witaj spowrotemwitajcie jeszcze raz
dziękujęmanenka gratuluję pierwszego ząbka i oczywiście trzymam mocno kciuki za słuch Nell
Michael często tak miał to pani kazała wietrzyć szyjkę, wiesz ustawiać go lub kłaść w takiej pozycji by szyjka mogła jak najwięcej oddychać i pomagałaMatowi strasznie odparza się szyjka. macie na to jakieś sposoby????
dziękuję za miłe słowaBlanka, super zdjęcia![]()
, wesoła z was rodzinka
![]()
![]()
i dzieci jakie szczęśliwe
![]()
![]()
![]()
rozumiem. on ma bardzo króciutką szyjkę i 2 podbródkiwięc spróbuj na razie jak najwięcej wietrzyć mu tą szyjkę, jeżeli rozumiesz o co mi chodzi
szkoda, że ja nie mam własnego podwóreczka. pediatra zaleciła mi właśnie wietrzenie i częste przemywaniewiec najczęściej co robię to biorę ja na dwór i kładę na kocyku na brzuszku, wtedy czy chce czy nie unosi główkę do góry i wietrzy tą szyjkę
Uuuu, no nie wiedziałam ......no właśnie niestety nic nie mogą zrobić, bo dreny wkłada się pod narkozą
No Zuzanka też się właśnie nauczyła, a jak cieszy przy tym, dobrze że zęby jeszcze nie przy wierzchu, bo brodawki chybaby poodpadały, a tak to tylko czerwony od tych ''pieszczot''tak mocno zaciska dziąsełka na samym "dzyndzelku"
Widać jacy tam szczęśliwi jesteściebyliśmy u moich rodziców prawie tydzień
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość