Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

21 lis 2008, 14:28

Kamila,ja tez z tych ludkow co tlustego miecha nie tkna ani podrobow..zadnych :ico_nienie:
a Wiktor zjadl rybe bo dzieci tak maja ze jedza jak ktos tez je...dlatego duzo daje np. przedszkole bo niejadki czesto zaczynaja jesc przy dzieciach innych...ja tak mialam wlasnie :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-11-21, 13:29 ]
Kamila,C&A powiadasz :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: ...to moze opchnij jeszcze conieco na allegro i bedzie na nowe laszki :ico_haha_01:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 lis 2008, 14:30

ja ziemniaki tylko z gołąbkami w sosie pomidorowym :)

porządek lubię, ale nie lubię sprzątać... ale cóż takie życie, żeby żyć w czystości trzeba o nią zadbać. sprzątać uwielbiam jak jestem wkurwiona, wtedy muszę coś robić bo inaczej zwariuje.

byłam przed chwilą na zabiegu parafinowym na dłonie - super sprawa. moja kosmetyczka fundnęła mi masaż na fotelu masującym. O matko kochana, jakie to dziwne uczucie!!!
Fotel niczym z filmu Harry Poter, nie wiesz czy nie wciągnie do środka, czy wypluje na zewnątrz. Nie umiałam się zrelaksować, rozluźnić mięśni, a przecież to najważniejsze w masażu...

kamizela, Ty zakupoholiczko kochana

[ Dodano: 2008-11-21, 13:31 ]
latego duzo daje np. przedszkole bo niejadki czesto zaczynaja jesc przy dzieciach innych...ja tak mialam wlasnie
na mnie przedszkole nie podziałało. Dopiero w gimnazjum zaczęłam jeść jak człowiek - za sprawą harcerstwa :)

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

21 lis 2008, 14:32

kamizela, u kogoś zawsze lepiej smakuje :-) a w c&a są super rzeczy. i czasami można cos taniej kupić. Ala np śmiga w bodziakach za 9zł, które rewelacyjnie sie noszą i piorą :-)

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 lis 2008, 14:36

Daria no właśnie próbuję opchać cztery rzeczy na Allegro ale nie ma chętnych :ico_noniewiem: Aukcje kończą się w niedzielę ...

doris kurcze a ile taki zabieg kosztuje ???

Ewcik wiem, że są dobrej jakości bo mam 6 sztuk body C&A :-D

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

21 lis 2008, 14:37

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

21 lis 2008, 14:38

doris, w gimnazjum powiadasz. Młoda jesteś. ja jeszcze kończyłam 8klas. Chyba jak maturę zdawałam to do ogólniaka przyszło pokolenie pogimnazjalne. Zawsze myślałam że dzieli mni ei to pokolenie przepaść nie do pokonania. A tu proszę, masz dziecko w tym samym wieku co moje.

Awatar użytkownika
KUlka
4000 - letni staruszek

21 lis 2008, 14:40

o paranoja słonce deszcz i snieg .. a ja do sklepu musze wyjsc wrrr...

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

21 lis 2008, 14:41

GLIZDUNIA, super zdjęcia. A to pierwsze z przytulańcami to normalnie miodzio.

Ala właśnie nie chciała zalłożyć pampera i zażyczyła sobie majteczki. Zobaczymy jaki efekt będzie

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

21 lis 2008, 14:41

a ja bylam ostatnim 8 klasowym rocznikiem :ico_sorki: a Doris chyba pierwszym gimnazjalnym :-)

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 lis 2008, 14:42

helo

glizdunia jesli chodzi o pytanie zwiazane z praca to zawsze tak jest ze jak pada to nie jedziemy handlowac, no bo ludzie za bardzo nie chodza, a jak chodza to raczej na spacer po targu niz kupowac, bo kto by cos przymierzył w deszzcu.. :ico_noniewiem:
a Alpejskie Mleczko to nic innego jak ptasie mleczko tylko z firmy MILKA i ona tak nazwya ten przysmak :ico_oczko:

kamizela to klapa z tym stazem..szkoda :ico_noniewiem: a teciowa nie ma auta zeby przyjzdzac po ciebie, albo szwagier?? :ico_noniewiem:

ja podobnie jak ewcik napierw musze posprzatac, ugotowac, a potem moge odpoczywac, tak zostałam wychowana ze najpierw obowiazki a potem przyjemnosci i jakos mi to pasuje :ico_oczko:
gotowac lubie nawet, ale wole jak to robi A. i na szczescie teraz jak wracam z roboty to obiadek praktycznie na mnie czeka :-D nie gotujemy zadnych tłustych dań, od czasu do czasu babcia A zrobi flaki czy grochówke to sobie podje, szynek tez tłustych nie kupujemy, no moze od czasu do czasu baleron, bo A lubi :ico_noniewiem: ziemniaki je tylko A i Mila, ja zjem ale tylko w wersji wlasnie przetworzonej typu placki, czy kluski lub frytki, normalnie jak gotuje ziemniaki to ja zamiast nich jem surówki, salatki i inne tego typu pysznosci to umie zjesc np cały talerz sałatki i zapomniec wogole ze mialam mieso na talerzu :ico_noniewiem:

massumi a twoj synek jak kawaler duzy..przedszkolak pierwsza klasa!! :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2008-11-21, 13:53 ]
A mi opowiadał ze Mila dzisiaj mu powiedziała ze chce "eeeee" no to ja posadzil na nocnik, a ona na tym nocniku poł godz siedziała i przegladała ksiazeczki a "eee" nie zrobiła, potem mieli niby drugie, 10 min podejscie i znow nic i skonczyło sie na kupie w pampa tuz przed drzemka :ico_noniewiem:

ewcik a ty jak dajesz Małej ubranka do wyboru to nawet jak ona by wybrała dwie kompletnie nie pasujace rzeczy to bys ja tak ubrała??
mi sie wydaje ze dzieci sa chyba jeszcze za małe na dokonywanie takich wyborow, czy sie myle?

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”