Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

22 lis 2008, 18:12

ło matko,nagotowalam tego bograczu wielgachny gar...na jutro oczywiscie :ico_oczko: no i pyszny z kluseczkami ale teraz sie ruszac nie mozemy :ico_wstydzioch: Maya jeszcze spi...slaba byla widac bardzo....ciemno sie robi wiec mozna powiedziec ze dzien juz minal :ico_noniewiem:

Zborra,mi nigdy nic nie bylo po ogorach i wodzie i Mayci widac tez nie :ico_noniewiem: bylo jeszcze sporo szynki moze to ja uratowalo :-D ogolnie najadla sie do syta :-) a dzis jeszcze nie jadla obiadu bo tak spi dlugo :ico_noniewiem:

a Zborra,powiedz mi czy Hania zjezdza nogami w dol ze zjezdzalni?bo wiesz co,Mayci trzeba bardzo pilnowac bo ona podpatrzyla zeby twarza w dol i juz kilkanascie razy mi tak zjechala :ico_olaboga: i groze i macham palcem a ona mnie obserwuje i w ostatniej chwili ustawia sie twarza i jedze :ico_puknij: nie zawsze oczywiscie ale skad ona ma takie zapedy,czy sie nie boi? :ico_noniewiem:

a andrzejki,jak nie do brata to moze ze znajomymi sie uda tymi z sylwestra? :ico_noniewiem: ...my nie mamy planow wcale :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 lis 2008, 18:58

Glizdunia mniam mniam!!! daj trochę!
Nie, Hania nie wyprawia takich cudów na zjeżdżalni!!! dzięki Bogu...nie miała okazji pewnie tego podpatrzeć! na razie tylko włazi i zjeżdża...ale też mam strach, bo ona wszędzie sama i sama...a tam wysooko...a ona stoi na górze i pieskom macha zamiast zjechać :ico_haha_01:
a andrzejki jak nie u brata, to w domu..dla mnie to zresztą żadna wielka okazja, nigdy nie balowałam...a ci znajomi z sylwestra to idą gdzieś na zabawę...
wystawiamy ciuchy na allegro... :-D oby tylko coś poszło...
No i przy okazji znalazłam sukienkę...sprzed chyba 5-6lat...taka wieczorowa, w panterkę...czy wypada w czymś takim pójść na sylwestra? bo w sumie nei mam chęci kupować kiecki na 1noc...
o, Hania się budzi, lecę!

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 lis 2008, 19:24

hej

J. na szkoleniu w Łodzi /więc wiem z pierwszej ręki, że Anza nie kłamie o śniegu :ico_oczko: / no i ja z maluchami wylądowałam u MOICH rodziców... mieliśmy być do jutra... ale mój ojciec chyba nie dorósł ciągle do roli dziadka.. i tak dalej... przeszkadzało mu wszystko... cały gwar zabawy i zamęt w domu... więc o 14.00 spakowałam nas i wróciłam na MOJE śmieci... no i bawimy się i nikt nie komentuje "bezstresowego" :ico_puknij: wychowania moich dzieci... fakt powinnam im zakleić buzie plastrem ... anie mam lepszy pomysł one powinny być na pilota, wtedy dzidek by je ogarnął ...

piękna Ala, zdolna Hania, przytulanki Mayi też super, zgrabniutko-cieplutki Wiktor i lokowaty Karol !!!
dobrze, że jesteście :-)
Ostatnio zmieniony 22 lis 2008, 19:44 przez massumi, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

22 lis 2008, 19:28

Zborra,pokaz te kiecke to ocenimy...w sumie teraz w modzie skorki,futerka to i panterka sie nada :ico_oczko:

no Maya w koncu wstala,zjadla sporo bograczu bo nie taki ostry dzis wyszedl i gigantyczna mandarynke na to wiec chyba najedzona do syta jest a dojada winogronami wiec luz...dzis glodna nie bedzie :ico_haha_01: .....

