Dziewczyny nie straszcie, że na koniec komputery, net i gg Wam padną. Teraz to chyba co dwie godziny będę tu zaglądać, żeby sprawdzić czy kolejna nie rodzi
lulu_, co sie łamiesz, jeszcze komorki zostaja, bedziemy w kontakcie nawet jakby cała elektronika padła. gołebie pocztowe i te sprawy w ostateczności
no bo poczta to nie bo strajkuje
Marta26,
Idę poleżeć trochę, bo obiecałam sobie dziś dzień leniuch Może wreszcie wybiorę imię dla mojego maleństwa, bo ciągle nie mogę się zdecydować, a muszę mieć jeszcze czas na przekonanie Ł. Jak tak dalej będę się ociągać, to w końcu on namówi mnie na Ignasia
Nowa chyba w dobrej formie, bo wyslalam smska z gratulacjami to nawet szybko odpisala, i napisala ze teraz trzyma kciuki za nas
[ Dodano: 2008-06-03, 18:48 ]
ja tez ide polezec, normalnie nogi gdzies na gore zarzucic
Wieczorkiem zajrze , moze ktorejs sie zachce do tej pory rodzic
Nowa niesamowite!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Gratulacje, kochana!!!!!!!!!Ja tez mam lzy w oczach!!!! :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
To ja wracam ze szpitalnej wizyty a tu takie niespodzianki!!!!!
Tuska, Powodzenia jutro!!!!
A czy moge prosic numer telefonu od ktorejs z Was, abym mogla poinformowac, kiedy moj Filipek sie pojawi?
I jak ja bez Was wytrzymam?
Bo od niedzieli zero necika
[ Dodano: 2008-06-03, 22:11 ]
Moj maz stwierdzil, ze ja jestem juz totalnie uzalezniona od Was
I chyba ma racje
martam21, mój mąż juz dawno to stwierdzil bo potrafilam specjalnie wstawac z budzikiem rano zeby tylko z Wami popisac bo wiedzialam ze ktoras bedzie na pewno
niby tak to się wlecze, a dołączyłam do Was w kwietniu i już czerwiec
Tuska, super kuchnia
No i brzusio , normalnie ostanie chwile i juz za kilka godzin zobaczysz co tam w brzuszku ukrywalas.
spinka, no widzisz moze i dobrze na piatek przyjdzie ci rodzic.
My wlasnie z mezem wrocilismy od meza brata, bo przywiozl z lotniska zone z dzieckiem i kuzynke, wiec milan bedzie mial sie z kim bawic, bo mieszkaja z 5 metrow od nas