Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 kwie 2009, 10:12

hej lasencje :-)

margarita83, podobnie jak Ty i Gie, tez nie znosze rurek :ico_zly: i tez wole miec spodnie lekko rozszerzane na dole

Gie, :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie:
hehe, szczerze, to ja Cie podziwialam, bo wiem, jak trudno jest rzucic, jezeli nie ma sie nad soba bata (np. nie jest sie w ciazy)... tak sie dziwilam, jak Ty to robisz, ze nawet slowem nie wspomnisz, ze jestes na glodzie, ani nic... tak, hop siup, rzucilam i jest mi dobrze ;-) nie moglam sie nadziwic, ze tak to spokojnie przechodzisz... no, a teraz wiem, czemu ;-)
ale spoko, ja nic do tego nie mam... sama pale, wiec nie bede Cie potepiac i wysylac do piekiel :-D :-D :-D

u nas nocka OK, maly dopiero od ok. 6 zaczal koncertowac, w nocy nie obudzil sie ani razu :ico_szoking: coraz czesciej nam sie takie nocki zdarzaja... oby staly sie rutyna! :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 kwie 2009, 10:23

Melduje sie, ze jste, ale dzis nie bardzo mam czas, robie porzadki w szafie malego, tyle rzeczy juz odlozylam, ze :ico_szoking: nawet w niektorych nie chodzil.

Pranie tez sie pierze, mam tyle prania, ze glowa mala, dobrze, ze tak pieknie jest na podworku to wywieszm i szybko schnie, musze popakowac niepotrzebne rzeczy i bedziemy zaowzic na nowe mieszkanko.

Tyle tego jest, ze nie wiem za co mam sie brac :ico_olaboga:

Od kilku dni Erik ma czerwone policzki i nie wiem od czego, myslalam, ze mu jest za goraco w domu, ale to nie od tego, w ogole to mu nie schodzi, a wczesniej nie mial tego.
Mam nadzieje, ze nie jest to jakies uczulenie, musze isc z nim do pediatry, poczekma jeszcze do konca tygodnia i zobacze jak dalej bedzie

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 kwie 2009, 10:28

czesc SHOO, czesc PATI :)

SHOO - dzieki, ze mnie nie potepiasz... 2 razy juz rzucalam palenie tak, jak napisalas (z dnia na dzien), raz jak bylam w ciazy (tzn. rzucilam palenie w tygodniu, w ktorym zaszlam w ciaze), ale wczesniej - bez powodu... i tez wytrzymalam rok... takze - da sie...

dzisiaj 1 kwietnia i nie wiem czy pisac, ze to byl prima aprilis i udawalam, ze sie wygaduje z tymi fajkami, czy nie... :ico_noniewiem: :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko:

gram w gre, doszlam do ostatniej planszy na Wallstreet... mam nadzieje, ze to zaraz przejde...

PATI - nie mam pojecia co Ci doradzic... moze zadzwon do lekarza, albo poszukaj informacji w necie...

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 kwie 2009, 10:34

dzisiaj 1 kwietnia i nie wiem czy pisac, ze to byl prima aprilis i udawalam, ze sie wygaduje z tymi fajkami, czy nie... :ico_noniewiem: :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko:
no wlasnie :-D przed chwila poszlam do kuchni i tak sobie pomyslalam... ona pewnie cos kreci, bo dzisiaj jest prima aprilis ;-)
czyli jednak nie wrocilas? :ico_brawa_01:

Pati85, czasami tak sie dzieje od marchewki, jak duzo jej podajesz... czerwone policzki moga tez byc oznaka idacych zebow, przynajmniej u nas tak bylo...
maly tez czasami dostaje rumiencow, ale przewaznie, jak jest mu za cieplo..

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 kwie 2009, 10:40

Pati85, czasami tak sie dzieje od marchewki, jak duzo jej podajesz... czerwone policzki moga tez byc oznaka idacych zebow, przynajmniej u nas tak bylo...
maly tez czasami dostaje rumiencow, ale przewaznie, jak jest mu za cieplo..
kurcze za cieplo mu jest, bo my juz nie grzejemy, marchewki tez duzo nie dostaje, a zeby, moze i ida, jak na razie nic do przodu sie nie ruszylo, nadal widc przezroczyste, ale sie nie wybily, juz tak dlugo :ico_olaboga:

Gie Ty klamczuchu :ico_nienie: a juz myslalm, ze znow palisz :ico_oczko:

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 kwie 2009, 10:41

chwila, znowu chyba zle cos zrozumialam... tzn. Gie, chcesz powiedziec, ze wrocenie do fajek to byl zart prima aprilis, czy chcesz udawac, ze przyznanie sie do wrocenia do fajek, to byl zart? bo juz nie kapuje ;-)

[ Dodano: 2009-04-01, 10:43 ]
Pati85, ja bym sie jednak upewnila u lekarza, co to jest... zapytac nie szkodzi :-)

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 kwie 2009, 10:44

jjjeaaa, porwali mnie juz kosmici!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

juz mnie oczy od tego bola... chyba troche odpoczne...

