Cześć
Ja juz troszke pojadłam pączuszków, choc miałam nie jeś ale tradycja jest ważniejsza mniam caro a to link dla ciebie http://www.paczekdlaciebie.pl/765857
[ Dodano: 2008-01-31, 14:02 ] hektorka, tylko jak ugryzlam Twojego ppaczka to pisalo,ze tak smakuje paczek od Marzeny,a jak ugryzlam swojego to od Wojtka,ciekawe czy ja tak jak zwykle tylko mam,czy co
Dziewczyny dziękuje za pączki, chociaż wirtualne zjadłam , mi też wyskakiwało raz od Marzeny raz od Wojtka
Delicja nie mogę nawet jednego zjeść bo ta dieta już będzie stracona, to fajnie że fotelik jest super
Kolka wiesz co też już o tym myślałam, że teraz tłusty czwartek, we wtorek śledzik, a ja nonono tylko te jajka gotowane i befsztyki i inne te dziadostwa , już mnie mdli na widok jajka, bleeee
Ale chciałam teraz żeby zdąrzyć przed chrzścinami, już nie mogę się doczekać
ja wole powiedzenie''grzeczne dziewczynki ida do nieba...niegrzeczne tam gdzie chca
Mordeczka i caro a co to znaczy, że jesteście niegrzeczne????
no to dlaczego ja nie widzę zdjęcia Oli, Mordeczka też nie ma zdjęć, czy tylko u mnie nie widać???
caro to nie będę nalega,ć na tego pąka
a ja nie zjadłam ani jednego pączka.hmmm może to wredne, ale musiałabym kupić dla całej rodzinki, więc wolę nie jeść. może to w tamtym roku nakupiłam tyle pączków, że każdy zjadł po 5, w tym roku nie moja kolej, a oni nawet nie myślą, więc mam to gdzieś
,0
[ Dodano: 2008-01-31, 15:21 ]
aj ola mi coś tu wciska
Ja pączków zjadłam narazie 2 i jeszcze mi się chce. Rafał kupił i dla moich rodziców, ale oni chyba chęci nie mają, bo widzę, że jeszcze są... Szkoda, żeby się zmarnowały
M0rD3CzKa, frytki?? Ja też chcę frytki!! zresztą... ja ich nie chcę jak śpię Ale R do 22 pracuje, potem to lipa. A samej mi się nie chce skrobać A może kieckę włożyć??