Awatar użytkownika
spadlamznieba
Trzy tysiące lat minęło...

28 paź 2010, 12:07

musze coś z siebie wyrzucić... bo przez to nie mam humoru dzisiaj :(

mój otworzył firmę w lipcu, po krótkim czasie zaprosił do współpracy swojego brata bo chciał mu pomóc i myślał że będzie łatwiej razem coś rozkręcać.
no i ta współpraca w telegraficznym skrócie się nie za bardzo układa. te cholerne spółki... a to jakieś niewyjaśnione sytuacje, a to jakieś wąty jeden na drugiego nadaje i odwrotnie. dochodziło do spięć...

dzisiaj A miał zrobić przed otwarciem zakupy - miałam go obudzić, jak zwykle z resztą, zjeść wspólnie śniadanko i miał wychodzić. a dziś, pechowo, nawet tego nie pamiętam, wyłączyłam rpzez sen budzik, pamiętam że niezbyt się czułąm i zasnęłam dalej. obudziłam się, A zaspał. Zerwał się z łózka, wściekły jak osa... szamotał się i wyszedł.
zadzwoniłam do jego brata i powiedziałam, że to przeze mnie on się spóźni, żeby mu pomógł (to nie jego brata zmiana) bo on nie da rady w tak krótkim czasie zrobić wszystkiego i otworzyć firmę na czas... to napisał "nie ma sprawy. ja i tak odchodze".
aż się popłakałam... mimo tego że A chciał odejść, mimo że jego brat jużw wcześniej mówił że odejdzie, wszyscy w rodzinie wiedzą że ta ich cała spółka nie przejdzie, że któryś z nich się wycofa prędzej czy później.
A ja czuje się winna dzisiejszej sytuacji, aż się poryczałam tak mi głupio i w ogóle... wiem, że tam się na pewno kłócą między sobą teraz, że są na pewno zgrzyty...

ech musiałam to wyrzucić:(

[ Dodano: 2010-10-28, 12:07 ]
mała ma czkawkę bo czuje to specyficzne pukanie na dole brzucha...

Awatar użytkownika
AsiaNL
4000 - letni staruszek

28 paź 2010, 12:12

co u Ciebie?
POWOLI ALE W PORZADECZKU. mIEJSCE W SZPITALU DLA NADII SIE ZNALAZLO PO TYM JAK MOJ DZIELNY M OPIERDZIELIL WSZYSTKICH PORZADNIE :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

spadlamznieba,Nie obwiniaj sie bo to jest tylko i wyłącznie ich wina!!! (to tylko moje zdanie) "Gadały jaskółki ze nie dobre spółki" taki interes to odpowiedzialność a najwazniejsze współpraca musieli sie z tym liczyc :ico_sorki: jezeli nie potrafia sie dogadac to wiadome ze sie to nie uda :ico_sorki:

Awatar użytkownika
spadlamznieba

28 paź 2010, 12:13

Moze lepiej samemu ta firme poprowadzi, zobaczysz.
boje się, że go to wszystko przerośnie. nie wiem..
jego brat już tak od jakiegoś czasu gada, A z kolei też że albo on albo jego brat.

najgorsze jest to że mam wrażenie że dolałam oliwy do ognia.

mal
Wodzu
Wodzu

28 paź 2010, 12:17

spadlamznieba, znasz przysłowie ,że na spółki narzekają jaskółki..........i nie czuj sie winna on tez jest dorosły i mógł budzenie w komórce włączyć :ico_oczko:

AsiaNL, oj kochana nie pisz dużymi literami bo to oznacza krzyk :ico_oczko: i super wieści masz :ico_brawa_01: byle znowu cos nie wymyślili :ico_sorki:

Awatar użytkownika
spadlamznieba

28 paź 2010, 12:18

mógł budzenie w komórce włączyć
no mógł ale zawsze ja go budziłam.

Agnieszka26
Śmigam już bez trzymanki po forumku

28 paź 2010, 12:19

buzok Tam się ogoliłas ładnie w twarz Ci będą zaglądac :-D
spadlamznieba, Losowe sytuacje są nie do pokonania niestety, skoro twójemu zależało mógł pilnowac ty masz pilnowac siebie przedewszystkim i się nie denerwowac :ico_nienie: AsiaNL, Super że masz miejsce dla niuni, wszędzie trzeba za przeproszeniem z gębą innaczej się nie da wiem cos o tym. Powodzonka :ico_sorki: A kiedy dokładnie idziecie do szpitala?

Awatar użytkownika
spadlamznieba

28 paź 2010, 12:21

wszędzie trzeba za przeproszeniem z gębą
w szpitalu mojego gęba się chociaż przyda. :ico_smiechbig:

Agnieszka26

28 paź 2010, 12:21

kazdemu moze sie zdarzyc czasem
Oczywiscie że każdemu nikt nie jest alfą i omegą bez przesady :ico_sorki:

[ Dodano: 2010-10-28, 12:23 ]
Spadlaznieba Mojej to nawet Marcin nie przegada więc liczę na siebie, ja to straszna jestem jesli chodzi o mnie, a tym bardziej o dziecko :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
bozena
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 paź 2010, 12:23

jestem, doczytam Was i zaraz coś napiszę, nie martwcie się
dzis jest lepszy dzień :-D

Awatar użytkownika
spadlamznieba

28 paź 2010, 12:23

Gabi, gastronomia.

no ma dobrze, wstaje wcześniej od niego, przygotowuje śniadanie, budzę go jak gotowe, jemy, oglądamy DDTVN, on się ubiera i wychodzi do pracy.
nie wiem czy tak powinno być, ale tak jest...

Wróć do „Pozostałe”