Dzien dobry
Widze ze klikacie

Ja powoli zbieram sie do pracy, jeszcze miesiac albo do swiat sama nie wiem - zobaczymy jak bede sie czuła, w kazdym razie powiedzialam wczoraj dyrektorce ze ide na urlop
W czym bedziecie prac ubranka dla dziecka?
My kupilismy Lovele, mam zamiar wyprac ubranka i pieluchy ale to dopiero w maju, dziewczyny polecaja ten proszek choc ponoc czesto uczula. Zobaczymy w praktyce jak to bedzie bo jak sie nie przekonam to sie nie dowiem. Ja mam uczulenie na proszki i jedyny po ktorym nic specjalnego sie nie dzieje to jest Vizir
A tak poza tym to 2 kwietnia ide juz do poloznej do szpitala bo teraz nie bede chodzic do gina tylko do niej!Badania krwi i moczu mi wyszly kiepsko zobacze co ona powie jak to zobaczy.
dziwnie tak troche

z tego co wiem to u mnie w 8 i 9 miesiacu wizyty u gina sa chyba co 2 tyogdnie
Tylko nie wiem co powinnam kupic do wozka. Slyszalam,ze poza kocykiem mozna kupic jakies wklady
ja mam kocyki i nic wiecej nie kupuje, ani poscieli ani innych rzeczy zwlaszcza ze to bedzie lato i goraco a jak zajdzie potrzeba to wtedy sie kupi
ja będę używać kosmetyków Nivea baby, chyba że będzie przesuszona skórka to oilatum ale jest dość drobi
ja sie zastanawiam pomiedzy Nivea a Johnson's Baby

jeszcze zobaczymy