Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 lis 2008, 21:28

No proszę ... poznaliśmy twoje inne oblicze :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 lis 2008, 21:30

wpadłam kuknąć a tu tyle napisane, że niestety najpierw muszę położyć Hanię spać :ico_haha_01: Zdążyłam se odkurzyć jeszcze...i przeczytać ze 2 strony
Ewcik...no wiesz...ja się irytuję często i łatwo, przyznaję...ale nie obrażam się o inne zdanie...po prostu odpowiadam tak, jak czuję i już. A wydaje mi się, że to stwierdzenie, że ja mogę krytykować, a sama krytyki nie przyjmuję jest niesprawiedliwe...nie podoba mi się to i tyle. Jeśli uważasz jak uważasz, to w ogóle możesz mnie pomijać w wypowiedziach...bo myślę, że to lepsze wyjście niż takie utarczki...

lecę, na razie!

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 lis 2008, 21:34

Karola bo dziś mieliśmy jakiś urodzaj na pisanie :ico_haha_01:

A ja chyba dziś wyłączę wcześniej laptopa żeby rozprawić się jednak do końca z tym moim małżem ... Nie lubię takich niedomówień ... No i pozostaje kwestia mojej ewnetualnej pracy :ico_noniewiem:

Także miłego wieczoru moje drogie.

Pa

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 lis 2008, 21:47

kamizela, ja mysle ze nie ma co myslec
jak chcą ci dac staz to bierz jak fajny ijuz
i tak to mnie bedzie stala praca wiec sie skonczy i pojedziesz

a to drugie oblicze to rzeczywiscie dziwne
ale kocham to

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

20 lis 2008, 21:51

my rozpoczeliśmy dziś naukę wieczornego zasypiania bez smoka. Ryk jest niesamowity, ale dzielnie trwamy.

zborra, tak to odczułam i nie zmienię navrazie swojego zdania. nie chcę się z nikim kłócić bo kłótnia jaest dla mnie poniżająca szczególnie w takim miejscu jak publiczne forum. Dixi!

jagodka24, no no no. Tego nie wiedziałam. Ja też kocham kino i teatr ale od strony widza lub realizatora, ale nie mam odwagi wyjść na scenę. A rozmowy kwalifikacyjne traktuję przedmiotowo. Mogę się z nich wiele nauczyć. Sporo wiem o technikach przeprowadzania takich rozmów i wiem jak dobrze wypaść luba jak sobie zaszkodzić.

kamizela, gadaj gadaj. Niedomówienia sa mało sympatyczne.

zmykam się wykąpać i trochę posprzątam żeby znów na rano nie zostawić

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

20 lis 2008, 21:52

a ja tam sie dopiero witam wieczorowa pora :ico_haha_01:
A.polozyl sie z Maya ktora z wieczora tak sie darla ze szok...slaba juz chyba byla :ico_noniewiem: i znow poprosila o wode na olacje :ico_szoking: czy ona mi tu w necie jakies diety wyszukuje czy co :ico_haha_01: :ico_oczko:

wogole to mam dobry humor bo podjelismy nasz temat tabu.....nasze zwiazki z przeszlosci...ja to lubie powspominac i posluchac o czyims romansie nawet jesli to romanse mojego A. ja nie jestem o to zazdrosna bo kazdy mial swoje 5 minut a wspomniec warto,w koncu to doswiadczenie sprawilo ze jestesmy teraz tacy jak jestesmy nie? :-) i troche z A. wyciagnelam.....i nawet bym wyciagnela wszystkie szczegoly i szczegoliki ale Maya juz slaba i gadac nam nie pozwalala :ico_noniewiem: a on o mnie nic nie chce wiedziec,co mnie niezmierniezlosci...ja bym mu chciala choc kilka smiesznych historyjek opowiedziec a on sluchac nie chce...no dzis mu kilka opowiedzialam ale patrzyl na mnie dziwnie i mowi ze jest zazdrosny mimo wszystko i wiedziec nic nie chce :ico_noniewiem: a ze my oboje bylismy bardzo rozrywkowi jako nastolatki i w plciach przeciwnych przebieralismy to byloby ciekawie gdybysmy tak do konca mogli sie odslonic..ja to bym chciala wiedziec nawet takie sexowe rzeczy a A. mi szczegolow nie powie :ico_noniewiem: :ico_haha_01: dziwna jestem jakas czyco?

