a co do zupek to ja malej gotuje sama doprawiam tak jak nam,zajada sie nimi az jej sie uszy trzesa a zebow jak nie widac tak nie widac tylko wszystko pcha do buzi juz nawet walczylam z plesniawkami.
magda75, Maja tez raz miała pleśniawke, ale na szczęście się jej pozbyliśmy, teraz tez wszytsko pcha do buziaka, ząbek który się nam schował w dalszym ciągu niewidoczny
A dzisiaj to u nas stuknęło pół roczku
Mikołajku Kochany wszytskiego naj, naj, naj Ty już wiesz dlaczego
Kochana Majeczko, masz już pół roczku i duża dziewczynka z Ciebie. Rośnij dalej zdrowo, często się uśmiechaj i bądź grzeczna dla mamusi Tego Ci życzą "ciocia" Marcelina i gwiezdny braciszek Mikołajek.
ja tez sie dolanczam do zyczonek dla Majeczki jeszcze 6 miesiaczkow i roczek bedziesz swietowac Majeczko.
dla Mikolajka tez serdeczne zyczonka z okazji skonczenia 6 miesiaczkow
to brawo za zebale a moja Gabi jescze nie ma zabkow chociaz z boku z prawej strony jakby miala zabka bo jest ostre,czy to normalne przeciez pierwsze sa jedynki
u nas zebow nie ma
ja z doskoku bo malo czasu mam gratuluje wszystki polroczniakom!! ja zalatwilam sobie kuroniowke i bede nianaia-kasa potzrebna w pt ide z Matem na szcepienie to zobacze ile wazy itd
pozdrawiam i buziaki!!