Mamusia28
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

26 sie 2012, 19:32

a my 9 wrzesnia:)

[ Dodano: 26-08-2012, 19:41 ]
Obrazek

[ Dodano: 26-08-2012, 19:41 ]
Obrazek

[ Dodano: 26-08-2012, 19:42 ]
Obrazek

Awatar użytkownika
Qanchita
Trzy tysiące lat minęło...

26 sie 2012, 20:12

Mamusia28, śliczny aniołek z Marysi :ico_brawa_01:

Moje dziecko ostatnio jakieś opętane :ico_olaboga: Chwili spokoju nie mam :ico_szoking: Nocki też do d...y a było już tak pięknie. Smoczka nie toleruje ale za to z cyckiem w ustach spałby cały dzień :ico_szoking:
Jutro z samego rana lecimy do pediatry, Może jeszcze uda mi się pobrać próbkę kału małego to od razu dam do zbadania.

Mamusia28
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

26 sie 2012, 20:19

Qanchita, Moje dziecko tez uwielbia cyce a mnie cyce cos bola tez. Podejrzewalam zapalenie sutka.... ale to chyba nie to paracetamol i oklady z kapusty pomagaja.

Awatar użytkownika
Madleine

26 sie 2012, 21:00

Mamusia28, małą jest sliczna!! A jak tatus sie sprawuje? Lepiej jest juz ?

[ Dodano: 26-08-2012, 21:59 ]
Dziewczyny prosimy o głosy!!!
http://pl.lennylamb.com/user/show_photo/5232
Prosimy o głosy!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
Qanchita

26 sie 2012, 22:46

Madleine, kliknięte :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Kasiala
Zrobiłem Magistra z forum!
Zrobiłem Magistra z forum!

26 sie 2012, 22:53

Hejka :-)

My chrzest mamy zaklepany na 09.09.12 :-)

Qanchita a Wy w sbote macie chrzty?

Marta jejku ja myślałam że Wy już pożegnaliście się z żółtaczką a Wy nadal się mordujecie :ico_szoking: :ico_olaboga: trzymam kciuki za Wasze zdrówko!!!

a ja qczoraj na noc miałam nawał pokarmu tak że mała nie zjadała całych cyców i musiałam ją na śpiocha przystawiać a dzisiaj znowu jakieś flakowate :ico_noniewiem: samamjuż nie wiem czy się czasem nie nakręcam :ico_noniewiem: :ico_sorki: wiecie bardzo misię podoba karmienie piersią czuje taką nierozerwaną więź z dzieckiem w tedy i boję się że moze mi się to skończyć... :ico_olaboga:

byłam wczoraj na tych urodzinach ale od 22:30 do 1 w nocy w sumie dobrze ze wcześniej nie poszłam późneij pospacerwowałam z solenizantem po parku i tak w sumie brakowało mi tego oderwania się od domu, męża, dziecka, teściów poprsotu szarej codzienności.

Ja stwierdziłam ze nie kupuję sukienki do chrztu pójdzie w tym co mam a mam taką białą sukienkę w różowe truskaweczki i arbuciki a szkoda mi wydać 100 albo i więcej na sukienusię na 1 raz no chyba że w jakimś lumpku ciś ciekawego znajdę... do tego mam białę bolerko i biało różową opaskę

gosia888
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 sie 2012, 23:03

A my 7.10 :-)
my chyba też, co prawda nie zaklepane ale chrzestna kupiła już bilety na ten termin mama obiecała że załatwi by były tego dnia bo ogólnie u nas są w 2 niedzielę miesiąca. Ale odetchnę jak ksiądz potwierdzi.

Mamusia ale ślicznotka :ico_brawa_01: i widzę że pyzulka :ico_brawa_01: a ostatnie zdjęcie z okularami z naświetleń :ico_haha_01:
Nocki też do d...y a było już tak pięknie. Smoczka nie toleruje ale za to z cyckiem w ustach spałby cały dzień :ico_szoking:
Mój smoczek używa ale też nie za często. Ale jak bardzo zdenerwowany to daje. Ale co do zachowania to nie mogę powiedzieć że mam aniołka. Bardzo lubi sobie pojeść i jak nie ma co to taki złośnik.
Kasiala wiesz w nocy mimo że je co 1-2 h też są piersi pełne. A w dzień to co godzinę je i piersi nie są takie pełne. Ale jak spokojnie zaczyna ssać to one się napełniają i najada się, najgorzej jak jest zły wtedy nie chce ssać spokojnie jak mu nie leci i jest płacz :ico_olaboga: Paweł wczoraj do mnie że może mu bebilon dam. A ja że nie chcę. Chce te pół roku pokarmić. Później zobaczymy ale nie wyobrażam sobie chodzić do pracy i budzić się tak często w nocy :ico_olaboga: wczoraj jadł 22, 24, 1, 2, 3, 4, 5 i nie spał do 6:30, 8, 9 i o 10 wstał. Więc u mnie masakra z karmieniem. Ale mimo to chcę karmić.

[ Dodano: 26-08-2012, 23:06 ]
Madleine, zagłosowałam przypomnij jutro bo widzę że to codziennie można.

Marta26, taki znany szpital a takie idiotyzmy gadają i robią :ico_olaboga:
skopało mi to psychike totalnie
straszne to jak takie maciopstwa już muszą tak cierpieć :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: ja kiedyś czytałam notorycznie forum misi - to takie forum dla rodziców dzieci chorych na nowotwory. I tam są historie tych dzieciaczków ale po śmierci takiego chłopca stwierdziłam że nie mogę już tego czytać :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Madleine

26 sie 2012, 23:13

my chyba też, co prawda nie zaklepane
My tez jeszcze nie oficjalnie,ale w tym tyg mamy zalatwiac :-)

My teraz w piatek bylismy na panienski/kawalerskim. Mały został u dziadków. Fajnie było sie pobawić,potanczyć,ale tesknilam za małym strasznie :-)
Teraz 8.09 mamy wesele i musze znowu sukienke kupic - ale upatrzylam sobie taka fajna tanią w New look :-)
A tak wogole to mam jeszcze tylko 2 kg na plusie co do wagi sprzed ciazy,ale chce schudnac jeszcze minimum 7 kg.Do 55 kg - i bedzie idealnie :-)

gosia888
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 sie 2012, 10:05

A tak wogole to mam jeszcze tylko 2 kg na plusie
super gratuluję :ico_brawa_01: u mnie waga stoi w miejscu :ico_placzek: i nie bardzo mam pomysł jak schudnąć. Niby jak się karmi to chudnie a u mnie to nie zdaje egzaminu :ico_placzek: odchudzać też się nie mogę bo boję się że pokarm stracę i tak nie jest za dużo. Jem same lekkostrawne rzeczy i nic :ico_zly:
Wczoraj zjadłam trochę arbuza był pyszny ale mały dzisiaj nie mógł kupki zrobić tak stękał przez 1,5h :ico_olaboga: w końcu zrobił i od razu ulga, no ale arbuza już nie będę jadła.

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

27 sie 2012, 10:41

gosia888, cudowności z tego maluszka twojego :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Madleine, zagłosowane ;-)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”