Jagodka,no prosze...zaciekawilas mnie tym "epizodem"z lat mlodosci :-) to choc w poszukiwaniu pracy mozesz sie spelnic scenicznie co? :ico_oczko:

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 lis 2008, 21:58

GLIZDUNIA, nie jestes dziwna tylko traktujesz A jak przyjaciela a moze jak przyjaciółke ktorej tam nie masz a przydałaby sie widze

[ Dodano: 2008-11-20, 20:59 ]
moj M wie o moich poprzednich zwiazkach tyle zeby go nie bolało
bo zazdrosny jest okrutnie
zreszta kiedys chodzilam z jego kolegą z klasy wiec same rozumiecie

ja zresztą tez nie chce słuchac o jego podbojach

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 lis 2008, 22:02

Glizdunia wzięło Was na szczerość? :ico_haha_01: ja też lubię wiedzieć i opowiadać...choć mój też zazdrosny, więc może lepiej, że nie chce tego słuchać :-D
Jagódka, wiesz...na prawdę te buty i niebo lepiej wyglądają...oby się dobrze nosiły! a widzę, że stolik przydatny!!! a właśnie, Jagódka sobie daje radę i siada sama?
Kamizela :ico_brawa_01: idź kobieto i zobacz co Ci zaproponują! jeśli będziesz mogla choć trochę popracować, to na pewno czas bez D Ci szybciej minie!
Ewcik teraz to pojechałaś po bandzie...robisz ze mnie kłótliwą gówniarę...doroślej byłoby to przemilczeć...
Doris a cóż to za problem z rączkami... :ico_noniewiem: ja jeszcze w podstawówce, chyba w 1klasie pisałam nawet obiema rękoma...jak się zmęczyła prawa, to lewą itd...a potem mi przeszło...zresztą, Kinia sama zdecyduje
Jagódka...jestem w szoku! :ico_szoking: na prawdę miałaś zapędy aktorskie? ale fajnie!!! to musisz być bardzo odważna...i...hm..."plastyczna"....chciałabym mieć takie zdolności, bo ja to jestem raczej taki bojek...i wszelkie rozmowy i egzaminy mnie kropnie stresowały....do tego stopnia, że pojawia się u mnie wysypka jakby uczuleniowa, na podłożu emocjonalnym...aż wstyd z dekoltem iść na rozmowę :-D

młoda śpi...J chyba jakiś film chce obejrzeć...przy okazji zrobię sobie stopy...

dziwnie się czuję...........chyba przestaję tu pasować.........
na razie

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 lis 2008, 22:08

zborra, nie wymyslaj jest ok
mała róznica zdan a wy sie juz kłocicie i obrażacie

a jesli chodzi o moje zapedy to przez kilka lat chodzilam na kolko teatralne
nawet wygralysmy wojewódzki konkurs i grałam w teatrze w poznaniu

ja tez sie denerwuje przed egz i na scenie tez ale uwielbiam to

[ Dodano: 2008-11-20, 21:10 ]
zborra, a odwazna to raczej chyba nie
to chyab wynika wlasnie z mojej niesmiałości a jednoczesnie ogromnej potrzeby akceptacji i zachwytu
jestem zodiakalną lwicą i uwielbiam jak komus sie podobam

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

20 lis 2008, 22:15

Zborra no prosze Cie,spokojnie....dyskutujecie z Ewcikiem kazda w obronie swoich racji ,ja juz sie pogubilam w tym przyznaje :ico_puknij: :ico_wstydzioch: ....ale prosze Cie nie mow ze sie z nami juz dziwnie czujesz....bo ja sie obraze :ico_oczko: w stadzie sa sprzeczki i to naturalne a ze malo fajne to tez normalne...to jak z malzami,trzeba wyluzowac..odpuscic sobie troche..poczekac i za jakis czas znow jest jak dawniej....nikt tu nie musi sie ubostwiac ,jednych mozna lubiec mniej a innych bardziej-to nic zlego nie?moze zostanmy na tym....spokojnie i z dystansem...ja tak jak pisalam lubie wymiane pogladow bo co jak co ale to mnie inspiruje :-D :ico_noniewiem: no...

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”