Witam wieczorkiem
Wszystkiego naj naj naj najlepszego dla MIŁOSZKA
Dziękuje Wam wszystkim za życzenia dla mojej kruszynki kochane jesteście
Oliwka nadal ma tylko dwa ząbolki chodzenie przy meblach i ścianach opanowała do perfekcji raczkowanie zresztą też ze spankiem też mamy problemy ale teraz śpi i mogę coś napisać w ciągu dnia daje mi tak popalić że wieczorem padam i wydawało mi sie że przy trzech dorosłych kobietkach takie maleństwo nikogo nie wykończy a jednak.
Dziewczyny jadą rano do szkoły wracają późnym popołudniem potem lekcje i robi sie wieczór i one też są zmęczone i zostaję ze wszystkim sama.
Jedzonko mojej niuni wygląda tak
5.30 mleczko
10 kaszka czasami jeszcze kanapka
13-14 obiadek zupka
16-drugie danie z siostrzyczkami
18-deserek
20-mleko
23.30 mleczko
Tego mleczka nadal wypija bardzo mało bo jak wypije 150 to święto ciągle jeszcze pije moje mleko które ściągam i mam już serdecznie tego dość ale przestawić ją na modyfikowane nie wiem jak.Próbowałam z normalnym mlekiem i było ok po trzeciej próbie wypiła ale ponieważ ma skaze białkową musi pić mleko specjalne a tego nie chce za nic i nawet dosłodzone jej nie smakuje.Z jedzeniem musze uważać i ona i ja nie możemy sobie na wszystko pozwolić.
Roczek
Dopiero za miesiąc ale planuje zrobić w domku wypada idealnie bo w sobote
Fitnes
aga0406 zazdroszcze że morzesz chodzić ja chętnie bym dołączyła ale narazie to niemożliwe.Przed ciążą jeździłam na aerobik dwa razy w tygodniu ale mam 20km do zrobienia i teraz pochłoneło by to zadużo czasu ale super sprawa
Lulu
Fajnie że masz takiego przyjaciela kogoś na kim możesz polegać myśle że szczera i serdeczna rozmowa wszystko wyjaśni i wszystko sie ułoży. Powodzenia