Boze dziewczyny ja na nic czasu nie mam, jak sama w domu zostaje to czuje sie jak niepelnosprawna ani herbaty sama nie zrobie ani nawet po jablko do kuchni nie wyjde bo Wikuś na kolanach
opuchlizna to mi nawet nie przeszkadza .......tylko to dretwienie rak ,w nocy nie moge przez to spac bo staje sie nie do wytrzymania.....czasem to nawet nic utrzymac w dłoniach nie moge !!!zoola mówi ci opuchlizna to razem z porodem idzie w niepamięć.
ale z Wiktorka sie przylepa zrobiła !!! normalnie az współczuje ze nic nie mozesz zrobicBoze dziewczyny ja na nic czasu nie mam, jak sama w domu zostaje to czuje sie jak niepelnosprawna ani herbaty sama nie zrobie ani nawet po jablko do kuchni nie wyjde bo Wikuś na kolanach
ja nic nie mam przeciwko zeby pojawiał sie koleznaka dla OliAle sie dziewczyny wasze córy ociągają.Ola chciałaby mieć już jakieś koleżanki.
ja z miała chcęcią biore ten termin!!!Zoola a ty jako rekompensate,że ukradłam ci termin miałaś w mój z miesiaczki rodzić czyli jutro
tez na to liczedieta pomoze mi wróćić do formy sprzed ciąży.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], Bing [Bot], RonnieDaw, Semrush [Bot] i 1 gość