Awatar użytkownika
kasi.k
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 paź 2007, 23:25

Lucy dziekujemy :ico_sorki: Ja nie planuję :ico_nienie: W każdym razie nie w najbliższym czasie, może kiedyś na emeryturę... Ale mojemu męzowi cały czas się marzy Kanada, więc nie jestem też pewna czy zostaniemy w UK :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

28 paź 2007, 23:26

kasik witaj, a życzonka dla Viki bedą jutro :ico_oczko: brawa za ząbek :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: wózek nie chce mi sie otworzyć :ico_olaboga:
Lucy ja planuje wrócić do Polandu ( znaczy sie bardziej Jacek a ja nie chce) tylko ze chciałabym najpierw pomieszkać np w Szkocji :ico_oczko: w sumie to nie wiem jak to nasze zycie sie potoczy :ico_olaboga: a dlaczego pytasz????
Ps mój Jacek mówi ze mój nałóg to TT :ico_oczko:
Zubelek nie chodzi o to ze masz z domu pościele i garnki zabrac, bo tu mozna kupic i nawet tanio, ale chodzi mi o to ze musicie miec troszke na koncie na urządzenie sie tu :ico_oczko:
Madziorka a tak mnie deprecha od dłużeszgo czasu trzyma nie wiem dlaczego , po prostu wszystko sie we mnie kumuluje, i czekam az " wybuchne" podziwiam Cie za ciągły dobry humorek i nastrój :ico_oczko:

[ Dodano: 2007-10-28, 22:29 ]
Kasik powiedz mi kochana jak Ty tu zamierzasz " leczyc" Viki skoro ona ma alergie, a tu same konowały są ???? przepraszam za moze głukowate pytanie , ale martwie sie o Twoje maleństwo i jak tu bedziecie sobie radzic z alergią Vikuli ????

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 paź 2007, 23:36

martucha ja tez czasem miewam gorsze dni.. ale jakos tak szybko mijaja :ico_oczko:
ja od razu planuje jakos dzien zeby bylo ciekawiej
jak tesciowie pojada to musze sie wybrac do tk maxu sama i polazic tam dluugo.. bo z nimi to na szybko hihi
przy okazji mam tam niedaleko dwie kolezanki z dziecmi hihi wiec spotkanko zaaranzuje
bo ten tk max to na drugim koncu miasta... i juz dluzsza wyprawa hihi
ale dla mnie super
w tym tyg ma byc cieplo
od 15 st.. takze super
dzis cieplo ale deszczowo

kasik witaj w uk
zapisalam twoj numerek hihi moze tez sie odezwe
ja mam mase minut i przepadaja hihi

lucy jesli chodzi o nas.. hmm planujemy ze wrocimy. ale kiedy??
pewnie im blizej tym trudniej byloby sie zdecydowac
szczezrze nie wyobrazam sobie zycia w polskiej rzeczywistosci
na miesiac albo dwa mogloby byc fajnie...
ale na dluzej? tak na stale?? chyba niebardzo
a wy podjeliscie decyzje z wyjazdem do norwegi?
pogoda jest jedynym minusem.ale jesli masz tak ojca i przyjaciolke.. i prace zagwarantowana.. to moze byc ciekawie hihi

jutro ostatni dzien i zakupki z tesciami hihi
tato wraca do londynu we wt, a mama do polski
hihi

ja chcialabym byc juz w polsce...
dla mojej mamy
ciezko jej,, i teskni za nami. ma wiele stresow. a taki leos sprawia ze zapomina i jest mega szczesliwa

[ Dodano: 2007-10-28, 22:37 ]
lucy ja widzialam twojego posta, w ktorym pisalas o dziewczynach zubelka.. tak mi sie zdaje.. hihi

[ Dodano: 2007-10-28, 22:39 ]
aha kasik fajny wozeczek... spoko ze zgodzili sie zaplacic za nowy hihi
mam nadzieje ze mojego nie zniszcza, bo ja nie chce innego poki co.. hehe

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

28 paź 2007, 23:40

Madziorka a kiedy lecicie do Polski na holidaya????

