Witam sobotnio,
ale tu cisza jak makiem by zasiał

od razu widać że weekend i cipeło.
Droga koszmarna dla nas, Mati spał nie obudizł się anwet jak zatrzymaliśmy sie by coś zjeść.
Co chwila jakiś remont, objazd bo drogę zalało to coś innego. Dobrze jest mamy cb i to już wcześniej mogliśmy skręcić by co coś ominąć i nie stać w gigantycznym korku.
Murchinson, proponuję odwiedzać raz sklep z odzieżą dziecięca, raz z ciuszkami dla Ciebie

Po kolei żeby było sprawiedliwie- mamie też się coś należy!
Koroneczka ja to z takim założenie idę zawsze, nawet w środę w galerii jak byliśmy to niby dla mnie i co chłopaki obciuchane a ja zero (fakt nic mi się nie podobało). Tu za to jak się wchodzi to outletu to pierwsze wieszaki i półki są ubrankami dla dzieci i ni jak je ominąć
Murchinson, jak znajdziesz chwilke napisz czym sie roznily i jak je rozpoznawalas bole kolkowe, a bole od mleka u Matiego
Ni jak nie można go było uspokoić, wrzask gorszy niż przy szczepieniu. Wszystko co pomagało przy kolkach tu nie skutkowało (ani leki ani cała reszta). Nie dał się dotknąć do brzuszka i trudno było mu zmienić pieluszkę. Dodatkowo wysypka na twarzy, pękającą skóra za uszami i trochę ciemieniuchy na płatkach uszu i w brwiach (ale bardzo malutko).
Mateusz też ssie raz piąstkę, raz paluszki. Czasami smoczek ale nie zawsze i teraz sam go wypluwa a my go nie zmuszamy i nie wpychamy na siłę. Jak ssie palce to też nie zabraniamy. Teraz to ma jakąś fazę ślinotoku-ślini się okropnie.
a w ogole Tosia nie chce wcale nosic czapki, mialam problem jak wychodzilismy w ktorys dzien co bylo 13 stopni, strasznie sie krecila, glowka obracala, dopiero jak sciagnelam czapke usnela
mysle, ze ten cieply wiaterek jej nie zaszkodzi, co myslicie?
ciekawe co bedzie zima?
U nas to samo ale ja jak nie wieje mocny wiatr albo nie jest zimno to nie zakładam. U nas trochę lepiej z czapką jak założę taką co ma patki na uszy i jest wiązana (ja jej nie zawiązuję), a z tyłu ma gumeczkę to trudniej mu ją zsunąć.. Zimą to raczej będzie musiał być wiązana bo inaczej to Mateusz ruchem posuwistym zjedzie w gondoli i czapka będzie leżeć obok.