Awatar użytkownika
bigottka
Trzy tysiące lat minęło...

04 lip 2009, 10:06

AsiaNL, wiesz co Kati i Andzia odsypiaj nocną zmianę bo jak widziałaś do 1 w nocy siedziały a reszta jak to gdzie śpią jeszcze ;-)
na sprawie w sądzie uda mi sie jakos powstrzymac od wymiotowania
no przepraszam Ciebie bardzo jak będziesz musiałam to powiesz sędzinie że musisz skorzystać z toalety bo taka i taka jest sprawa i musi Ciebie zwolnić na tą chwilkę nie przejmuj się kobieto będzie wszystko dobrze.

Awatar użytkownika
AsiaNL
4000 - letni staruszek

04 lip 2009, 10:12

Kati i Andzia odsypiaj nocną zmianę bo jak widziałaś do 1 w nocy siedziały
:ico_szoking: a co to one spac nie mogly :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
będziesz musiałam to powiesz sędzinie że musisz skorzystać z toalety bo taka i taka jest sprawa i musi Ciebie zwolnić na tą chwilkę
No wlasnie jak zdąże dojsc do kibela :-) najpierw przed sprawą oblukam gdzie jest :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
nie przejmuj się kobieto będzie wszystko dobrze
Mam nadzieje :ico_sorki: ale jakos o tym nie mysle :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

04 lip 2009, 10:29

No wlasnie jak zdąże dojsc do kibela :-) najpierw przed sprawą oblukam gdzie jest
Asiu nie martw sie na zapas..moze do tej pory Ci przejdzie :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
bigottka

04 lip 2009, 10:30

No wlasnie jak zdąże dojsc do kibela :-) najpierw przed sprawą oblukam gdzie jest :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
zobaczysz nie będzie tak źle zawsze jak Tobie nie pozwoli wyjść to zabierz ze sobą torebkę papierową i na sali wymiotuj no co to jest siła wyższa i nie możesz się powstrzymać.
:ico_szoking: a co to one spac nie mogly :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
wiesz jakie one są Kati to chyba faktycznie na bezsenność cierpi a Andzia yto nie wiem :-P

Awatar użytkownika
AsiaNL
4000 - letni staruszek

04 lip 2009, 10:36

..moze do tej pory Ci przejdzie
oby oby :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
bo to juz za 2 tyg :ico_sorki: martwi mnie jeszcze jak zniose podróż ale mysle ze bedzie dobrze :-D jak tylko dojade odrazu lece do mojej ginki na wizyte :ico_brawa_01: juz sie nie moge doczekac spotkania z nia :ico_brawa_01: nawet nie mowie do niej p doktor tylko szefowa :ico_haha_01:
Andzia yto nie wiem
Andzia to cierpi na bezsennosc jak mąż na noc pracuje :ico_haha_01: :ico_haha_01: no wiesz nie ma sie do czego przytulic :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

04 lip 2009, 10:39

witam,melduje sie tylko - wczoraj bylismy nad jeziorkiem,dzis znowu szalenstwo i jeszcze obowiazki,musze dzem zrobic z truskawek,karpatke,bo mi na nia slinka juz leci od tygodnia i przygotowac szaszlyczki na wieczornego grila.Dzis sama jestem,maz w pracy,dobrze,ze upal,to maly w baseniku sie pluska i pod nogaminie paleta :ico_oczko:

Nie wiem kiedy was doczytam :ico_olaboga:

Mam nadzieje,ze u was wszystko dobrze :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
bigottka

04 lip 2009, 10:48

Nie wiem kiedy was doczytam :ico_olaboga:
wiesz o tym że kto po wsi chodzi swojej dupce szkodzi co nie ;-) Trzeba było być na bieżąco kochana a nie włóczyć się po jeziorach i w ogóle. Mi może dzisiaj się również uda nad morze wybrać tylko jak na razie nie mam z kim :-/ bo bratowa w szkole a brat na Open`er pojechał do pracy

Awatar użytkownika
AsiaNL
4000 - letni staruszek

04 lip 2009, 10:50

iw_rybka, siemka :-D
Mi może dzisiaj się również uda nad morze wybrać tylko jak na razie nie mam z kim
Wpadnij dzisiaj do mnie jutro pojedziem na caly dzionek :-D :-D

Awatar użytkownika
ramonka
Wodzu
Wodzu

04 lip 2009, 10:56

Dzien dobry :-D
Ostatnio troche was zaniedbuje :ico_wstydzioch: i pewnie nie dam rady doczytac :ico_noniewiem:
U nas coraz lepiej , Kluseczka po zjedzeniu ładnie spi z 2 godzinki wiec nie wisi juz na mnie cały czas :-)
Kurcze a czas ucieka jak szalony, dopiero jechałam na porodowke a to juz ponad tydzien minal :ico_olaboga: :ico_olaboga:

Ktos moze napisze w skrocie co sie dzieje?:D bo nie ogarne inaczej :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

04 lip 2009, 11:19

Ktos moze napisze w skrocie co sie dzieje?:D bo nie ogarne inaczej
wiesz jak jest w kółko to samo jedzenie i chłopy :-D :-D :-D

[ Dodano: 2009-07-04, 11:22 ]
rzuccie pomysłem na objadek :-D :-D

Wróć do „Pozostałe”