Gabi, a gdzie chodzisz do lekarza?
ja ide jutro ale sie boje i w ogole juz mam dosc bo caly czas wymiotuje zuzka do konca ciazy bylam glowa w dol mam nadzieje ze teraz tak nie bedzie
Jejku,ja tak miałam tylko do 14-15tygodnia ale umęczyłam się przy tym nieziemsko.Mam nadzieję ze tobie też szybciutko miną te dolegliwosci.juz mam dosc bo caly czas wymiotuje zuzka do konca ciazy bylam glowa w dol mam nadzieje ze teraz tak nie bedzie
Przykro mi,ja nie pomogę.Jedyną rzeczą typowo dla ciężarnych były spodnie które zakupiłam w H&M,a resztę miałam już swoich normalnych(luźne bluzki,tuniki),albo poprzerabianych przez moją mamę.Kurtkę zimową miałam jedną taką dość luźną sprzed ciąży,więc jak szłam do lekarza czy coś, to spokojnie się w nią wcisnęłamZnacie moze w Łodzi jakis sklep z odzieza ciazowa, gdzie dostałabym kurtke albo płaszczyk na zimę? Myślałam, czy moze w Rzgowie, ale nie wiem czy w ogóle warto jechac, tam mnie zawsze te tłumy przerazaja Kurcze nie chciałbym zbyt duzo wydac na niego, bo w moim przypadku to wydatek na góra 2 miesiace.
Odradzam. Jak ja tam byłam to z ubrań wierzchnich to tylko ponczo było, kurtki ani jednej, a o płaszczu zapomnij. Ja kupiłam trochę szerszy w orsay. Popatrz może na allegro. Wiem, że sklep z ubraniami ciążowymi były kiedyś na Kościuszki (po prawej str.jadąc do Manufaktury, nie pamiętam dokładnie jaki numer). Był też drugi w Manufakturze, nie wiem jakie ceny.Myślałam, czy moze w Rzgowie
Gratuluję kolejnej ciąży. Fajna różnica wieku miezy dzieciaszkami będzie. My też byśmy tak chcieli.weszlam sie pochwalic. jestem w ciazy w sumie nie planowanej bo mialam wrocic do pracy ale juz sie z tym pogodzialam chodz na poczatku bylo ciezko
Ja chodziłam prywatnie do Medicovera w centrum,ale za Bałut również nikogo nie znam.Sama na Janowie mieszkam więc troszkę nie te rejonyavanti83, ja chodzę do Gruszczynskiej-Walczak i polecam, ale ona na Piotrkowskiej przyjmuje. Na Bałutach to nie znam.
U mnie sporo zmian od tamtego roku. W lipcu skończyłam drugie studia - zarzadzanie i rozpoczęłam szukanie pracy. Pracuję od końcówki sierpnia. Zapisałam się na zaoczną magisterkę z zarządzania, ale tylko ze względu na tego magistra. Wypadałoby po tylu latach studiowania mieć ten tytuł, stąd ta decyzja. Ponadto zapisałam się na angielski i właśnie jutro pierwsze zajęcia. Postanowiłam, że jak znajdę pracę do podszkolę język i słowa dotrzymuje.Dziekuje
A co u Ciebie?
Gratulacje dla Natalki. Szybciutko załapała.Witam serdecznie
u mnie nic ciekawego poza tym że udało mi sie małą odpieluszyć.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość