Pod koniec miesiąca przeprowadzamy się do nowego mieszkania WIĘKSZEGO Nareszcie Mikuś będzie miał własny pokój. Nadal będziemy tylko wynajmować (nie stać nas na kredyt), ale to zawsze coś. Teraz tylko trzeba przetrwać to całe szaleństwo związane z przeprowadzką
my wczoraj mielismy szczepienie.Mat bardzo grzeczny i nie plakal wazy 8630 czyli przytyl niecale pol kilo przez 2 mce ale lekarka mowi ze to norma i ze jest 'ksiazkowym'dzieckiem
dla Mata za to, że taki dzielny i nie płakał teraz jest tak gorąco to dzieciaki mniej jedzą i tak nie tyją szybciutko. Maja w ciągu miesiąca przybrała tylko 10 dag
ale dla mnie to jednak szok po tym jak od poczatku przybieral...ale najwazniejsze ze jest zdrowy i szczesliwy pewnie swoje tez robi ze juz pelza i wogole strasznie ruchliwy jest
Dziewczyny, przez jakiś czas nie będę się odzywać, bo już jutro się wyprowadzamy, a na nowym miejscu nie mamy neta. Na razie nie mam siły myśleć jeszcze o tym, więc pewnie minie trochę czasu zanim założymy łącze.
Mam nadzieję, że będziecie za mną tęsknić Całuski dla was i dla waszych dzieciaczków