wisnia3006, My to łóżko 160x 200cm kupiliśmy jak się przeprowadziliśmy na Janów.Kupiłam je w black red white.Materac w Agacie,taki lateksowo-kokosowy jeśli dobrze pamiętam,ze sprężynami.Potem się okazało że jestem w ciąży,urodziła się NAtuśka,ale ja nie mogłam za długo spać razem w nią w pokoiku bo budził mnie każdy jej ruch,a ona się kreći niesamowicie.Przenieśliśmy się na kanapę do salonu,a u niej to wielkie łóżko zostało.Także sobie wyobraź pokoik 11m2 gdzie stoi wielkie łóżko rodziców,Natuski łóżeczko (120x60cm) ,komoda,szafa,2 regały.No i gdzie to dziecko miałoby się tam bawić.Także dlatego wywaliłam te łózko z materacem na strych.
[ Dodano: 08-07-2011, 08:41 ]
Wczoraj był u nas kolega męża, który miałby nam pomalować 2 pokoje w czasie gdy my bedziemy nad morzem.Tylko ja ciągle nie jestem przekonana do kolorystyki,zwłaszcza w pokoju córki.Chciałam tam połączyć ciepłą zieleń z pomarańczem,ale nie wiem czy nie wyjdzie zbyt duży kontrast i kolory nie będą przytłaczać.Do tego chciałam przyozdobić naklejkami,ale teraz to już mam totalny mętlik w głowie.Nie potrafie sobie wyobrazić już nic w tym pokoiku.Totalny brak pomysłów. A czasu coraz mniej.