Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 lis 2008, 14:55

lady moja teściowa i prawo jazdy :-D Szwagier nie ma auta :ico_puknij: On nic nie ma, wszystko idzie w przelew ...

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

21 lis 2008, 14:57

Lady,moze Milce sie juz chcialo kupke i dobrze zaczaila tylko sie poprostu nie udalo storzyc na czas :ico_oczko: wazne ze wogole zawolala ,sama chec siedzenia na nocniku to juz plus duzy!! :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

21 lis 2008, 15:02

ladybird23, daję jej do wyboru takie rzeczy żeby do siebie pasowały. Nie uważam że jest na to zamała. Dziecku trzeba dawać jak najszybciej mozliwość wyboru, żeby czuło się nie zależne i żeby wiedziało że jego zdanie też sie liczy.

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

21 lis 2008, 15:04

ej dziewczyny Maya juz glodna no i czas na zupke juz wiec skoro mam malo rzeczy w domu to dostala taka co srednio lubi..i jesc nie chciala...ale taka glodna ze w koncu sie za nia wziela ale tak naciaga ze szok..kilka lyzek i przerwa-musi sie pobawic..no ale moze cosik zje dzisiaj....ale ta jej mina..bez kija nie podchodz :ico_olaboga:

[ Dodano: 2008-11-21, 14:11 ]
ja daje Mayci wybor w jogurtach np.moze wybrac smak...albo deser....ale ubranie to nie,ja staje przed jej szafa i glowie sie zeby ladnie wygladala :ico_haha_01: ona czasem dobiera sobie bluze jedynie ale chcialabym zeby wiedziala co do czego pasuje i moze zakuma jak jej ciagle bede zestawy dobrze dobrane dawala :ico_noniewiem:

moja siostra dopiero teraz sie normalnie ubiera...ona od malego byla obojetna w co jest ubrana,i ta obojetnosc pozwalala jejchodzic jak wieśmak doslownie...nic do siebie nie pasowalo i nie mozna bylo jej tego wytlumaczyc,ile sie mama naprosila :ico_haha_01: a ta dalej po swojemu...brala co chciala z szafy i tak musialo byc ,ale ona taka uparta juz poprostu jest i nikt tego zmienic nie potrafi,dzis ma wlasnie rocznice pol roku ze swoim chlopakiem i mama sie ostro zastanawia jak on z nia tyle wytrzymal...rodzina juz przy niej chyba wysiada :ico_haha_01: bo te hormony co jakis czas robia jej pranie mozgu a czeka na te wizyte bo ne znalezli prywatnego lekarza jeszcze :ico_noniewiem:

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 lis 2008, 15:18

no ja Milke tez pytam np co chcesz na deserek..jabuszko, banana czy danonka itp i ona sama mi wskazuje co chce zjesc i zawsze zje to co sobie wybierze..ale co do ubran to nie uwazam zeby juz musiala podejmowac takie decyzje, a wogole to po co, przeciez ma dopiero 1, 5 roku i mamusia musi sie tez nacieszyc strojeniem dziecka :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

21 lis 2008, 15:20

jedzenie daję do wyboru w podobny sposób "chcesz jajecznicę czy parówkę" "napijesz się kakao czy soczku" itp i jakoś sobie radzimy. Do ubrania nigdy nie przywiązywałam uwagi. Musiało mi być wygodnie, nie musiałam wyglądać modnie. Wszystko do siebie pasowało bo chodziłam w bojówkach i bluzach + glany. Teraz też cenie sobie wygodę ale już chyba bardziej przywiązuję uwagę co na siebie zakładam. Chociaż luźne ubranie nadal uwielbiam.

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 lis 2008, 15:21

no własnie glizdunia a co z tym chłopakiem od twojej siostry, szuka tego taty swojego??

[ Dodano: 2008-11-21, 14:25 ]
a ja przywiazuje wage do tego jak wygladam i co zakładam, nie tylko wygoda sie dla mnie liczy, musi miec to tez jakis fajny kroj, no i pasowac do siebie materiałem..nie ubiore cienkiej spodnicy i do tego grubego golfu bo mi sie to gryzie, tak samo płaskich balerinek do eleganckich spodni :ico_noniewiem: tak juz mam..

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

21 lis 2008, 15:33

ladybird23, ja ogólnie mam bardzo sportowy styl i moze dlatego prawie wszystko do siebie pasuje. Wiadomo ze jak szłam do teatru to nie załozyłam do sukienki martensów. :-D mam kilka "wyjściowych" ciuchów a reszta to typowo wygodne sportowe łaszki.

zimowa Ala
Obrazek

poranne zabawy
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

21 lis 2008, 15:35

Lady,nie ma kasy narazie ale juz cos Klaudi mowil ze jak splaci komputer to kupi sobie i mamie bilet do Rosji i pojada...

[ Dodano: 2008-11-21, 14:43 ]
Ewcik,sliczna Ala w przebojowej fryzurze hihi.....
a style to ja rozne mialam juz w zyciu....kiedys taki normalny,w sredniej glany koniecznie i dlugie kiece,pozniej oryginalny jakis taki mieszaniec ze nikt tak nie chodzil :ico_haha_01: a na koniec szpileczki i jednak obcisla bluzeczka....tutaj juz chodze tak wygodnie ale staram sie nie byle jak,lubie baletki i spodnie dopasowane...i sweterki roznego rodzaju....i lubie byc ladnie ubrana,lubie wiedziec ze komus sie podoba co mam na sobie :-D

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 lis 2008, 15:53

Doszły te okulary dla Wiktora :ico_haha_01: Na jednej fotce widać, jak świecą :ico_haha_02:

Obrazek
Obrazek

Będę później.

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”