spadlamznieba, zdrowka dla malej, a Ty stawaj na nogi poki nie jest za pozno, teraz masz jedno dziecko,dajesz jej duzo milosci, ale dziecko potrzebuje tez milosci od ojca, a co z tego jak za pare miesiecy bedzie coraz starsza, coraz wiecej widziala, rozumiala, a on bedzie dla niej coraz bardziej obcy.... Babo otworz szeroko oczy, masz teraz jedno dziecko a jak pokarze sie drugie, wiem, wiem powiesz, ze to nierealne, tylko tych "nierealnych" dzieci jest naprawde duzo, z dwojka juz bedzie Ci trudniej podjac decyzje. Daj sobie kilka tygodni na luz, idz do rodzicow, bedziecie mieli czas zeby wszystko przemyslec, moze mama bedzie mogla chwile posiedziec z mala a Ty spotkasz sie z mezem na neutralnym gruncie, moze jakas randka
Nie umie sobie nawet wyobrazić Twojej sytuacji, bo nie miesci mi sie taki obraz ojca i meza w mojej glowie, byc moze ze jestem stara i ja i moj maz mamy inne podejscie do swiata
Przeciez jak sie decydowal na dziecko to chyba wiedzial, ze wszystko sie zmieni, tylko dlaczego tylko tobie ??? Duzo bym jeszcze miala do napisania, ale u mnie dopiero sniadanie i musze isc Ale nakarmic...Nic babo decyzja nalezy do Ciebiem ja bym dala kawe na lawe jak ma byc, a jak nie to
goodbye my love