zoola to sie okaze- ja mam wiele samozaparcia i silna wole, ale jak mam pretekst do leniuchowania i jedzonka to bedzie trudniej, a wiesz - zawsze moge powiedziec, że sie nie odchudzam bo karmie :) a wiesz zaleznie od dzidzi to karmic można i 2 lata jak nie wiecej - a potem kolejna dzidzia i tak dobije do 150 kg :)
isiaw, ale ciąża to jest cudowna sprawa, jeszcze sie przekonasz, każde Usg, każdy ruch maleństwa , pierwszy kopniaczek - zobaczysz, cala ta niepewność co do plci i wogóle ciekawość jaki będzie , jak bedzie wyglądal, sama sie przekonasz :)
isiawarszawa, .......ejustysia, ma racje chociaz denerwujea mnie moje kilogramy to tak naprawde ciaza to wspaniały stan ......te kopniaki ......mogłabym przytyc dwa razy tyle byle tylko to czuc.......
moze... ale ja poprostu jestem przerażona, codziennie sie czuje tak masakrycznie, nie moge w pracy powiedziec dlaczego i jeszcze ta sytuacja z mamą i babcią... a dzis jade do tesciowej... i znowu pytania jak sie czujesz itd najchetniej to bym poszła spac