[ Dodano: 2009-04-01, 10:46 ]
hhehheee, mialyscie nie wiedziec o co chodzi... bo dzisiaj jest dzien zartow i malych klamstewek... :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko:

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 kwie 2009, 10:56

hhehheee, mialyscie nie wiedziec o co chodzi... bo dzisiaj jest dzien zartow i malych klamstewek... :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko:
no to ze mna Ci sie udalo, ja juz sie pogubilam i nie wiem, o co kaman ;-)

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 kwie 2009, 11:09

hehe Gie nas tu nieźle kołuje :ico_brawa_01:
ja jednak myślę że to przyznanie na niby miało być żartem, zresztą poczekamy do jutra i ja o to zapytamy :DD :DD :DD
ja wierzę że nie jarasz, a jeżeli tak no cóż, też di piekieł cie nie poślę, ale ...

... zastanowię się nad ale ;-)

Ja też już dwie pralki wyprałam i wiszą na balkonie :DD
Maja teraz zasnęła, pewnie na 30 minut :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: więc póxniej ja nakarmię i lecimy w miasto, może znajdę buty ;-)
Chciałabym coś w tym stylu
http://allegro.pl/item586399926_piekne_ ... ra_37.html

ciekawe czy coś znajdę :ico_noniewiem:
potrzebuję buty na co dzień do pracy, a ja w wysokim obcasie nie potrafię chodzić, a w szpilkach to jak ostatnia pokraka, mam powykrzywiane nogi jakby za moment pies z buda miał przelecieć mi między kolanami :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
A taka koturna stabilna jest chyba??? :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2009-04-01, 11:13 ]
http://allegro.pl/item591143482_hit_wio ... er_38.html

http://allegro.pl/item587832057_retro_n ... 36_40.html

te też są fajnie ;-)

ale już was nie zanudzam linkami od odzieży, bo za moment mnie przeklniecie.

Właśnie się zastanowiłam czy Jagna naprawdę się aż tak bardzo obraziła, czy jednak zajrzy jeszcze do nas :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
Szkoda że im ten komp padł i nie ma na co dzień dostępu do netu, ale mam nadzieję że to sie wkrótce poprawi ;-)

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 kwie 2009, 11:13

hhehhee, ciesze sie...

a teraz karty na stol...

pierwotnie zamysl byl taki, zeby Was podpuscic (z okazji 1 kwietnia) i sprawdzic czy jestescie czujne i pamietacie, ze rzucilam palenie...

ale potem sobie pomyslalam, ze to bedzie jednak dobry pretekst do prawdziwego przyznania sie do winy...

ja naprawde nie palilam tydzien... i szlo mi calkiem niezle, myslalam o papierosach tylko w wyjatkowych sytuacjach, kiedy np. sie czyms zdenerwowalam... a potem postanowilismy sie z Panem odchudzac (jak co tydzien zreszta) i wtedy postanowilam palic znowu, bo to pomaga na glodzie... i sie zlamalam... z odchudzania nici oczywiscie (jak zawsze), a fajury pale... :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

juz raz ktoras z Was sie pytala czy pale, a ja sklamalam, ze nie, bo wstyd mi sie bylo przyznac... naprawde... taka bylam pewna siebie, ze jak Gie cos postanowi, to da rade, a tu taki klops... mialam wyrzuty sumienia, mam nadal... baaaardzo Was przepraszam... z calego serca... :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

i to cala prawda, ot co... :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2009-04-01, 11:16 ]
MARGARITA - no przykro mi, ale to nie byl zart...

co do butow, jak ja nienawidze koturn (tak to sie odmienia??), chyba moj pan mnie tym zarazilll.. z linkow, ktore wstawilas podobaja mi sie te czerwone (srodkowy link)

ja przymierzam sie do kupna jakich ladnych balerinek...

[ Dodano: 2009-04-01, 11:19 ]
hhehhee, kumpela przyslala mi link do nowej gry o kurach

http://www.widelec.org/gra,catchem-if-you-can,2430.html

tej, to sie musi nudzic w pracy... :ico_oczko: :ico_oczko:

[ Dodano: 2009-04-01, 11:19 ]
Właśnie się zastanowiłam czy Jagna naprawdę się aż tak bardzo obraziła, czy jednak zajrzy jeszcze do nas
ja sie juz w to nie wtracam...

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”