Zborra wystawilas na allegro ciuszki i mnie znow tak bierze na to choc i tak sie pewnie nie zdecuyduje sprzedac tych moich cdeniek :ico_haha_01: :ico_puknij:

[ Dodano: 2008-11-22, 18:33 ]
Massumi,nie przejmuj sie....dziadek chyba nie pamieta ze byl tata...ze dzieci mial...ze sam dzieckiem byl....a moze juz na starosc bedzie zrzedliwy ....a z tym nic sie nie da zrobic ...u siebie najlepiej co?dzieci znaja swoje progi i wiedza na co moga sobie pozwolic...i Ty masz spokojna glowe :ico_sorki:

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 lis 2008, 19:39

już jestem.... :ico_haha_02: poleciałam przeparkować samochód, bo u nas pod blokiem trwa nieustająca walka o miejsca parkingowe :ico_puknij: a ja zastawiłam "na chwilę" 1 garaż więc ratatuj !!! Już OK.

GLIZDUNIA, no jako tata - a miał mnie jedną też za wielkiego popisu nie dał... cóż było minęło... a w dzieciństwie raczej przytulany nie był /5-ro dzici, sołectwo dziadka, pole, itd.../

jego problem, tylko niech się nie dziwią, że co tydzień ciągnie nas do teściów gdzie czujemy się s w o b o d n i e :ico_sorki:

czy EWCIK może mi podać egejn przepis na LISTOPADOWE PIERNICZKI !!!! :ico_sorki: :ico_sorki: plis plis plis

[ Dodano: 2008-11-22, 18:43 ]
GLIZDUNIA, znaczy się, że masz "nowego szefa" w pracy :ico_haha_01: :ico_haha_01: mnie raz ugryzł Dżefrej... w drodze na cmentarz... słuchałam walkmana i nagle coś złapało mnie za nogawkę moich dzwonów... ZAWAŁ :ico_szoking: :-D
mama z babcią za mną... i też szok !!! ale właściciel powiiedział, że szczepiony kundel był...

Zbora... dawaj pozytywne afirmacje... "mam zapieprz w pracy" i tak w kółko :ico_brawa_01: :-D :ico_brawa_01: trzymam kciuki !!!

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

22 lis 2008, 19:50

Massumi to Ty jedynaczka jestes???o no to juz wiem dlaczego masz juz dwojeczke i to jedno po drugim,pewnie marzenie z dziecinstwa co?czy sie myle? :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 lis 2008, 19:55

GLIZDUNIA, dokładnie :-) ale mnie rozgryzłaś :ico_haha_01: ale, żeby nie było, to nie zamierzam popaść w mamoholiczkę :-D i dam szansę na wykazanie się innym kobietom :-D a ja będę się realizowałą przy tej dwójce :ico_haha_01:

a doczytałąm i GosiĘ :-D więc mamy w drużynie swojego KUBICĘ :ico_haha_01: no no no :ico_oczko:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

22 lis 2008, 20:01

a jak :ico_haha_01: Gosia to pewnie zagadana przez tel. nie ma czasu wkleic nowych zdjec Huberta....ale chociaz zaglada do nas :ico_sorki: :ico_oczko:

Awatar użytkownika
anza
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

22 lis 2008, 20:04

no zdjęcia może się uda wieczorkiem jak Iguśkę polożymy spać

Zbora wlaśnie pokaż jak wygląda suknia (najlepiej na Tobie) :-D to obcenimy i wydamy werdykt.... heheh teraz sobie przypomnialam Twoją prowokacją z zieloną sukienką z koronkami dla Hani i sobie wyobrazilam w czym nam się pokażesz :ico_haha_01:

wiecie co a Iga to się boi na cokolwiek wejść na placu zabaw ani zjeżdzalnia ani huśtawka ani karuzela... :ico_olaboga: jakieś dzikie dziecko mam :ico_noniewiem: pewnie to dlatego że nie ma kto z nią chodzić na ten plac zabaw tak na codzień...

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 lis 2008, 20:05

no ja mogę jej znów pomóc :ico_haha_01: niech tylko da szansę :ico_haha_01:

pisałyście wcześniej o andrzejkach :ico_noniewiem: my pewnie w domu się poobijamy o siebie, no ale chociaż Miłosz ma zabawę przedszkolną przebieraną ... i chce być potworem... bo to wieczór magii ... tak zaczarowany potwór... a ja mam wymyślić strój :ico_olaboga:

[ Dodano: 2008-11-22, 19:07 ]
anza, poprostu masz OSTROŻNĄ córunię :ico_brawa_01: poczekaj niech zatrybi... a to już niech Ci Daria opowie :ico_haha_01:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”