wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 sie 2012, 15:30

tibby, no wlasnie ze nie mozna w 2 bo to jest trening personalny sam na sam. on dobiera cw do mnie

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

11 sie 2012, 20:15

mhm, rozumiem. trzymam w takim razie dalej kciuki. chodzisz codziennie czy jak?

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 sie 2012, 20:49

tibby, 2 razy w tygodniu i zaczynam od czwartku.chcial abym chodzila 3 ale juz mnie nie stac na taka przyjemnosc

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

13 sie 2012, 11:36

no to zaczęłam urlop! :ico_brawa_01:

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 sie 2012, 14:02

tibby, super tylko ze pogoda sie zepsula.

[ Dodano: 14-08-2012, 14:02 ]
gozdzik jak tam dzieciaki po dentyscie?

NICOLA_1985

14 sie 2012, 22:04

hej

nie pamietam czy pisałam ale zamawiałam dla młodego wózek na allegro kupiłam taki:
Obrazek
dzisiaj dotarł do mnie i jest całkiem fajny na ta cenę.. myślałam, ze będzie dziadostwo chińszczyzna :ico_oczko:
a oto moje dzisiejsze zakupy dla kotków :-D
transporterek:
Obrazek
kuwetka
Obrazek
drapak:
Obrazek
na razie taki a jak nazbieram kasy więcej to kupie ten drugi z tej polskiej firmy :ico_oczko:
do tego jeszcze żwirek i karmę
czyli zostało mi kupić kilka zabawek typu myszki , łopatkę do kuwety i mokrą karmę ale na razie mam zamówione to co najważniejsze a reszte kupię w stacjonarnym zoologu po za mokrą karmą bo to tez bede zamawiała na necie

a u nas ogólnie ok, S. ma wolne idzie do pracy dopiero 31 sierpnia
młody spi a Karolina się szwęda i wymysla coraz to nowe dziwne pomysły czego jeszcze nie zrobiła... a to kupkę, a to siku, pić, umyć zęby po raz 10.. a to kocyk krzywo lezy a to jej kołdra spadła a to puzzle musi do konca ułozyć... :ico_puknij: :ico_oczko:

przypominam aby nie wklejać linków tylko fotki
Ostatnio zmieniony 15 sie 2012, 09:50 przez NICOLA_1985, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
laupina
Trzy tysiące lat minęło...

15 sie 2012, 18:13

Hej dziewczyny w sklepiku wstawiłam ciuszki po moich dzieciach. Może coś Wam się spodoba. Zapraszam

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 sie 2012, 18:00

witam!!!!
ja ogolnie mam dola od kilku dni. z fitnessu nici bo moj super maz zazdrosny i powiedzial ze nie bede cwiczyla przy jakims facecie zuzka nie pojechala na wies bo padal deszcz a addidasy ma za male a ja juz mam kompletnie wszystkiego dosc. z mezem non stop sie kloce bo w niczym mi nie pomaga w sumie caly czas pracuje ale w weekend moglby sie zajac chodz troche zuzka a on usiadzie przy kompie i oglada samochodu. zuzka chce sie z nim bawic a on ma inne zajecia wiec sie drze. co posprzatam to zaraz jest sajgon

nicola powiedz teraz jest gorzej jak krystian podrosniety czy na poczatku jak byl maly.

NICOLA_1985

16 sie 2012, 18:31

wisnia to zależy pod jakim względem... z jednej strony jest mi lżej bo jest starszy i da się z nim dogadać, wiem czego chce .. nie ma niedomówień... ale z drugiej strony mam duzo wiecej sprzątania, on w dzien spi sporadycznie a nawet wcale , potrafią mnie obydwoje wykonczyc psychicznie... na zmianę cos chcą raz jedno raz drugie na tyłku nie usiadziesz.. nie mowie ze tak jest dzien w dzien ale czesto... biją sie, biegają, wrzeszcza , wyrywają sobie zabawki. są plusy i minusy kazdego wieku u dziecka... a na dworze jakby tego było mało to Krystian uwielbia uciekać... i wtedy co mam robic?? karoline samą zostawić na placu zabaw czy biec za małym spier*dalaczem???? :ico_noniewiem: moim zdaniem prawdza jest jedna.. małe dziecko mały problem duże dziecko duży problem.. nie wiem może nie każdy tak ma ale z tymi koleżankami z któymi rozmawiam tak właśnie jest... ale ja myślę, że tak za rok już będę miała luz jeśli chodzi o wyjścia na dwór.. ale o końcu kłutni i biciu się mogę tylko pomarzyć... dobrze ze mają osobne pokoje bo w jednym by się chyba pozabijali .. :ico_oczko:

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 sie 2012, 19:54

NICOLA_1985, ty wózek zamawiałaś :ico_szoking: ja juz zapomniałam o nim hihihi od zimy sie nie wozimy tylko nóżki
ostatnio mało zaglądałam bo dzieciaki sie rozmarczyły na gupie syropki dla 2 poszło ponad 140 zł :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: Maskara jakaś
wisnia3006,
no tak większość mężczyzn role ojca spełniają jakby to napisać tylko swoją obecnością
smutne bo naprawdę dzieci szybko rosną

Wróć do „Przedszkolaczki”