Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 kwie 2009, 13:48

ale mam tłuste włosy i tak mi się nie chce że hej, ale na 16,30 do fryzjera dlatego nie myłam rano :-/
Aż wstyd wyjśc na miasto, ale co zrobić.
a juz tam wstyd, jaj tez ostatnio bylam na spcerku z tlustymi wlosami, bo jakbym je jeszcze umyla i wysuszyla to do wieczor abysmy nie poszli :-D

[ Dodano: 2009-04-02, 13:49 ]
A co bedziesz z wloskami robila????

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 kwie 2009, 14:07

hej, i my po spacerku :-) pogoda tu jest taka piekna, ze az mam wyrzuty sumienia, jak codziennie z nim nie pospaceruje... grzechem by bylo siedziec caly czas w domu :-D

szkrab, ubranka bardzo ladne i za te cene- 3 euro, to powiedzialabym, ze okazja roku :-D
ja nic nie umialam znalezc na ebayu.. tzn. byly jakies ciuszki, ale drogie i nie w kompletach... w ogole, jakis marny ten ebay hiszpanski... podejrzewam, ze maja jakas swoja wlasna strone, cos jak u nas allegro... bo polski ebay tez jest do bani :ico_noniewiem:

margarita83, ja tez musze isc do fryzjera... a co dzisiaj bedziesz robic z wlosami?

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 kwie 2009, 14:08

shoo, witaj :-)

[ Dodano: 2009-04-02, 14:10 ]
A co do fryzjera to ja tez musze isc, mam juz takie odrosty, ze nie moge na siebie patrzec, tylko tutaj fryzjer jest taki drogi, a ja dopiero do Polski w lipcu wiec jak ja bede wyglada do lipca :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 kwie 2009, 14:26

ja tez musze, bo wlosy mam juz troche za dlugie... tyle, ze ja mam blisko do fryzjera - w przedpokoju przed lustrem w szafie wnekowej :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko:

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 kwie 2009, 14:59

Pati85, hejka :-)
w ogole, widze, ze olalas watek wrzesniowek i do nas sie przeprowadzilas ;-)

:ico_brawa_01:

;-)
ja tez musze, bo wlosy mam juz troche za dlugie... tyle, ze ja mam blisko do fryzjera - w przedpokoju przed lustrem w szafie wnekowej
ja kiedys tez sobie sama obcinalam wlosy ;-)
nie bylo tego na codzien widac,bo mam krecone... ale jak poszlam do fryzjera, to normalnie fryzjerke zaszokowalo, powiedziala, ze tak "nierownych" wlosow jeszcze nie widziala.... zupelnie tak, jakbym sobie sama obcinala...
na to ja jej "no co Pani? samemu wlosy obcinac? nieeee" :-D
:ico_wstydzioch:
raz pozniej tez obcielam, ale A. zaczal na mnie krzyczec, ze mam isc do fryzjera, a nie sama sobie wlosy niszczyc ;-) (mama i siostra A. sa fryzjerkami, wiec on ma na tym punkcie hopla)

wlasnie probuje namowic A. na wycieczke do Maroka w weekend (to tylko 30 min drogi stad - promem)...
poki co jest na tak, ale pogadamy jeszcze, jak wroci z pracy :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 kwie 2009, 15:31

ja tez musze, bo wlosy mam juz troche za dlugie... tyle, ze ja mam blisko do fryzjera - w przedpokoju przed lustrem w szafie wnekowej :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko:
hehe, daleko nie masz, a drogo bierze Twoj fryzjer :ico_oczko:
w ogole, widze, ze olalas watek wrzesniowek i do nas sie przeprowadzilas ;-)

:ico_brawa_01:

;-)
hmmmm, jakby Ci odpowiedziec na to pytanie, moze na PW

[ Dodano: 2009-04-02, 15:32 ]
wlasnie probuje namowic A. na wycieczke do Maroka w weekend (to tylko 30 min drogi stad - promem)...
poki co jest na tak, ale pogadamy jeszcze, jak wroci z pracy :ico_brawa_01:
super, oby sie udalo :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Jasperek bedzie mial fajna wycieczke :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 kwie 2009, 15:42

hmmmm, jakby Ci odpowiedziec na to pytanie, moze na PW
zapraszam :-)
super, oby sie udalo :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Jasperek bedzie mial fajna wycieczke :ico_brawa_01:
Jasperek juz raz tam byl... tylko nie zdawal sobie z tego sprawy, bo przez moj brzuch nic nie bylo widac ;-) :-D

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 kwie 2009, 15:45

zapraszam :-)
to zaraz Ci napisze
Jasperek juz raz tam byl... tylko nie zdawal sobie z tego sprawy, bo przez moj brzuch nic nie bylo widac ;-) :-D
acha, no to teraz ma okazje zobaczyc Maroko swoimi pieknymi oczkami :ico_brawa_01:

A ladnie tam jest????

[ Dodano: 2009-04-02, 15:51 ]
shoo, juz wyslalam Ci PW

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 kwie 2009, 16:01

A ladnie tam jest????
ladnie :-)
my bylismy co prawda w Ceucie - to jest hiszpanska enklawa na ziemi marokanskiej (hiszpanskie miasto, w hiszp. stylu.. tylko, ze bardziej czyste i "cywilizowane").. skoczylismy tez do sasiedniej wioski (typowego Maroka), ale jak to mala wioska - psy d.... szczekaly, nic tam nie bylo
teraz chcialabym sie wybrac do typowego duzego marokanskiego miasta (moze Tangier..)
aha i wszedzie pelno zebrakow, naganiaczy, ludzi starajacych sie wcisnac Ci rozne pierdoly itp... ale coz, taki urok tego miejsca

shoo, juz wyslalam Ci PW
dostalam
przeczytalam
odpisalam
:-)

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 kwie 2009, 16:03

dostalam
przeczytalam