helo
glizdunia jesli chodzi o pytanie zwiazane z praca to zawsze tak jest ze jak pada to nie jedziemy handlowac, no bo ludzie za bardzo nie chodza, a jak chodza to raczej na spacer po targu niz kupowac, bo kto by cos przymierzył w deszzcu..
a Alpejskie Mleczko to nic innego jak ptasie mleczko tylko z firmy MILKA i ona tak nazwya ten przysmak
kamizela to klapa z tym stazem..szkoda

a teciowa nie ma auta zeby przyjzdzac po ciebie, albo szwagier??
ja podobnie jak ewcik napierw musze posprzatac, ugotowac, a potem moge odpoczywac, tak zostałam wychowana ze najpierw obowiazki a potem przyjemnosci i jakos mi to pasuje
gotowac lubie nawet, ale wole jak to robi A. i na szczescie teraz jak wracam z roboty to obiadek praktycznie na mnie czeka

nie gotujemy zadnych tłustych dań, od czasu do czasu babcia A zrobi flaki czy grochówke to sobie podje, szynek tez tłustych nie kupujemy, no moze od czasu do czasu baleron, bo A lubi

ziemniaki je tylko A i Mila, ja zjem ale tylko w wersji wlasnie przetworzonej typu placki, czy kluski lub frytki, normalnie jak gotuje ziemniaki to ja zamiast nich jem surówki, salatki i inne tego typu pysznosci to umie zjesc np cały talerz sałatki i zapomniec wogole ze mialam mieso na talerzu
massumi a twoj synek jak kawaler duzy..przedszkolak pierwsza klasa!!
[ Dodano: 2008-11-21, 13:53 ]
A mi opowiadał ze Mila dzisiaj mu powiedziała ze chce "eeeee" no to ja posadzil na nocnik, a ona na tym nocniku poł godz siedziała i przegladała ksiazeczki a "eee" nie zrobiła, potem mieli niby drugie, 10 min podejscie i znow nic i skonczyło sie na kupie w pampa tuz przed drzemka
ewcik a ty jak dajesz Małej ubranka do wyboru to nawet jak ona by wybrała dwie kompletnie nie pasujace rzeczy to bys ja tak ubrała??
mi sie wydaje ze dzieci sa chyba jeszcze za małe na dokonywanie takich wyborow, czy sie myle?