ta wręcz mnie od "hamów" (pisownia oryginalna

Jest mi naprawdę przykro... i chyba zaprzestanę tworzenia nowych gotowców... po co mi to? żebym była wyzywana i żeby ktoś sobie zarabiał na tym co robię?.... ech...
mowisz i maszchyba tylko zalozycielka tego tematu... a wiec apeluje do Lady
co za wredna "franca " ze tak powiem bez cenzurywłaśnie dostałam kolejną wiadomość ... tym razem od jej koleżaneczki... madziorek82...
ta wręcz mnie od "hamów" (pisownia oryginalna) wyzwała...i że na mojej stronie nie ma nic o prawach autorskich.... przecież to jest ustawa więc nie muszę o tym pisać - wiadomo, że obowiązuje... acha i jeszcze zagroziła że mi zepsuje reputację wrednymi komentarzami...
....wspolczuje ci bardzowłaśnie dostałam kolejną wiadomość ... tym razem od jej koleżaneczki... madziorek82...
ta wręcz mnie od "hamów" (pisownia oryginalna) wyzwała...i że na mojej stronie nie ma nic o prawach autorskich.... przecież to jest ustawa więc nie muszę o tym pisać - wiadomo, że obowiązuje... acha i jeszcze zagroziła że mi zepsuje reputację wrednymi komentarzami...
Jest mi naprawdę przykro... i chyba zaprzestanę tworzenia nowych gotowców... po co mi to? żebym była wyzywana i żeby ktoś sobie zarabiał na tym co robię?.... ech...
poprostu wytnij , skopiuj i potem wkleja, mam jeszcze pytanko... w jaki sposob wstawic buzke mojego synka w np.cialo supermena albo na banknot studolarowy i gdzie mam ich szukac?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość