Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

28 paź 2007, 15:53

Zubelek ale mnie rozbawiłas tym postem :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: Twoja córka śpiąca na stojąco, jak pokazałam Jacolowi to zdjęcie to sikał ze śmiechu :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:
a fotki boskie :ico_brawa_01: takie juz masz duze córy :ico_brawa_01: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:
Jasnie Pani ja rozumiem ze TT to juz jest uzaleznienie, bo ja tak mam i rozumiem ze czasem nie ma czasu na kompa, ale bez przesady , martwie sie o Kaśkę :ico_placzek: zobaczcie na Gosie i Julie mimo pracy i wychowywania dzieci mają czas na TT, oczywiście rzadko tu wpadają i ja to rozumiem, ale jednak pamiętają o nas i zaglądaja raz na jakiś czas :ico_oczko:
a co sie dzieje z Delfiną ???/ bo tez mnie niepokoi jej nieobecność :ico_placzek:

[ Dodano: 2007-10-28, 14:55 ]
nawet jej nie przeszkadzało,że spływa w dół,podnosiła sie i znowu spływała co jakiś czas a matka wyrodna foty pstrykała zamiast dziecko położyć ale jak popstrykałam to ją połozyłam a przynajmniej jest pamiątka
:ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:

Awatar użytkownika
zubelek
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 paź 2007, 16:02

martuchafrost, no Zuza ma 4 lata i 2 miechy a Gabi 16 miesięcy
:ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: muszę Wam częściej fotki wklejać,to się chociaż pośmiejecie :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

28 paź 2007, 16:25

muszę Wam częściej fotki wklejać,to się chociaż pośmiejecie
jak śpią stojąc to prosimy :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
to było dobre :ico_brawa_01:
a u nas dzis pada deszcz :ico_olaboga: Aniu a jak tam Twój mąż???? ma juz pracę?? a jak tato?????

Awatar użytkownika
zubelek
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 paź 2007, 17:35

martuchafrost, tato ma zastrzyki,już chyba się kończą,jutro ma wizytę u lekarza i ma wziąć skierowanie do neurologa.To od kręgosłupa,uciska mu na kręg i drętwieją mu różne części ciala ,wtedy stracił czucie w zupełnie całym ciele,teraz dokucza mu noga :ico_noniewiem:
Maciek(mój małż) :ico_haha_01: pracuje w Belfaście,zaciągniemy się na karcie kredytowej i może zapożyczymy bo chcemy szybko mieszkanie wziąć ,żeby być już razem i przede wszystkim żeby On nie musiał się tam mordować,bo tam ze wszystkim jest problem,nie że do niego coś mają ale oni mają takie nudne,monotonne życie,ją wiecznie coś boli po 8 rzeczy dziennie,mój brat pracuje i jak wraca to musi wszystko przy dziecku zrobić,nie da się tego wszystkiego opisać,z resztą chyba nawet nie powinnam :ico_noniewiem:
Ale za jakieś 2 tygodnie odbieram dowód Gabi,pozałatwiam co się da i baaardzo mocno liczę,że będę tam jeszcze w listopadzie :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: ale z tego co wiem Martusiu,to Ty jedziesz do Polski tak?

lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

28 paź 2007, 18:09

dziewczyny tt to rzeczywiscie nalog,ale jak czaSEM nie bede miec czasu to nie zajrze ,ale nie chce sie z Wami rozstawac,choc moj T i mama czesto mowia ,ze to sekta :ico_haha_01: :ico_haha_01: a Kasi mi strasznie szkoda :ico_placzek: rozumiem ja...w polsce to wciaz malo znane,a w stanach czy nawet niemczech lecza uzaleznienie od internetu ...i to sie zalicza to ciezkich uzaleznien ,niektorzy ludzie naprawde dostaja swira...widac czasu miala malo,bo i praca i dom i dziecko ...wielka szkoda :ico_placzek: Zubelek moj t myslal ,ze dziewczyny to blizniaczki i bardzo mu sie podobaja :ico_brawa_01: mnie z reszta tez :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
zubelek
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 paź 2007, 18:54

