie dopadłam!

Witamy!

U nas dzień jak co dzień... Właśnie pojedliśmy. Widzę że na forum nastrój radosnego oczekiwania. Fajnie będzie jak już wszystkie dzieciaczki pojawią się po tej stronie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Sylwia, widzę że nosi Cie z niecierpliwości. Pamiętam jak to ze mną było, podobnie...

A Jaś teraz z kolei załapał ciemieniuchę :ico_zly: Okropne to paskudztwo. I oczywiście jakieś uczulenie, ale nie dojdę do tego na co :ico_noniewiem: Strasznie wrażliwe to moje dziecko.

Ale pustki!! Dwupaczki pewnie rodzą a mamusie kąpią... A jaś śpi w najlepsze po powrocie ze spaceru... :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

malhyn
Częstowpadacz na plotki
Częstowpadacz na plotki

01 sie 2007, 20:36

hello, jak tam przyszle mamusie Viola i Sylwia.Mam nadzieje ze nie zostawilyscie mnie samej. Ja dzisiaj pochodzilam troszke po zakupach i cos kiepsko sie czuje.

[ Dodano: 2007-08-01, 20:38 ]
wiecie z tym olejkiem rycynowym to ja bym tego nie wypila.

[ Dodano: 2007-08-01, 20:38 ]
hello, jak tam przyszle mamusie Viola i Sylwia.Mam nadzieje ze nie zostawilyscie mnie samej. Ja dzisiaj pochodzilam troszke po zakupach i cos kiepsko sie czuje.

basik334

01 sie 2007, 21:00

HEJ, PRZY CYCU...

WPADAMY RZEC WAM: DOBRANOC

justyna30
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

01 sie 2007, 21:01

Witam.
Widze dziewczyny ze nic was niebierze,a ja mialam razem z wami czekac ale moja ksiezniczka sie pospieszyla ale dobrze :-D
Aniu ja niemialam wywolanego porodu a rozwarcie mialam przy porodzie 5 cm to wiem jaki to bol i skad tyle szwow w srodku bo szyja mi pekla a najgorsze ze po 4 godzinach po porodzie jeszcze raz mi zagladali skad krwotok sie wzial i dalej szyli :ico_olaboga: a teraz ledwie chodze.
Basiu to faktycznie Jas wrazliwy, a mojej Veronice wyszly dzis potowki,no i pepus dzis zaropial a odpadl juz jak Veroncia miala 4 dni az kazdy sie dziwil :ico_szoking:

Awatar użytkownika
abegano
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

01 sie 2007, 22:57

my tez mamy potówki i jakieś uczulenie :ico_zly: :ico_olaboga: :ico_placzek:
Ale nie przejmujemy się :-D pediatra powiedział że to normalne u takich małych dzieci że coś się pojawia.....
Co do spania to Natalia w dzień śpi tylko na brzuszku, uwielbia to. Zresztą takie zalecenie dostała od pediatry....
malhyn, Sylwia, Viola, z lipcóweczek zrobiłyście się sierpnioweczkami..... Ale glowa do gory to też piękny miesiąc :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
Viola
Trzy tysiące lat minęło...

01 sie 2007, 23:05

witajcie wieczorową porą....jakoś nie mogę zasnąc....dziś tak od godz.19 mam dużo częściej skurcze...więc może lada dzień coś się zacznie... :-D :-D :-D
zobaczymy co przyniesie jutrzejszy dzień...

Abegano twoja Natalia wybrała czerwiec...a moja Milenka sierpień... :-D :-D :-D

wkurza mnie to tt, bo co chwila wyskakuje jakis błąd i to co napisałam znika... :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:

[ Dodano: 2007-08-01, 23:12 ]
lecę do łóżeczka może uda mi się szybciutko zasnąć... :ico_spanko:
do jutra...spokojnych snów...

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 sie 2007, 23:52

hej lipcoweczki
nie bylo mnie tydzien na necie a tu tyle rozdwojonych mamusiek :ico_szoking: :ico_szoking: hihi ale super
piekne maluszki hihi :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

to rozzumiem ze tylko trojeczka lipcowek nadal w oczekiwaniu??
malhyn, Sylwia, Viola trzymam za was kciuki i czekam na wasze maluszki hiih
u nas w porzadku.. leos grzeczny slodziutki hihi
zabralismy go nad morze na jeden dzien hihi poza tym spacerki i zakupki codziennie czyli to co lubie najbardziej
wlocze synka po shopping centrach hihi i karmie w roznych dziwnych miejscach hihi nawet w przymierzalni :ico_wstydzioch: jesli w poblizu nie ma pokoju dla matek karmiacych hihi
poza tym jest rewelka

justyna30 wspolczuje tych boli... jak piszesz o tym to ciary mnie przechodza....
u mnie poszlo szybko i rozwarcie bylo na fulla w mig ku zaskoczeniu poloznej i reszty hihi

ja tez mialam porod wywolywany.. i to kazda kobiete inaczej dziala
mnie straszyli ze mocniej boli i dluzej trwa
a bylo wrecz przeciwnie.. bolu spodziewalam wiekszego i bylam mile zaskoczona
bolalo od 6 rano a o 10 leos byl z nami
po wszystkim jak mnie szyli to ja na luzie z rozstawionymi nogami dzwonilam do wszysktich.. hihi
wiec naprawde moze byc roznie.. nie ma sie co nakrecac tylko wierzyc ze bedzie dobrze i szybko hihi

pozdrawiam was i zycze szybkiego i bezbolesnego
a swiezym mamusiom jeszzce raz skladam ogromne gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2007-08-01, 23:57 ]
Obrazek

basik334

02 sie 2007, 09:29

witam!

Coś pustawo... Violu, moze sie rozkręciło przez nockę? Madziorka, masz świetną fryzurę :-) A Leoś kochany :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: , kawał chłopa!

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”