SANDRUSIA))
Trzy tysiące lat minęło...

28 paź 2007, 23:41

hej dziewczyny wpadlam na chwilke pokazac wam moja nowa fryzurke napiszcie jak wam sie podoba :ico_sorki: a ja odezwe sie pozniej musze was poczytac :-D najpierw
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 paź 2007, 23:45

sandrusia fajna asymetryczna grzyweczka hihi
modelka z ciebie na maxa hihi

marta ja lece sama z leosiem 11 grudnia. adas dojedzie autem na swieta

SANDRUSIA))

29 paź 2007, 00:14

zubelek foty super dziewczynki sliczne jak sie kochaja swietnie sie na to patrzy :ico_brawa_01:
marta tak moja hustawka tez byla bujana na baterie dalam za nia 50 f miala 5 piosenek i 5 szybkosci ale trudno szkoda bo bys zaoszczedzila ale skad moglas wiedziec :ico_noniewiem:
ja do pl lece 10 listopada na tydzien :-D ale wrocic na stale nie planje :ico_nienie: dobrze mi tu :-D
zubelek napisz do mnie na gg ja mam sporo zeczy do domu nie potrzebnych juz bo robilam porzadki nie sa to nowe rzeczy ale jesli sie nie obrazisz mogla bym ci dac je na poczatek dobre i to :ico_noniewiem: po co masz wydawac kase :ico_noniewiem:

lucy23

29 paź 2007, 00:46

Marta ja sie tak pytam,bo sama juz nie wiem o co mi chodzi :ico_noniewiem: do Polski nie chce wracac...a z ta norwegia to juz nie wiem,bo teraz T sie napalil,a ja nie jestem pewna...moze byc fajnie,ale boje sie tesknoty za uk :ico_puknij: zobacze w grudniu,co mi ten norweg powie i wtedy pomysle....

[ Dodano: 2007-10-29, 00:05 ]
Madziorka sciagnelam ten film i chyba zaraz wlacze ....caly dzien dzis spalam :ico_wstydzioch: i teraz mi sie nie chce ....a rano musze wstac,bo z T do lekarza ide :ico_haha_01: musze wziac jego wyniki ,bo powiedzieli,ze ok,ale ja lubie sama sprawdzac he he :ico_puknij:

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

29 paź 2007, 08:53

dzien dobry z rana !!!!
Viki zdrówka z okazji 6 miesięcznicy :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
Sandrusia fryzurka boska :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
a ja juz na nogach bo mój misiek nie śpi i wariuje :ico_brawa_01:

julie_377
Umiem skakać na skakance po całym forum
Umiem skakać na skakance po całym forum

29 paź 2007, 08:56

dzien dobry!
my tez juz na nogach ale zaraz wracamy do wyra na nastepne jakies dwie godzinki balagan ogarne potem :ico_haha_01: wolmne mam do piatku wiec HURRA!
VIKUSIU WSZYTSKIEGO NAJ NAJ NA POL ROCZKU :ico_buziaczki_big: rosnij zdrowo babelku :-D

moj maly urwis rozwala mi wlasnie zawartosc szafy ale co tam niech ma poki co dzien dziecka :-D

ja sie wybieram do polaki 14 grudnia :-D JEST KTOS Z OKOLIC CZESTOCHOWY??? :ico_haha_01:

[ Dodano: 2007-10-29, 08:02 ]
wiecie wroce jeszcze do tematu kasi bo wlasbnie doczytalam - ja ja rozumiem bo faktycznie praca od pon do pitaku od rana do nocy i tracisz kontakt z dzie ckiem nie ma cie w sumie w ciagu dnia.....:(
ja np nie spedzam tyle czasu przed kompem zebym sie miala czuc winna hiihihih mam nadzieje :ico_haha_01: i mimo pracy naprawde mam duzo czasu dla natusia a to dla mnie bardzo wazne... ale tt tez- teraz to juz jak rodzina :-D

Wróć do „Pozostałe”