Zubelek moj t myslal ,ze dziewczyny to blizniaczki i bardzo mu sie podobaja :ico_brawa_01: mnie z reszta tez :ico_brawa_01:
:ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: dziękuję .Bliźniaczki mówisz :ico_haha_01: noooo tylko ta druga po trzech latach wyskoczyła :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 paź 2007, 19:48

zubelku dziewczeta sa swietne....
wesole, sliczne.. a ta fotka spiacej Gabi.... :ico_brawa_01: no wymiekam normalnie hihi
dobrze ze z taten lepiej i ze to jednak nie zawal jak podejrzewalas....
i mam nadzieje ze szybko dotrzecie do mezulka hihi

u nas tez pada... caly dzien..
ale bylismy w kosciele,. w tk maxie hihi
wlasnie wypilismy cappucino i zjedlismy szarlotke hihi
i obiadek zaraz podajemy hihi tesiowa upiekla schab ze sliwkami hihi

leos w kosciele darl sie ,. zmeczony ,, na koniec walnal kupke
a po wyjsciu z kosciola dziecko -aniolek hihi
widac tam mu sie nudzi hihi i odzywa sie w nim maly diabelek hehe

no kaske rozumiem z tym uzaleniem i brakiem czasu dla rodziny...

adas tez sie wkirza na mnie.. bo ciagle widzi mnie przy kompie...
ja chyba tez zaczne sie leczyc hihi
ale jak nie mialam tydzien netu to tylko pierwszy dzien bylam zla
potem sie przyzwyczailam hihi

ciezko byloby mi zyc bez tt i kompa... niestety
adam nie ma czasu pograc w fife... masakra... przeze mnie
i chce kupic jakas konsole czy cos
ale to bezsnesnu
bo wtedy kazde z nas bedzie wpatrzone w swe uzalenienie a nie w siebie
wiec kicha na maxa hihi

dobra uciekam papa

Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 paź 2007, 20:21

My juz w domku. Caly dzien u mamy walczylysmy o kupe Luski, bo ma zaparcie od tych nowych jedzonek :ico_noniewiem: A jutro szczepienie :ico_noniewiem:
Jasnie Pani ja rozumiem ze TT to juz jest uzaleznienie, bo ja tak mam i rozumiem ze czasem nie ma czasu na kompa, ale bez przesady , martwie sie o Kaśkę zobaczcie na Gosie i Julie mimo pracy i wychowywania dzieci mają czas na TT, oczywiście rzadko tu wpadają i ja to rozumiem, ale jednak pamiętają o nas i zaglądaja raz na jakiś czas
tez tak mysle, dlatego wkleilam ten kawalek listu, zebyscie sie wypowiedzialy
zubelek, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla dziewczyn

Awatar użytkownika
zubelek
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 paź 2007, 20:27

moje córy pokąpane i po lekach jeszcze inhalacje Zuzi bo Gabi już po i do wyra bo mnie trafi zaraz,jestem wściekła,mam deprechę jakąś,wkurzają mnie dzieciaki,komp i wogóle mam dość.Ta wyje ,ta rozwala co się da,sprzątam a ta za dupą rozwala ,nic nie pomoże sprzątać,zabawek nie zbiera z nerwów popaliłam połowę w piecu ale nawet ją to nie ruszyło :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: mi żal a jej nie.Tylko gotuję,piorę i sprzątam i ta k w kółko,chyba mam kryzys :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: Ryczeć mi się chce ale nie wiem czy koleżanka na taniec z pizdami nie przyjdzie więc nie będę se siary robiła,no taka jestem zła,że już dawno nie byłam :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
madziorka hihi,
_________________no nudił sie mały diabełek hihi,jeszcze się namodli :ico_oczko:

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

28 paź 2007, 20:50

jestem zła,że już dawno nie byłam
ja tez :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
Zubelek ja jade do Polski 13 grudnia, ale jak przylecisz w listopadzie to mam nadzieje ze sie zobaczymy :ico_oczko:
aha: najpierw załatwcie mieszkanie, a potem przyleć z dziewczynami bo w wiekszości wypadków musisz kupic pościele, poduszki, czjnik, naczynia itp a to kosztuje, ja np na przeprowadzke straciłam 800 F i nie wiem na co???? bo jak wynajmujesz mieszkanie to musisz wpłacić " zadatek" od 300 do 500 f w zależności od mieszkania, tak tylko Ci pisze zebyście byli przygotowani na wszystko :ico_oczko:
jestem dzis wkur@@@@@ na maksa :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:

Wróć do „Pozostałe”