a my 9 wrzesnia:)
[ Dodano: 26-08-2012, 19:41 ]
[ Dodano: 26-08-2012, 19:41 ]
[ Dodano: 26-08-2012, 19:42 ]
my chyba też, co prawda nie zaklepane ale chrzestna kupiła już bilety na ten termin mama obiecała że załatwi by były tego dnia bo ogólnie u nas są w 2 niedzielę miesiąca. Ale odetchnę jak ksiądz potwierdzi.A my 7.10
Mój smoczek używa ale też nie za często. Ale jak bardzo zdenerwowany to daje. Ale co do zachowania to nie mogę powiedzieć że mam aniołka. Bardzo lubi sobie pojeść i jak nie ma co to taki złośnik.Nocki też do d...y a było już tak pięknie. Smoczka nie toleruje ale za to z cyckiem w ustach spałby cały dzień
straszne to jak takie maciopstwa już muszą tak cierpieć ja kiedyś czytałam notorycznie forum misi - to takie forum dla rodziców dzieci chorych na nowotwory. I tam są historie tych dzieciaczków ale po śmierci takiego chłopca stwierdziłam że nie mogę już tego czytaćskopało mi to psychike totalnie
My tez jeszcze nie oficjalnie,ale w tym tyg mamy zalatwiacmy chyba też, co prawda nie zaklepane
super gratuluję u mnie waga stoi w miejscu i nie bardzo mam pomysł jak schudnąć. Niby jak się karmi to chudnie a u mnie to nie zdaje egzaminu odchudzać też się nie mogę bo boję się że pokarm stracę i tak nie jest za dużo. Jem same lekkostrawne rzeczy i nicA tak wogole to mam jeszcze tylko 2 kg na plusie
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość