dziękuje za przywitanie
Agatka smacznie śpi, ja obejrzałam moje ulubione m jak miiłość i jestem
witaminki ja również podaję codziennie Agatce wit D3 i cebion, w takich samych proporcjach jak
hekkate
spanie Agatka od chyba dobrego tygodnia co śpi tylko raz dziennie, ale ja np jestem bardzo z tego zadowolona, bo jak spała dwa razy po ok. 30 minut to ja nic nie mogłam w tym czasie zrobić, bo praktycznie nie zdąrzyłam bo zaraz się budziła i wieczorem jak zasypiała to dłuzej to trwało, a teraz góra 5 minut i Agatka odpływa...
jedzonko mamy nadal 8 ząbków dzieki którym Agatka je praktycznie wszystko, tylko nie je smażonego i mocno przyprawionego, teraz w sobote ukradkiem porwała kawałek placka drozdżowego, tak to zabawanie wygladało, schowała się pod stół i na siłę wpychała cały kawałek do buzi haha myślałam że ze śmiechu się posiusiam, zjadła i nic jej nie było, jemy już galaretke, chlebek z szyneczką czy serkiem, obiadki też takie jak my, czekoladkę, wafelki a najbardziej to uwielbia banany! Czasowo wygląda to tak:
9:00 sniadanko mleko 210ml + kleik
12.00 szklanka kaszki
15.00 obiadek własnej roboty np. dwa ziemniaki + dwie marchewki + miesko i seler
18.00 deserek
20.00 mleko 180ml + kleik
1.00 mleko 210ml
6.00 melko 210
miedzy czasie jakis herbatnik, ciastko, banan, soczek, chrupka, czekoladka....
Nio to tak u nas mniej wiecej wyglada. kurcze musze zresetowac kompa bo mi polskie litery uciekły.